Jump to content

Θρεντ Συμπαράστασης στον venom7 (LoveLab) (not DeadLab)

venom7

Recommended Posts

Όντως εγώ είμαι 28 και η κοπελιά σε ένα μήνα κλείνει τα 26.Δλδ σχεδόν 2μιση χρόνια διαφορά.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Ειναι πολυ απλο. Ολοι οι λαμπιτες σημερα αλλαζουμε την φωτο του προφιλ μας με μπιττσοφωτο απο πρ0νσαιτκαι το ονομα μας στο φεησμπουκ με γυναικειο και θα αρχισουμε να ποσταρουμε στον τοιχο του venom σχολια τυπου "αγαπουλη μου χθες μετα την 8η φορα αρχισα να ποναω ΧΧΧ" "μηπως ειδες στο κομοδινο σου ενα λαχανι στρινγκακι με σταμπα made in aigaleo?" "τα υγρα σου εχουν γευση φρουτα του δασους" "ειταν ηπαιρωχα" (χωρις

Ανορθογραφη δεν θα ειμαστε πειστικοι)

Θα λυσσαξει απο την ζηλια της που θα παει;

Έχω ακούσει περιπτώσεις, η κοπέλα να μην γούσταρε ποτέ. Χωρίζουν, τον βλέπει με άλλη και παθαίνει φρίκη.

Επίσης, ποια απόφαση; Μην τρελαθούμε. Φαντάζομαι δεν την μαύριζε και στο ξύλο. Απλά ήταν μ@l[MENTION=704]kas[/MENTION] ο venom7 (εσύ το είπες [MENTION=9875]venom7[/MENTION] :p ), της έριχναν τροπάρια κάθε μέρα οι κολλητές, μπορεί να της γυάλισε και κανένας και να η τρελή απόφαση...

καλα σιγουρα δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο

αλλα αν οντως μετα απο 4,5 χρονια σχεση , η κοπελα θελει να χωρισει και χωριζει συνηδειτα και αποφασισμενη και οχι γτ της το ειπαν οι φιλες της , τοτε ναι , αυτη η αποφαση δυσκολα γυριζει και με αλλη να τον δει

και να της γυαλισε καποιος , σημαινει οτι της εχει φυγει ο ερωτας και το παθος , οποτε παλι δε θα δωσει σημασια για την προηγουμενη της σχεση.

συνηθως δινουν ευκαιριες αν σε αγαπανε και εχουν λιγα ορια ακομα στην υπομονη τους και εννοειται πως εστω και λιγο πρεπει να ειναι ερωτευμενη μαζι σου.

Το ξαναλεω ομως τπτ δεν ειναι απολυτο με τις γυναικες :p

Venom , αλλες δυναμες ειχε η κοπελα σου στην σχεση τα 4+ χρονια και σε συγχωρουσε συνεχεια.Αλλα απο οτι καταλαβαινω , δεν ησουν και εσυ ησυχος.Ε φιλε μου τα λαθη πληρωνονται αλλα και απο τα λαθη μαθαινεις.

Οσο πιεζεις και την "παρακαλας" για 2η ευκαιρια τοσο την αποτρεπεις απο αυτο.(αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα)

και επειδη μιλαμε για γυναικες και αν εχεις πεσει σε περιπτωση που λεει ο l2phile , τοτε κανε την καρδια σου πετρα , αστην και αν αυτη νιωσει οτι βαρεθηκες να την "κυνηγας" μπορει να την ταρακουνησει και να κανει αυτη την πρωτη κινηση.

αλλα δε θελω να σου δινω ελπιδες , διαβαζοντας πως μετα απο 6 μηνες χωρισμου εισαι ο μονος που παρακαλας :p

Καλύτερα τώρα παρά με κανά παιδί αργότερα....

Βάλε τον Tsakona να της στείλει κανά εξώδικο!:jump1:

Α ρε παίδες...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!!!

Από τη μία είναι έτσι όπως τα λέει ο GoMaR και άμα δε θέλει ότι και να κάνεις,δεν έχει νόημα και από την άλλη πάλι όπως τα λέει ο GoMaR σε συνδυασμό με τον Tsakonas:) που ποτέ δε ξέρεις πως στην τελική θα αντιδράσει παρά τα όσα λέει!GoMaR ίσως με το να απομακρυνθώ κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα να την ταρακουνήσει όπως λες αλλά από την άλλη πιστεύω περισσότερο ότι θα μπορέσει να προχωρήσει!

Πππφφφφφφ........

Δηλαδή το ότι η κοπέλα μπορεί να βαρέθηκε, ξενέρωσε κτλ δεν μετράει? Γιατί να πρέπει να βρεις τρόπο να την κάνεις να ζηλέψει για να ξανά-είστε μαζί?

Ναι ίσως είναι σκληρό αλλά τέλος και για σένα.

αδερφέ venom77, επειδή έχουμε περάσει και εμείς καταστάσεις τέτοιες... μία είναι η λύση...

ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ! Αν συνεχίσεις να την κυνηγάς το μόνο που θα κάνεις είναι να την διώξεις μακρυά σου εντελώς.

Τέλος επειδή οι γυναίκες είναι ύπουλα όντα, μπορεί και να έχει βρει ΗΔΗ τον αντικαταστάτη (καθώς η ανασφάλεια τους δεν παίζεται)...

Δεν ξέρω καμία στον πλανήτη αυτόν που να μην ενεργεί έτσι.

Σε στεναχώρησα αλλά...η καλύτερη λύση είναι keep walking...διακοπές με τους κολλητούς...και όλες μα όλες οι φωτό στο facebook...

σωστα και απο δω και περα , θα αρχισει να ζει καταστασεις , θα αρχισει να βγαινει ΕΠΙΤΗΔΕΣ φωτογραφιες με κοπελες , θα βγαινει σε κλαμπ , μπουζουκια , παραλιες , θα ειναι σε ΟΛΕΣ τισ φωτος με ενα χαμογελο και παντα πλαι σε γκοεμενες και με στοχο να τις ανεβασει στο facebook!

αρα δλδ συνεχισε να ζεις και να υποκρινεσαι οτι περνας καλα για να την ξαναφερεις πισω ;

με την ελπιδα οτι η πρωην κοπελα σου θα μπει στο facebook , θα σε δει με την Χ βυζαρου διπλα και θα την ταρακουνησει..

μετα απο 6 μηνες και με τοσα παρακαλια απο τον venom ?

σε τι κοσμο ζειτε ; :p

venom αυτο που πρεπει να βαλεις σαν στοχο στη ζωη σου τωρα δεν ειανι να την φερεις πισω , αλλα να κανεις τα παντα για να την ξεπερασεις.

οσο βλεπει εναν venom πιεστικο , η κοπελια φοβαται και δεν της αφηνεις το περιθωριο να σκεφτει και να χαλαρωσει.Αντιθετα την πιεζεις και την κανεις να θελει να ξεμπερδευει νωριτερα με το ολο θεμα.

Παρτο αποφαση ΧΩΡΙΣ να ελπιζεις και οχι με στοχο να την ξαναφερεις πισω και ΑΝ η μοιρα , σας θελει παλι μαζι , ξερει που βρισκεσαι , ξερεις που ειναι.

οταν χωρισα , δεν ξανα ασχοληθηκα.παρολο που την ηθελα σα τρελος και μεναμε μαζι.

1 μαιλ της εστειλα μετα απο 4 μηνες να δω αν ειναι καλα.

τωρα η κιουρια ειναι αρραβωνιασμενη:p

φίλε μου Γιάννη ειλικρινά σου μιλάω εχοντας περάσει απ΄την φάση σου που δεν σε χωράει ο κόσμος και όλα σου φαίνονται μάταια σου λέω το εξης : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !

Για να φύγει γυναίκα χωρίς να έχει βρει κάτι άλλο σημαίνει ότι άδειασε πλέον και ότι η σεμνή τελετή έλαβε τελος...οριστικό! Αν πάλι έχει βρει κάτι άλλο δεν αξίζει να την περιμένεις εσύ....

Επίσης είπες "ούτε της άξιζαν γιατί ήταν πραγματικά ένας άγγελος!" ....

:nuke::nuke::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

:shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::

:flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag::flag¨

Τέλος να σου πω πως ότι και αν σου προτείνουμε/συμβουλέψουμε εμείς, εσύ θα κάνεις το δικό σου όπως και ναχει ....αλλά απ'όλον αυτόν τον ¨κατήφορο" (εντάξει...μην το ρίξεις και στα ναρκωτικά) θα βγεις πιο δυνατός και ώριμος ...

Απο πολυ πολυ προσφατες ιστοριες δυο φιλων.

Τον εναν τον χωρισε η γυναικα μετα απο ενα χρονο σχεσης που φαινομενικα ολα ηταν τελεια.

Ηταν ευτυχισμενη μαζι του περνουσαν τελεια αλλα τους φαγανε τα οικονομικα και γονεις.

Του λεει οτι τον αγαπαει του κλαει στα τηλ αλλα δεν γυνρναει η ρουφιανα με τιποτα.

Ο ενας μετα απο χωρισμο 6μηνων πλεον ειναι πατερας και εχουν ενα πανεμορφο κοριτσακι.

Κανονες δεν υπαρχουν, παντα να υπολογιζεις τη ανασφαλεια του αλλου γιατι συνηθως αυτη παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Αφου ειπες πως σε ζηλευε σιγουρα ειχε τα θεματα της οπως θα εχεις εσυ τα δικα σου.

Ευκαιρια ειναι να δουλεψεις πανω στο ατομο σου και να βγεις καλυτερος.

Τα ποτακια τα π00τανακια απλα θα σου δωσουν τη ψευδαισθηση πως γεμιζεις το κενο.

Προσπαθησε να βγαλεις συμπερασματα απ'τα λαθη που εχεις κανει να μην τα ξανα κανεις στο μελλον.

Ο ανθρωπος μαθαινει απο γερα χαστουκια οποτε για την επομενη σχεση σου θα εισαι καλυτερος. :)

1. Αν μια γυναίκα ξενερώσει, ΔΕΝ πρόκειται να γυρίσει πίσω. Ακόμα κι αν το κάνει, θα είναι για λίγο και μετά θα χωρίσετε πάλι, έχοντας κάνει την κατάσταση χειρότερη.

2. Θα μπορούσες να αδιαφορήσεις και να δεις τι θα κάνει, αλλά αυτό συμβαίνει στους πρώτους 2 το πολύ 3 μήνες. Αν μιλάμε για 6+, οι ελπίδες τείνουν στο μηδέν.

3. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ (ακόμα και ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]) έχουμε χωρίσει με γυναίκα που θέλαμε πίσω. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ όμως, αφού βρήκαν την επόμενη που άξιζε, συνεχίζουμε να θέλουμε την πρώην.

4. Ήμουν αρραβωνιασμένος με κοπέλα για 4.5 χρόνια. Χώρισα, πέρασα τη φάση σου για 3 μήνες, κατάλαβα ότι έχει ξενερώσει και πάτησα "delete". Πέρασαν από τη ζωή μου 27 γυναίκες σε διάστημα 6 μηνών. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 8 χρόνια (και κάτι μέρες :p) και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ξανασκέφτηκα την άλλη. Μάλιστα, εκτός από τους ελάχιστους που αναφέρω στο 3, οι υπόλοιποι λέμε πλέον "τι μ@κας ήμουν που είχα κολλήσει"

5. Αν νομίζεις ότι σου έπεφτε "πολύ" και πλέον δε θα βρεις άλλη αντίστοιχη, πιθανόν έχεις δίκιο. Είναι αργά όμως τώρα. Έπρεπε να το σκεφτόσουν όσο ήσασταν μαζί.

Τέλος, πες μου το 10 σημαντικότερα προτερήματα που έχει αυτή η κοπέλα. Τους λόγους που την αγαπάς και τη θέλεις δίπλα σου. Όχι έκθεση, αναφορικά.

1. Αν μια γυναίκα ξενερώσει, ΔΕΝ πρόκειται να γυρίσει πίσω. Ακόμα κι αν το κάνει, θα είναι για λίγο και μετά θα χωρίσετε πάλι, έχοντας κάνει την κατάσταση χειρότερη.

2. Θα μπορούσες να αδιαφορήσεις και να δεις τι θα κάνει, αλλά αυτό συμβαίνει στους πρώτους 2 το πολύ 3 μήνες. Αν μιλάμε για 6+, οι ελπίδες τείνουν στο μηδέν.

3. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ (ακόμα και ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]) έχουμε χωρίσει με γυναίκα που θέλαμε πίσω. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ όμως, αφού βρήκαν την επόμενη που άξιζε, συνεχίζουμε να θέλουμε την πρώην.

4. Ήμουν αρραβωνιασμένος με κοπέλα για 4.5 χρόνια. Χώρισα, πέρασα τη φάση σου για 3 μήνες, κατάλαβα ότι έχει ξενερώσει και πάτησα "delete". Πέρασαν από τη ζωή μου 27 γυναίκες σε διάστημα 6 μηνών. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 8 χρόνια (και κάτι μέρες :p) και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ξανασκέφτηκα την άλλη. Μάλιστα, εκτός από τους ελάχιστους που αναφέρω στο 3, οι υπόλοιποι λέμε πλέον "τι μ@κας ήμουν που είχα κολλήσει"

5. Αν νομίζεις ότι σου έπεφτε "πολύ" και πλέον δε θα βρεις άλλη αντίστοιχη, πιθανόν έχεις δίκιο. Είναι αργά όμως τώρα. Έπρεπε να το σκεφτόσουν όσο ήσασταν μαζί.

Τέλος, πες μου το 10 σημαντικότερα προτερήματα που έχει αυτή η κοπέλα. Τους λόγους που την αγαπάς και τη θέλεις δίπλα σου. Όχι έκθεση, αναφορικά.

συμφωνω σε ολα αλλα διαφωνω στο τελος

η αγαπη δεν ειναι επιγραμματικοι κανονες

η αγαπη ειναι κατι που νιωθεις

αγαπας τον αλλον για αυτο που ειναι (βαζοντας μεσα και τα ελλατωματα) και δεν αγαπας τον αλλον κανοντας λιστα οπως ο Ros για την rachel

αγαπας τον αλλον για αυτο που ειναι (βαζοντας μεσα και τα ελλατωματα) και δεν αγαπας τον αλλον κανοντας λιστα οπως ο Ros για την rachel

Δε διαφωνώ. Σκοπός της ερώτησής μου είναι να διαπιστώσει ο ίδιος κάποια πράγματα. Πχ, έχω τύχει σε περίπτωση φίλου που αγαπούσε τρελά την κοπέλα του γιατί από τις 5 (!!!) που είχε στη ζωή του, ήταν η μόνη που έδινε (_|_)... Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν σοβαρό το κριτήριο και φυσικά είναι κάτι που μετά από μερικά χρόνια δε θα ισχύει. Αν λοιπόν αυτός ήταν ο βασικός λόγος που την ήθελε, είναι φυσικό μερικά χρόνια μετά να μην της βρίσκει τίποτα και απλά να χωρίσει. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να υποτιμήσω το φίλο μας, απλά να τον βοηθήσω να δει ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

Δεν ξέρω τι είναι περισσότερο gay, τα thread συμπαράστασης ή το volley match του Top Gun :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=a4U507bDPAk]Top Gun Volleyball scene remix - YouTube[/ame]

Βγες έξω με τους κολλητούς το Σάββατο, πάρε σβάρνα τα μπαράκια, γίνε γκολ και move ντε φακ ον την επομένη :)

Δεν ξέρω τι είναι περισσότερο gay, τα thread συμπαράστασης ή το volley match του Top Gun :hehe:

Βγες έξω με τους κολλητούς το Σάββατο, πάρε σβάρνα τα μπαράκια, γίνε γκολ και move ντε φακ ον την επομένη :)

Τα αρνητικά συμπτώματα που αντιμετωπίζουμε την επόμενη μέρα μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ οφείλονται στην αφυδάτωση και στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Αυτα σιγουρα δεν βοηθανε την ψυχολογικη κατασταση. :whistle2:

Παίδες άμα τι βλέπατε θα λέγατε "καλά ρε συ είχες τέτοιο μωρό και εσύ...?"!Τα έχω ακούσει άπειρες φορές.Αλλά και από τρόπο φερσίματος απέναντι μου ήταν άψογη παρά τα λάθη μου!

4μιση χρόνια δεν είναι και λίγα πόσο μάλλον όταν η κοπέλα είναι και φουλ καψούρα με την πάρτη σου που ήταν μαζί μου ενώ τώρα...!!!

Απλά για να σας πω την αλήθεια ήταν δίπλα μου πάντα και με συγχωρούσε παρά την όχι και τόση καλή συμπεριφορά μου και τώρα νομίζω ότι της αξίζει κάθε προσπάθεια που κάνω και όλον μου τον εγωισμό.

Έτρεχε πίσω μου και με ήθελε όσο τπτ άλλο και με συγχώρεσε ουκ ολίγες φορές.Οπότε τώρα μου φαίνεται είναι η σειρά μου.Απλά τώρα δεν είναι όπως τότε γιατί τότε ήμασταν μαζί ενώ τώρα όχι και δε το θέλει!:(

Έχω φτάσει στα όριά μου και έχω κάνει πολλά για να ξεχνιέμαι από αυτά που λέτε στους 6 σχεδόν μήνες που έχουμε χωρίσει αλλά το μυαλό μου αλλά και η καρδιά μου πάνω από όλα δε μπορούν να την αφήσουν και όλο εκεί γυρνάνε.Γιατί για μένα και για να μην το παίξω κάποιος από όσες έχω γνωρίσει και δεν είναι λίγες,πραγματικά είχα πάρει αποφάσεις μαζί της απλά τις πήρα αργά!

Ξέρετε όταν την γνώρισα ήμουν από φρέσκο χωρισμό και για αυτό δεν ήμουν και τέλειος απέναντί της και έκανα και λάθη που ούτε έπρεπε αλλά κυρίως ούτε της άξιζαν γιατί ήταν πραγματικά ένας άγγελος!

Το μόνο που εύχομαι είναι να δώσει μια πραγματικά δεύτερη ευκαιρία σε εμάς που τόσο ήταν ερωτευμένη και εγώ που τόσο είμαι ακόμα!!!

φιλε μου σορυ που θα τα πω χυμα ....

ακομα ο εγωισμος σου πανω απ ολα ειναι....μαλλον δεν της αξιζει να γυρισει σε σενα πλεον

το λες μονος σου > εκανε προσπαθειες ενω ειχατε σχεση /εσυ την θυμηθηκες τωρα που ειναι αργα!

αστην να παει στο καλο λοιπον και προσεχε γιατι ο επομενος 'αγγελος' θα πεταξει παλι αν δεν διορθωθεις.

υγ. θυμησου > η γυναικα θελει στροφηλικια ,οχι εθνικη οδο και γκαζια......

Αυτό που δεν βοηθά την ψυχολογική κατάσταση είναι να κάθεσαι μπροστά από το pc και να διαβάζεις τον πόνο και την ιστορία του καθενός.

Η ζωή είναι εκεί έξω και σε περιμένει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.