venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #81 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION]Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μη ξεχνάς κάτι...ότι όταν έγιναν αυτά ήμασταν ήδη 4+χρόνια μαζί και ήδη είχε μπει σε ένα τρυπάκι να μείνει μόνη της.Απλά με αυτά μαζί έγινε πιο εύκολο.Επίσης έχεις από την άλλη και άδικο γιατί πολύ απλά δε ξέρεις και δεν είναι όπως τα λες\παρουσιάζεις...και άλλη φορά ήμουν σε όχι και τόσο καλή οικονομική κατάσταση αλλά ήταν δίπλα μου και με στήριζε και δεν την ένοιαζε και ήταν έτσι όπως ακριβώς τα λες.Δλδ ακόμα και με σκατο για παξιμάδι ήταν δίπλα μου και με φρόντιζε και με ήθελε και δεν ήθελε να χωρίσουμε.Γιατί της είχα πει "ξέρω ότι περνάω δύσκολη φάση και δε μπορώ να σου δώσω όσα σου αξίζουν αυτή τη στιγμή.Μήπως θα ήταν καλύτερα να σε αφήσω?" και αυτή μου απάντησε "τι λες ρε μωρό μου!Εμένα δε με νοιάζει μία να μην έχεις αρκεί να είμαι μαζί σου!!!Είμαι εγώ για σένα και να σε φροντίζω και να σε βοηθάω.Να είμαστε μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα"!!!Και έτσι έγινε.Ήμασταν μαζί για πολλά χρόνια ακόμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2012 #82 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 [MENTION=14120]narta[/MENTION]Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μη ξεχνάς κάτι...ότι όταν έγιναν αυτά ήμασταν ήδη 4+χρόνια μαζί και ήδη είχε μπει σε ένα τρυπάκι να μείνει μόνη της.Απλά με αυτά μαζί έγινε πιο εύκολο.Επίσης έχεις από την άλλη και άδικο γιατί πολύ απλά δε ξέρεις και δεν είναι όπως τα λες\παρουσιάζεις...και άλλη φορά ήμουν σε όχι και τόσο καλή οικονομική κατάσταση αλλά ήταν δίπλα μου και με στήριζε και δεν την ένοιαζε και ήταν έτσι όπως ακριβώς τα λες.Δλδ ακόμα και με σκατο για παξιμάδι ήταν δίπλα μου και με φρόντιζε και με ήθελε και δεν ήθελε να χωρίσουμε.Γιατί της είχα πει "ξέρω ότι περνάω δύσκολη φάση και δε μπορώ να σου δώσω όσα σου αξίζουν αυτή τη στιγμή.Μήπως θα ήταν καλύτερα να σε αφήσω?" και αυτή μου απάντησε "τι λες ρε μωρό μου!Εμένα δε με νοιάζει μία να μην έχεις αρκεί να είμαι μαζί σου!!!Είμαι εγώ για σένα και να σε φροντίζω και να σε βοηθάω.Να είμαστε μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα"!!!Και έτσι έγινε.Ήμασταν μαζί για πολλά χρόνια ακόμη!ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ?!?! τι ειναι η σχεση ; λαικη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #83 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Της έδινα χρόνο και όποτε ήθελε ήταν με τις φίλες της.Αυτό που ήθελε ήταν να μείνει μόνη της επειδή με το να έχει σχέση δε μπορούσε να έχει όσο χρόνο ήθελε με τις φίλες της επειδή ΗΘΕΛΕ και προτιμούσε να είναι πιο πολύ μαζί μου.Δεν είναι λοιπόν ότι δεν την άφηνα εγώ αλλά από επιλογή της δεν έδινε χρόνο στις φίλες της!Από μένα είχε όλο το ελεύθερο. [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Δεν είναι ότι ντρέπομαι να πω τι έκανα και τι έχει συμβεί αλλά δε θα αλλάξει και τπτ αν πω.Τα λάθη, η αδιαφορία και το να μη της δίνω όση τρυφερότητα της άξιζε είναι λάθος κινήσεις και συμπεριφορά...άρα λάθη!Πάντως ποτέ μα ποτέ δεν την κεράτωσα.Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2012 #84 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 ...δε μπορούσε να έχει όσο χρόνο ήθελε με τις φίλες της...blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah.Με μια λέξη: Δικαιολογίες. ΚΑΜΙΑ γυναίκα δε θα σου πει "βαρέθηκα", "κουράστηκα", "θέλω άλλον".Θα σου μεταφέρει το πρόβλημα, θα σε κάνει να νιώσεις ένοχος και ότι φταις εσύ.ΞΕΚΟΛΛΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2012 #85 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Δε μιλάμε για μια απλή γκόμενα που είχα αλλά για τη μία και μοναδική!Εδω αρχιζουν τα προβλήματα σου, ετσι λέμε ολοι (ειχα και φιλο που έφαγε φρίκη με τη μια και μοναδική) αλλα ειπε δε μ@μιεται και μετα απο καιρο βρήκε αλλη.Οσο συνεχίζεις να το εχεις στο μυαλό σου αυτο τόσο πισω θα σε τραβάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 5, 2012 #86 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Ξεκόλλα και πάνε με τα ξέκωλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 5, 2012 #87 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Eπειδή Γιάννη με έχουν έχουν καλύψει οι απο πάνω 3 κα΄τα 99%, να πω απλά ένα σχόλιο, πως ειδικά στο "θέλω χρόνο", ουρλιάζει πορτοκαλιές που κάνει μπανάνες. Σορρυ που στο λεω αλλά ετσι είναι 11 στις 10 περιπτώσεις. Ενημερωτικά και εγώ έχω αλλάξει 3 γυναίκες της ζωής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #88 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Το ξέρω ρε μάγκες!!!Been there done that!Το θέμα είναι ότι ούτε κρύβεται αλλά ούτε δικαιολογίες λέει.Είναι ξεκάθαρη.Απλά εγώ προσπαθώ να είμαστε ξανά μαζί αλλά αυτήν την φορά να της δώσω αυτά πραγματικά που της αξίζουν αλλά και να είμαι σωστός απέναντί της!Δλδ πριν προχωρήσει και τελειώσουμε μια για πάντα, να είμαστε μαζί από την αρχή και εγώ χωρίς λαλακίες.Έτσι πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι τελικά όντως με θέλει ακόμα και ότι θέλει να είμαστε μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 5, 2012 #89 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Και οι 3 ήταν μοναδικές όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 5, 2012 #90 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Και οι 3 ήταν μοναδικές όμως;Η κάθε γκόμενα είναι μοναδική με τον τρόπο της.Λάθος μέγα οι συγκρίσεις γιατί δεν οδηγούν πουθενά.Προχωράμε and we deal with it. Win some, lose some. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 5, 2012 #91 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Ξεκόλλα και πάνε με τα ξέκωλα !Η πιο σοφή κουβέντα σε αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #92 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 ^Ααααχχχχ...και αυτή είναι...κόλαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2012 #93 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Το θέμα είναι ότι ούτε κρύβεται αλλά ούτε δικαιολογίες λέει.Είναι ξεκάθαρη.ΛΑΘΟΣ! Έτσι θέλεις να πιστεύεις. Ξεκάθαρη είναι, αλλά δεν πιάνεις το μήνυμα. Καταλαβαίνεις ότι θέλεις να καταλάβεις.Έτσι πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι τελικά όντως με θέλει ακόμα και ότι θέλει να είμαστε μαζί.ΛΑΘΟΣ νο2. Αν σε ήθελε, θα ήταν μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #94 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Δε μπορεί να καταλάβει αν με θέλει ή όχι χωρίς να δώσει την ευκαιρία γιατί μέσα από τη σχέση που είχαμε και από το πως ήμουν απέναντί της, ψιλό λογικό είναι να μην θέλει.Όμως μέσα από μία σχέση που περνάς καλά ίσως καταλάβεις αν τελικά θέλεις τον άλλον ή όχι.Είναι λίγο δύσκολο και περίπλοκο αυτό που προσπαθώ να πω αλλά...αν ήμασταν μαζί θα της έβγαινε πιστεύω ζώντας με τον Γιάννη που της αρέσει και πάντα ήθελε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 5, 2012 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Πρεπει να εντοπισεις τι της εφταιγε. Ξεκινα το troubleshooting πινοντας καθημερινα χυμο ανανα και πες της το οτι πινεις καθημερινα ανανα. Αν ξαναγυρισει ετσι θα σου εξηγησω τι προβλημα ειχε μαζι σου.Οποιος καταλαβε καταλαβε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 5, 2012 #96 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 10000 δικια ο καράφλας, κάνει θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 5, 2012 #97 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Οκ, αρχίσαμε τις πίπες....:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 5, 2012 #98 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 μπας και αυτό που θες να πεις είναι στο δικό σου μυαλό και μόνο?Αν ήταν η πρώτη σχέση που έκανε, δεν είναι λογικό να δοκιμάσει και με άλλους; Μην πάει το μυαλό σου στο σεξ όταν λέω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2012 #99 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Δε μπορεί να καταλάβει αν με θέλει ή όχι χωρίς να δώσει την ευκαιρία γιατί μέσα από τη σχέση που είχαμε και από το πως ήμουν απέναντί της, ψιλό λογικό είναι να μην θέλει.Στο λέω για τελευταία φορά:Αυτά είναι στο δικό ΣΟΥ μυαλό. Δεν είσαι γυναίκα, δε σκέφτεσαι σα γυναίκα, δε μιλάς σα γυναίκα.Στο δικό ΤΗΣ μυαλό, έχει λήξει η υπόθεση. Επειδή απλά περάσατε καιρό μαζί δε θέλει να σε πληγώσει και δε σου λέει "άντε γ@σου". Αντί αυτού, σου λέει θέλει χρόνο με τις φίλες της, να ηρεμήσει, να σκεφτεί, να πάει διακοπές...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 5, 2012 #100 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 disclaimer: δεν εχω διαβασει κανενα ποστ σ, η Ζωη ειναι Μπροστα Σου...κ εμεις, το lab, ειμαστε εδω, μας βρισκεις στο www.thelab.gr, ειμαστε εδω, στην πραγματικοτητα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.