DVD_GR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Παιδια αν και εχω γνησιο το diablo II expansion , οταν παω να μπω στο battlenet μου λεει οτι δεν μπορω να εχω προσβαση ή κατι τετοιο...μηπως πρεπει να εχω γνησιο και το diablo II???αλλιως δεν μπορω να σκεφτω αλλη λυση...γιατι δε συνδεεται με τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 νομιζω πως ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Εδώ είναι όλα γνήσια, και μερικές φορές δεν σε μπάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 φυσικα ολα πρεπει να ειναι γνησια!νομιζω μπορεις να χρησιμοποιεις ενα diablo 2 cd key και αμα εχει 2 expansion πχ να μπαινεις ταυτοχρονα στο bnet αλλα original!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Με τι con μπαίνεις; Αν έχεις adsl, τότε πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στο modem-router σου γιά τους game servers (καί βέβαια το original game) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Eλπίζω να έχεις βάλει και το 1.10 patch που είναι το τελευταίο και με αυτό μόνο θα παίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Αύγουστος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 εχω το 1,1 και μπαινω με isdn...παντως μου εχει σπασει τα νευρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.