jesus Ιούλιος 5, 2012 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 "The Truth is out there" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 5, 2012 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 φιλε μου σορυ που θα τα πω χυμα ....ακομα ο εγωισμος σου πανω απ ολα ειναι....μαλλον δεν της αξιζει να γυρισει σε σενα πλεοντο λες μονος σου > εκανε προσπαθειες ενω ειχατε σχεση /εσυ την θυμηθηκες τωρα που ειναι αργα!αστην να παει στο καλο λοιπον και προσεχε γιατι ο επομενος 'αγγελος' θα πεταξει παλι αν δεν διορθωθεις.υγ. θυμησου > η γυναικα θελει στροφηλικια ,οχι εθνικη οδο και γκαζια......[MENTION=9875]venom7[/MENTION] οπως βλεπεις η μπιατς εχει ηδη στειλει κατασκοπους και εχουν διεισδυσει με απολυτη επιτυχια στον λαμπη πειθοντας μας οτι ειναι παλια μελη. Και ο κατασκοπος της μεταφερει την κλαψα σου και αυτη γελαει πινοντας σαμπανια με τον Πιου και χασκογελωντας.Δηλαδη τι παραπανω θες για να παψεις να κλαιγεσαι?Τεηκ ιτ λαηκ ε μαν μαδαφακα!ΥΓ: Ολοι εχουν τις ατυχιες τους. Και εμενα μουχει τυχει να ανοιγει μπιατς πρωι πρωι το λαπτοπ της στο κρεβατι και να βλεπω εισερχομενο εμαιλ "How to be a p0rnstar"so wut?ολο τον κοσμο στα ποδια σου τον εχεις μαδαφακαεισαι νεοςμπορεις να πετυχεις τα παντααλλα αμα συνεχισεις να μας τα πρηζεις με την κλαψα σου στο τελος δεν θα σου καθεται ουτε ο Ντολι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 5, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Keep Walking friend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 5, 2012 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Εγώ είμαι πολύπλευρος και ανεκτικός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούλιος 5, 2012 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 ...γιατί από τις 5 (!!!) που είχε στη ζωή του, ήταν η μόνη που έδινε (_|_)... Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν σοβαρό το κριτήριο. Μη το λες,το 33,3% της ''σχέσης'' είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 5, 2012 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Τώρα το είδα το αυτο. 1 στις 5 σου έδωσε? Κάτι κάνεις λάθος! :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2012 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 5, 2012 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Ειχαμε δεν ειχαμε στα αναλ καταληξαμε !φωναξτε τον πολονο να σας πει το λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 5, 2012 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Είστε ηλίθιοι. Είδα τον τίτλο και νόμιζα ότι πέθανε κάποιος δικός του ή κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 5, 2012 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Είστε ηλίθιοι. Είδα τον τίτλο και νόμιζα ότι πέθανε κάποιος δικός του ή κάτι τέτοιο...fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2012 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 proper:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 5, 2012 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Έλα αγόρι μου εδώ στη Βυλγαρία που κάθεσαι και μιξοκλαίγεσαι για γκόμενες. Να λεγα ότι είσαι 35-40 και πηγαίνατε για γάμο πάει στα διαλα, αλλά 28 και διαβάζω τέτοια πράγματα; Αν είχες τους φίλους που είχα σε τέτοιες καταστάσεις και τα ακούγαν αυτά θα σε είχαν ταράξει στη σφαλιάρα... Φύγε επειγόντως από το σπίτι, πάρε 2 φίλους, ή ακόμα καλύτερα φίλες και πηγαίνετε για κάνα μπάνιο, να δεις και κάνα κ$λαράκι. Ο έρωτας με έρωτα περνάει φίλε και ισχύει αυτό δοκιμασμένα. Αν βρεις νέο κ$λαράκι σε μία εβδομάδα την έχεις ξεχάσει, όσο καψούρης κι αν λες ότι είσαι. Γίνε κι εσύ ένας μπίχτης και χώσου σε ότι καλό κυκλοφορεί στη παραλία και σταμάτα το κλάμα, βασιλάκης καΐλας κατήντησε η κατάσταση. :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 5, 2012 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Ρίχτο Ηλία![ame=http://www.youtube.com/watch?v=aVL8Sf4xZJg&feature=colike]ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΑΚΗΣ - ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 5, 2012 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 [MENTION=9875]venom7[/MENTION] καταρχήν λυπάμαι και είναι δύσκολο από την στιγμή που τρέφεις ακόμα αισθήματα για την κοπέλα.Ας σου μιλήσω όμως σαν γυναίκα για να σε βοηθήσω να καταλάβεις πως σκεφτόμαστε...Κανόνας πρώτος. Οσο μας κυνηγάει κανείς τόσο πιο δύσκολες το παίζουμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Το κυνήγι μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και ακόμα και αν γουστάρουμε τρελά, το τρενάρουμε μέχρι να ψηθεί ο άλλος στο ζουμί του. Κανόνας δεύτερος. Μην παρακαλέσεις, μην κλάψουρίσεις μπροστά της για να την κερδίσεις. Μπορείς να κλάψεις σε μια τρυφερή στιγμή, αλλά όχι για να την κερδίσεις. Αντρας που παρακαλάει στα μάτια μας δεν έχει ίχνος εγωισμού (παρόλο που το γουστάρουμε το παρακαλητό).Αν το κάνεις είσαι αυτόματα το χαλάκι που θα πατήσει η εκάστοτε επάνω. Επίσης, η κοπέλα είναι σχεδόν 26 και αν κατάλαβα καλά είστε μαζί απο τα 21-22 της. Είμαι 100% σίγουρη ότι δεν περνάς αδιάφορος και ας λέει ότι δεν θέλει να είστε μαζί. Τέσσερα και βάλε χρόνια σχέσης, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να τα διαγράφει μονοκοντυλιά. Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς τι έκανες και πως της φερόσουν.Συμβουλή μου λοιπόν. Μην την συναντάς, βγες έξω με φίλους. Αν αυτοί οι φίλοι είναι και κάποιοι κοινοί σας ακόμα καλύτερα. Κάνε παρέα με κοπέλες- δεν σου λέω να πας να τις γ@μ!σεις αφού δεν νιώθεις κάτι- και αυτά θα φτάσουν στα αυτιά της. Ο συνδυασμός στα λόγια που θα ακούει απο τους φίλους "αυτός βγαίνει κάθε μέρα", "αυτός το κ0λ0γλεντάει" κλπ με το ότι δεν την ψάχνεις πλέον, θα φέρουν στην επιφάνεια κάτι που αισθάνεται ΑΝ αυτό υπάρχει. Αν υπάρχει θα κάνει αυτή την κίνηση. Αν δεν δεις κίνηση σεβάσου την απόφασή της και σεβάσου πάνω απο όλα τον εαυτό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 5, 2012 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 cosmolabolitan.grΡωτηστε και η Dr.-καρμεν- Ρουθ απανταει.:kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2012 Author #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Τι να πω ρε σεις??? Το να τα λέτε όλα αυτά ξέρετε πως είναι εύκολο αλλά το να τα κάνεις είναι το πιο δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν μιλάς για τον άνθρωπο της ζωής σου!!! Όταν θέλουμε κάτι στη ζωή πραγματικά τότε κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταφέρουμε\αποκτήσουμε.Έτσι και εγώ τώρα.Δεν τα παρατάω παρά τις δυσκολίες και θέλω να πιστεύω... Ξέρω είναι δύσκολη η κατάσταση\φάση, με τις γυναίκες όμως ποτέ δε ξέρεις. Το να βγαίνω και να πίνω δε βγάζει πουθενά παρά μόνον να γίνομαι κομμάτια και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια και χειρότερα. Το να πηγαίνω με φιλαράκια από δω και από κει ναι μεν είναι κουλ και ωραία φάση αλλά όταν βλέπεις τα διάφορα ζευγάρια έξω, πάλι σε αυτήν πάει το μυαλό σου...ότι και να κάνεις δε φεύγει από αυτήν ότι και να λέμε τώρα παίδες.Μην κρυβόμαστε μεταξύ μας.Δε μιλάμε για μια απλή γκόμενα που είχα αλλά για τη μία και μοναδική!Είχα και άλλες σχέσεις και 2 χρόνια αλλά και 4 χρόνια αλλά και 1 χρόνο και λιγότερο.Τι θέλω να πω?Ότι όντως έχετε δίκιο και πρέπει να προχωράμε και έτσι έκανα και τότε και έχω αντιμετωπίσει πάλι δύσκολες και παρόμοιες καταστάσεις.Αλλά παρόμοιες και όχι ίδιες γιατί αυτήν την ήθελα...4ever! Και ναι, υπάρχουν άλλες που μπορώ να περάσω "καλά",αλλά και καλά αλλά το να παίζω με άλλες πάλι δεν είναι λύση μιας και πολύ απλά, δε μου το βγάζουν όσο τούμπανα και να είναι και όσο και να με γουστάρουν.Απλά τις κλάνω!Γιατί πολύ απλά δε μπορεί να συγκριθούν μαζί της. Για μένα η συγκεκριμένη είναι σαν να λέμε για κάποιους "η γυναίκα μ". Πως θα νιώθατε και τι θα κάνατε άμα χωρίζατε???Έτσι και εγώ.Απλά έλειπαν τα διαδικαστικά. Για το πόσο ταιριάζαμε και πόσο ευτυχισμένοι είμασταν, δε θα το σχολιάσω!Απλά ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Δε χωρίσαμε επειδή υπήρχε αλλά ούτε υπάρχει άλλος αλλά για να μείνει μόνη της.Απλά όταν τη γνώρισα ήταν κυρίως απερπάτητη και ήθελε μετά από τόσα χρόνια και αφού στο τέλος της έφευγαν τα αισθήματα εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί,να μείνει μόνη της και να περάσει καλά με τις φίλες της. Είχαν συμβεί και διάφορα άσχημα πράγματα όπως το ότι ήμουν άνεργος αλλά και το ότι είχα ένα τροχαίο και πλέον δεν υπήρχε ούτε μεταφορικό αλλά και τα χρήματα πήγαιναν κατά κύριο λόγο στα μέσα μεταφοράς και στα νοσοκομεία και έτσι εμείς κάναμε λίγα πράγματα και ψιλό ρουτίνιασε.Και μαζί με τα άλλα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αλλά και το ότι ήθελε χρόνο για τον εαυτό της και να μείνει μόνη της, μαζεύτηκαν όλα μαζί και πήρε μια απόφαση! Η κοπέλα ήταν φουλ καψούρα και με ήθελε πολύ και ήταν έτσι παρόλο που εγώ δεν ήμουν και ο καλύτερος.Με αγαπούσε,με κυνηγούσε,με φρόντιζε και έκανε πολλά για να είμαστε μαζί,μη με χάσει και για να μου δείξει την αγάπη της και το πόσο με ήθελε.Και πείτε μου,δεν αξίζει αυτή η κοπέλα το κάθε τι?! Σίγουρα δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και μακάρι να μπορούσα, αλλά όταν θέλεις κάτι πραγματικά κάνεις τα πάντα και ότι μπορείς.Πόσο μάλλον για το άλλο σου μισό. Ξέρετε ήμουν ένα ρεμαλάκι και εγώ και πήγαινα με τη μία και με την άλλη και περνούσα "καλά" και έτσι ήμουν όταν με γνώρισε.Όταν όμως ήμουν πιο μικρός ήμουν πιο σωστός απέναντι στις κοπέλες.Που θέλω να καταλήξω?Στο ότι η ζωή με έκανε έτσι και να είμαι σκληρός και "λαθος"\στ@ρχιδιστής και έτσι ήμουν όταν με γνώρισε. ΟΜΩΣ κατάφερε να με αλλάξει και να γίνω σωστός και όπως πρέπει αλλά όταν συνέβει αυτό είχε περάσει ο καιρός και ότι έκανα ήταν αργά και έπρεπε να τα έκανα από την αρχή και ίσως τώρα να ήμασταν μαζί. Εγώ απλά θέλω να πιστεύω ότι "ο επιμένων νικά". Τι να πω ρε μάγκες!!! edit [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] και μαγκίτισα!!! Πάντως έχεις πολλά δίκια σε αυτά που λες!Άμα είσαι γυναίκα πως καταλαβαίνεις...!!! Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κοινές παρέες και έτσι δε θα μπορεί να μαθαίνει το τι και το πως αλλά από την άλλη θα έχει και αυτή τις ευκαιρίες της να προχωρήσει αφού θα με ξεπερνάει. Ξέρεις μου είχε πει ότι με το να έχουμε επαφή\βρισκόμαστε που και που\μιλάμε δε μπορεί να προχωρήσει!Ε, πες μου άμα...άμα την αφήσω δεν πρόκειται να της είναι πιο εύκολο και να προχωρήσει?Για αυτό δεν απομακρύνομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 5, 2012 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Είχαν συμβεί και διάφορα άσχημα πράγματα όπως το ότι ήμουν άνεργος αλλά και το ότι είχα ένα τροχαίο και πλέον δεν υπήρχε ούτε μεταφορικό αλλά και τα χρήματα πήγαιναν κατά κύριο λόγο στα μέσα μεταφοράς και στα νοσοκομεία και έτσι εμείς κάναμε λίγα πράγματα και ψιλό ρουτίνιασε.Και μαζί με τα άλλα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αλλά και το ότι ήθελε χρόνο για τον εαυτό της και να μείνει μόνη της, μαζεύτηκαν όλα μαζί και πήρε μια απόφαση!Η κοπέλα ήταν φουλ καψούρα και με ήθελε πολύ και ήταν έτσι παρόλο που εγώ δεν ήμουν και ο καλύτερος.Με αγαπούσε,με κυνηγούσε,με φρόντιζε και έκανε πολλά για να είμαστε μαζί,μη με χάσει και για να μου δείξει την αγάπη της και το πόσο με ήθελε.Και πείτε μου,δεν αξίζει αυτή η κοπέλα το κάθε τι?!Τι καψουρα και μλκς μας λες ρε;;; Οταν δεν υπηρχαν φραγκα, εφυγε η καψουρα.Σορρυ φιλε, κανε με μπλοκ ή οτι αλλο θες, αλλα οταν η γκομενα φευγει επειδη δεν εχει την ανεση της, εμεις στο χωριο μου εχουμε εχουμε ονομα που τα φωναζουμε αυτα τα....Η γυναικα σ' φιλαράκι και οταν θα παιζει σκατο για παξιμαδι μεσημεριανο, θα ειναι διπλα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2012 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 την στιγμη που δεν ειναι μαζι σου , δεν ειναι μοναδικη φιλε μουμη πεφτεις στην παγιδα αυτη....το αν ηθελε να περασει χρονο με τις φιλες της , σημαινει οτι δεν της τον εδινες.ισως ησουν υπερπροσταστευτικος ; ζηλιαρης ; της ελεγες οχι ; δεν της εδινες την ελευθερια να αλωνισει αλλα κατα βαθος να γυρναει απο μονη της σε σενα γιατι της μπαινουν ερωτηματικα για το αν την θες ;;και να γυρισει ο χρονος πισω , τα λαθη δε διορθωνονται γιατι εσυ εισαι αυτος και αυτη , αυτη.Οποτε θα κερδιζες λιγο χρονο στην σχεση αλλα παλι λογω του χαρακτηρος σου (οποιοσδηποτε και αν ειναι αυτος) θα ξαναγινοντουσαν παλι τα ιδια λαθη.Οποτε δεν ειναι η καταλληλη ουτε η μοναδικη να σε "ανεχτει" οπως "ανεχεσαι" εσυ αυτην η την καθε χ ψ αυτηνοταν παιζεις με ψυχολογια και με ανθρωπινες ψυχες το επιμενων νικα δεν νομιζω να εχει την ιδια βαρυτητα οπως σε αλλα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 5, 2012 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Τι να πω ρε σεις???Ξέρεις μου είχε πει ότι με το να έχουμε επαφή\βρισκόμαστε που και που\μιλάμε δε μπορεί να προχωρήσει!Ε, πες μου άμα...άμα την αφήσω δεν πρόκειται να της είναι πιο εύκολο και να προχωρήσει?Για αυτό δεν απομακρύνομαι!Ακριβώς αυτό. Σου ΕΙΧΕ πει, δεν στο είπε τώρα.Αν θες να μην φας τα μούτρα σου και να μην σε έχει σήκω σήκω κάτσε κάτσε κάνε ότι σου είπα. Αν ενδιαφέρεται θα μαθαίνει.Εκτός αν συνεχίσεις να τρέχεις απο πίσω της οπότε ΑΝ είναι έξυπνη θα σε βασανίσει αρκετά αφού νιώσει την καψούρα σου, θα σου λέει πέτα θα πετάς και μόλις βαρεθεί θα φύγει με άλλον. Δυστυχως μόνο αυτό βλέπω σαν επιλογή.Επίσης αυτό που έγραψες θέλει να μείνει με τις φίλες της... ΜΑΛΑΚ!ΕΣ!!!Δύο εκδοχές ξέρω σε τέτοιες περιπτώσεις1. Ή έχει βρει άλλη πορτοκαλιά που κάνει δαμάσκηναή2. Εκανες χοντρομ@λ@κί@ και δεν την λες. Αν την έκανες πες την. Εδώ έβγαλες στην φόρα προσωπικά πράγματα και αισθήματα. Δε το λέω για να σε μειώσω αλλά είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2012 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Τι να πω ρε σεις???Το να τα λέτε όλα αυτά ξέρετε πως είναι εύκολο αλλά το να τα κάνεις είναι το πιο δύσκολο.Πόσο μάλλον όταν μιλάς για τον άνθρωπο της ζωής σου!!!Όταν θέλουμε κάτι στη ζωή πραγματικά τότε κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταφέρουμε\αποκτήσουμε.Έτσι και εγώ τώρα.Δεν τα παρατάω παρά τις δυσκολίες και θέλω να πιστεύω...Ξέρω είναι δύσκολη η κατάσταση\φάση, με τις γυναίκες όμως ποτέ δε ξέρεις.Το να βγαίνω και να πίνω δε βγάζει πουθενά παρά μόνον να γίνομαι κομμάτια και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια και χειρότερα.Το να πηγαίνω με φιλαράκια από δω και από κει ναι μεν είναι κουλ και ωραία φάση αλλά όταν βλέπεις τα διάφορα ζευγάρια έξω, πάλι σε αυτήν πάει το μυαλό σου...ότι και να κάνεις δε φεύγει από αυτήν ότι και να λέμε τώρα παίδες.Μην κρυβόμαστε μεταξύ μας.Δε μιλάμε για μια απλή γκόμενα που είχα αλλά για τη μία και μοναδική!Είχα και άλλες σχέσεις και 2 χρόνια αλλά και 4 χρόνια αλλά και 1 χρόνο και λιγότερο.Τι θέλω να πω?Ότι όντως έχετε δίκιο και πρέπει να προχωράμε και έτσι έκανα και τότε και έχω αντιμετωπίσει πάλι δύσκολες και παρόμοιες καταστάσεις.Αλλά παρόμοιες και όχι ίδιες γιατί αυτήν την ήθελα...4ever!Και ναι, υπάρχουν άλλες που μπορώ να περάσω "καλά",αλλά και καλά αλλά το να παίζω με άλλες πάλι δεν είναι λύση μιας και πολύ απλά, δε μου το βγάζουν όσο τούμπανα και να είναι και όσο και να με γουστάρουν.Απλά τις κλάνω!Γιατί πολύ απλά δε μπορεί να συγκριθούν μαζί της.Για μένα η συγκεκριμένη είναι σαν να λέμε για κάποιους "η γυναίκα μ". Πως θα νιώθατε και τι θα κάνατε άμα χωρίζατε???Έτσι και εγώ.Απλά έλειπαν τα διαδικαστικά.Για το πόσο ταιριάζαμε και πόσο ευτυχισμένοι είμασταν, δε θα το σχολιάσω!Απλά ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον.Δε χωρίσαμε επειδή υπήρχε αλλά ούτε υπάρχει άλλος αλλά για να μείνει μόνη της.Απλά όταν τη γνώρισα ήταν κυρίως απερπάτητη και ήθελε μετά από τόσα χρόνια και αφού στο τέλος της έφευγαν τα αισθήματα εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί,να μείνει μόνη της και να περάσει καλά με τις φίλες της.Είχαν συμβεί και διάφορα άσχημα πράγματα όπως το ότι ήμουν άνεργος αλλά και το ότι είχα ένα τροχαίο και πλέον δεν υπήρχε ούτε μεταφορικό αλλά και τα χρήματα πήγαιναν κατά κύριο λόγο στα μέσα μεταφοράς και στα νοσοκομεία και έτσι εμείς κάναμε λίγα πράγματα και ψιλό ρουτίνιασε.Και μαζί με τα άλλα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αλλά και το ότι ήθελε χρόνο για τον εαυτό της και να μείνει μόνη της, μαζεύτηκαν όλα μαζί και πήρε μια απόφαση!Η κοπέλα ήταν φουλ καψούρα και με ήθελε πολύ και ήταν έτσι παρόλο που εγώ δεν ήμουν και ο καλύτερος.Με αγαπούσε,με κυνηγούσε,με φρόντιζε και έκανε πολλά για να είμαστε μαζί,μη με χάσει και για να μου δείξει την αγάπη της και το πόσο με ήθελε.Και πείτε μου,δεν αξίζει αυτή η κοπέλα το κάθε τι?!Σίγουρα δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και μακάρι να μπορούσα, αλλά όταν θέλεις κάτι πραγματικά κάνεις τα πάντα και ότι μπορείς.Πόσο μάλλον για το άλλο σου μισό.Ξέρετε ήμουν ένα ρεμαλάκι και εγώ και πήγαινα με τη μία και με την άλλη και περνούσα "καλά" και έτσι ήμουν όταν με γνώρισε.Όταν όμως ήμουν πιο μικρός ήμουν πιο σωστός απέναντι στις κοπέλες.Που θέλω να καταλήξω?Στο ότι η ζωή με έκανε έτσι και να είμαι σκληρός και "λαθος"\στ@ρχιδιστής και έτσι ήμουν όταν με γνώρισε. ΟΜΩΣ κατάφερε να με αλλάξει και να γίνω σωστός και όπως πρέπει αλλά όταν συνέβει αυτό είχε περάσει ο καιρός και ότι έκανα ήταν αργά και έπρεπε να τα έκανα από την αρχή και ίσως τώρα να ήμασταν μαζί.Εγώ απλά θέλω να πιστεύω ότι "ο επιμένων νικά". Τι να πω ρε μάγκες!!!Θα στα πω όπως έχουν, γιατί δε καταλαβαίνεις από νουθεσίες και καλά λόγια. Την γκόμενα την έχασες με την συμπεριφορά σου από ό,τι καταλαβα. Να ξέρεις ότι στη ζωή σου η ευκαιρία είναι καραφλή και δεν την πιάνεις από τα μαλλιά όταν σε προσπεράσει. Και εσένα η γκόμενα σε προσπέρασε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο για εσένα. Έχεις μια ζωή μπροστά σου να ζήσεις, κανόνισε να την χαραμίσεις περιμένοντάς την.Τι θα έκανα αμα χώριζα; Θα προχώραγα παρακάτω. Αν για κάποιο λόγο η γυναίκα μου με αφήσει, αυτό πάει να πεί ότι για κάποιο λόγο είδε ότι δεν ταιριάζουμε. Και αν ραγίσει το γυαλί, τότε χαιρετίσματα. Δεν φτιάχνει ποτέ. Προτιμώ να ζήσω μια ζωή χωρίς αυτήν και να είμαι εντάξει, παρά να ζώ μια ζωή με αυτήν και να έχω κάθε μέρα φωνές και φασαρίες. Και παιδιά. και να χαλάσεις όλων την ζωή για έναν εγωϊσμό. Γιατί αν το δείς στο κάτω κάτω, ο πληγωμένος σου εγωισμός είναι που μιλάει όχι η πληγωμένη σου καρδιά. Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουμε όλοι αυτό, ότι αυτή είναι η βρώμικη αλήθεια.Και για κλείσιμο, όσον αφορά αυτά που λές για την κοπέλα, θα σου πω ένα πράγμα. ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ. Από εδώ και πέρα στη ζωή σου, οι πράξεις σου θα καθορίζουν το αποτέλεσμα, και δεν θα υπάρχει undo. Και να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα κάνεις σχέση, ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ. Μόνο τότε θα πάρεις αυτό που αξίζεις. Αν αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής σου (δώσε βάση στον χρόνο που χρησιμοποίησα), τότε φίλε μου ας πρόσεχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.