Liapis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2012 Έχω μια Sapphire Radeon HD 6850 και όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιούλιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει την ωρα που παιζεις Wow.τα σημαδια αυτα ονομαζονται artifacts και υποδηλωνουν οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την καρτα.μηπως την εχεις υπερχρονισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει την ωρα που παιζεις Wow.τα σημαδια αυτα ονομαζονται artifacts και υποδηλωνουν οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την καρτα.μηπως την εχεις υπερχρονισει?Όχι δεν την έχω υπερχρονίσει.. Η θερμοκρασίες κυμαίνονται απο 50 εως 62 βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιούλιος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 επομενως αποκλειουμε το θεμα θερμοκρασιων.τι τροφοδοτικο εχεις.εαν μπορεις ανεφερε ολο το συστημα σου και ποιους drivers χρησιμοποιεις(ποιο catalyst) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Στο κάνει ακόμα και μόλις έχεις ανοίξει τον υπολογιστή?Αν είναι ζεσταίνεται.Τις θερμοκρασίες από που τις βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 επομενως αποκλειουμε το θεμα θερμοκρασιων.τι τροφοδοτικο εχεις.εαν μπορεις ανεφερε ολο το συστημα σου και ποιους drivers χρησιμοποιεις(ποιο catalyst)Τροφοδοτικο εχω ενα OCZ 600W. Drivers και Catalyst έχω τους πιο καινουργιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Στο κάνει ακόμα και μόλις έχεις ανοίξει τον υπολογιστή?Αν είναι ζεσταίνεται.Τις θερμοκρασίες από που τις βλέπεις?Δεν μου το κάνει στην αρχή. Μου το κάνει μετά από κανα μισάωρο που παιζω wow. Τις θερμοκρασιες τις βλεπω απο CPUID HWMonitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει την ωρα που παιζεις Wow.τα σημαδια αυτα ονομαζονται artifacts και υποδηλωνουν οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την καρτα.μηπως την εχεις υπερχρονισει?Μήπως να δοκιμάσεις και με το gpu-z όπως ανέφερε και ο chris?Τα συμπτώματα σου είναι τα ίδια που είχα και εγώ με μια Sapphire 9500 που αντιμετώπιζε προβλήματα υπερθέρμανσης επειδή το ανεμιστηράκι της τα είχε παίξει.Μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι της κάρτας ή ακόμα πιο extreme ανοίγεις το κουτί και βάλε ένα επιτραπέξιο ανεμιστήρα να την χτυπάει παίξε wow για κανένα μισάωρο και δες αν θα το κάνει.Αν δεν το κάνει είναι θέμα υπερθέρμανσης αν όχι τότε είναι κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούλιος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Έχω μια Sapphire Radeon HD 6850 και όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει?Σε βγάζει ή εσύ βγαίνεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 προσπάθησε να το τρέξεις σε Windowed Mode το WoW και πες μας τη συμπεριφορά συναντάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Σε βγάζει ή εσύ βγαίνεις ??Εγω βγαινω που και που επιφανεια και τα βλεπω ολα οπως στην φωτο. το παιχνιδι δεν με πεταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η θερμοκρασια δεν πεφτει κατω απο τους 60 βαθμους με ανοιχτο κουτι και ανεμιστηρα να τον χτυπαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 5, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η θερμοκρασια δεν πεφτει κατω απο τους 60 βαθμους με ανοιχτο κουτι και ανεμιστηρα να τον χτυπαει... Γιατι πολλοι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Γιατι πολλοι ειναι?Ο φιλος μου στο διπλανο pc δεν ανεβαζει πανω απο 45 βαθμους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Ιούλιος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 λοιπον επειδη εχω την ιδια καρτα,αντιστοιχα στο lol και σε εμενα ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 60-62.οποτε οι θερμοκρασιες σου ειναι κανονικες.το προβλημα σιγουρα δεν οφειλεται εκει.κατεβασε το furmark και αστο να τρεξει κανα 10λεπτο.αν χρειαστεις οδηγιες για τη χρηση του παραπανω προγραμματος,ευχαριστως να σε βοηθησουμε.παντως για καλο και κακο ελπιζω να εχεις την αποδειξη αγορας της Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 5, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 To θέμα είναι αν σου βγάζει τα artifacts ingame ή στο desktop :s.δοκίμασε να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Ιούλιος 5, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 To θέμα είναι αν σου βγάζει τα artifacts ingame ή στο desktop :s.δοκίμασε να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι της κάρτας.Το καθαρισα. Στην αρχη μου τα βγαζει στο desktop αλλα μετα χαλαει και το game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούλιος 5, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει?Δεν μου το κάνει στην αρχή. Μου το κάνει μετά από κανα μισάωρο που παιζω wow.Εγω βγαινω που και που επιφανεια και τα βλεπω ολα οπως στην φωτο. το παιχνιδι δεν με πεταειΟσο εισαι μεσα στο παιγνιδι βλεπεις κατι παραξενο?Drivers και Catalyst έχω τους πιο καινουργιουςΔηλαδη ποιους? - version.P.SΜην τον μπλεκετε με θερμοκρασιες, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούλιος 11, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Τί μνήμη έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex00a Ιούλιος 11, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ελεξε το καλωδιο της οθονης-πυργου αν γατζονει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.