Jump to content

Θρεντ Συμπαράστασης στον venom7 (LoveLab) (not DeadLab)

venom7

Recommended Posts

Ξέρω,μου λένε πολλοί προχώρα και μια χαρά αγόρι είσαι και τόσες μπορείς να έχεις και όντως ρε μάγκες με κοιτάνε και δεν το λέω ψωνίστηκα και μπορώ να βρω όποτε θελήσω,ΟΜΩΣ ΔΕΝ το θέλω αυτό!Δε θέλω κάτι τέτοιο παρά μόνον μια δεύτερη ευκαιρία και να είμαστε μαζί από την αρχή και εγώ σωστός και όπως πρέπει απέναντί της!!!

Έχω κάνει πολλά αλλά δεν αλλάζει την απόφασή της και για μένα δεν υπάρχει το "προχώρα μπροστά" χωρίς αυτήν την κοπέλα!

Σου προτείνω να μην κάνεις σε καμμία το χατήρι και να βρεις ένα δίμετρο παλικάρι ...

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply
αν το εχει παρει αποφαση η γυναικα (της εχει φυγει ο ερωτας , το παθος)και με γκομενα να τον δει , δε θα κατσει να σκασει

Έχω ακούσει περιπτώσεις, η κοπέλα να μην γούσταρε ποτέ. Χωρίζουν, τον βλέπει με άλλη και παθαίνει φρίκη.

Επίσης, ποια απόφαση; Μην τρελαθούμε. Φαντάζομαι δεν την μαύριζε και στο ξύλο. Απλά ήταν μ@l[MENTION=704]kas[/MENTION] ο venom7 (εσύ το είπες [MENTION=9875]venom7[/MENTION] :p ), της έριχναν τροπάρια κάθε μέρα οι κολλητές, μπορεί να της γυάλισε και κανένας και να η τρελή απόφαση...

Αυτό που λέει ο φίλος [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ισχύει κάπως αλλά το θέμα είναι ότι δε μπορώ να την αφήσω γιατί και την αγαπάω πολύ αλλά και τη θέλω!!!

Ρε παίδες άμα τη βλέπατε πως ήταν παλιά μαζί μου θα παθαίνατε σοκ.Τελείως ζηλιάρα αλλά και κολλημένη πάνω μου και με ήθελε όσο τπτ άλλο και με κυνηγούσε συνέχεια να είμαστε μαζί και πολλά ακόμα!!!

Τώρα όμως της έχει φύγει ρε φούστη μου και απλά προσπαθώ με κάθε τρόπο!

Και είναι όπως είπα αυτό που είπε ο GoMaR...άμα της έχει φύγει και να κλ@σεις δεν έχει να λέει.Ίσα ίσα που σε ξεπερνάει και προχωράει.

Πιστέψτε με, εμπειρίες είχα πολλές φίλοι μου!

edit

Είναι και αυτό που λέει και ο φίλτατος l2phile.

Ποτέ δε ξέρεις στην τελική τι και πως!

Αλλά από κάτι που είχα ψιλοαναφέρει για άλλη, δεν έδειξε να την απασχολεί και ιδιαίτερα!Την ψιλό πείραξε ναι μεν αλλά μέχρι εκεί!

Δεν ξέρω μάγκες...προσπαθώ με κάθε τρόπο.

Δε μου ρίχνετε καμιά ιδέα...!!!

κέρνα τα σε γκόμενες.

Πιπέρι και πάρτο πίσω.

Τις κακομαθαίνετε δίχως τον παραμικρό λόγο, και να σου το ύφος 1000 καρδιναλίων, το "ποιός είσαι εσύ", κτλ κτλ.

Κάποτε με σκυμένο το κεφάλι, τώρα με την μύτη να κοιτά το higgs boson.

Άντε γιατί μερικές κυρίως Ελληνίδες τον θέλουνε τον Βαγκαμπόντη τους.

[MENTION=9875]venom7[/MENTION]

*νί παρακαλετό, ξινό μαμήσι.

Τα παρακαλετά, το κυνήγι, τα σε θέλω, κλπ μόνο εσένα χαλάνε και ψήνουνε.

Η ζωή συνεχίζεται, ο χρόνος περνά, τα χρόνια πίσω δεν γυρνάνε.

Shift + Delete και πάμε παρακάτω.

Όσο δεν το παίρνεις απόφαση και δεν την κόβεις μαχαίρι, είναι σαν το τσιγάρο... όλο το κόβεις, όλο την πέφτεις αλλού ( τσίχλες νικοτίνης κλπ ) και όλο σε αυτή γυρνάς ( το ξαναξεκινάς ).

Κάποιες φορές ο σκληρότερος και δυσκολότερος δρόμος είναι τελικά ο καλύτερος και ο πιο ανώδυνος.

Ξεκίνα Diablo ]|[

.

Και μετά από 2-3 χρόνια, όταν θα έχει 30αρίσει να κλαίει την μοίρα του για τα χρόνια που πέρασαν, τα πράγματα που δεν έκανε, τους φόβους πως θα μείνει "ξύλο απελέκητο και μόνο στο λόγο" κλπ ?

NOPE!

Προσπάθειες έχουν γίνει αρκετές με σκοπό να μη τη σκέφτομαι αλλά το θέλω μου είναι σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Ό,τι και να κάνω όλα με γυρνούν εκεί. Δεν υπάρχει μπροστά χωρίς τον άνθρωπο της ζωής σου.

ο,τι και να λεμε εμεις...δεν νομιζω να σε βοηθησει ουτε να νιωσεις καλυτερα ουτε να την ξεπερασεις...

μην πλαθεις σεναρια για το πως θα την κερδισεις πισω και μην δινεις χωρις λογο τροφη στην ελπιδα!

αμα στο εχει κοψει μην παρακαλας....πες της μια και καλη τι θες να της πεις, πες αυτα που νιωθεις και ασε την να αποφασισει τι θελει!

αν σου πει και παλι οχι, τουλαχιστον ξερεις και προχωρας!

κανεις δεν ειπε οτι θα ειναι ευκολο...λιγο πολυ ολοι εχουμε περασει απο παρομοιες καταστασεις!

ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα μολις ερθει το νεο αιμα...η πρωην ποια?

καιρος για απομυθοποιηση!!!:)

Τωρα το ειδα και λυπαμαι πολυ [MENTION=9875]venom7[/MENTION]:wall::wall: Τι γινεται ρε παιδες τελευταια με τις σχεσεις,2 φιλικα ζευγαρια πανε για χωρισμο δλδ το ενα ηδη χωρισε επειδη ο φιλος μου ηταν υπερβολικα καλος μαζι της και εκεινη εχασε το ερωτικο στοιχειο. Και γω σημερα τσακωθηκα αλλα μετα απο 4 χρονια ειναι κατι δεδομενο καποιες φορες....Τελικα ειναι να μη το πει η γυναικα,εμεις οι αντρες γινομαστε κομματια λογο εγωισμου,αγαπης και τρεχα γυρευε! Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλα ουτε να χαλασεις λεφτα κτλπ ειδικα σε τετοιους καιρους. Κανε πραγματα που αντιπροσωπευουν εσενα και μονο εσενα,κ@βλαντισε οσο θες και Παρασκευη βραδακι εχει beach party https://www.facebook.com/events/418065444911489/ με καλες τιμες 3 η μπυρα και 4 το ποτακι! Θα μαι και γω μετα τις 12 βεβαια αλλα αν ψηνεται κανεις παμε ομαδικη κτλπ(λεμε τωρα) Κουραγιο

Τωρα το ειδα και λυπαμαι πολυ [MENTION=9875]venom7[/MENTION]:wall::wall: Τι γινεται ρε παιδες τελευταια με τις σχεσεις,2 φιλικα ζευγαρια πανε για χωρισμο δλδ το ενα ηδη χωρισε επειδη ο φιλος μου ηταν υπερβολικα καλος μαζι της και εκεινη εχασε το ερωτικο στοιχειο. Και γω σημερα τσακωθηκα αλλα μετα απο 4 χρονια ειναι κατι δεδομενο καποιες φορες....

Το καλοκαιρακι ειναι γενικα γνωστη περιοδος χωρισμων.

Venom αν δεν σε θελει πλεον/σε εχει ξεπερασει δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να κανεις για να την κερδισεις.Και να χασεις την αξιοπρέπεια σου σαν αντρας και σαν ανθρωπος δεν λεει.

Βγες με τα κοληταρια διασκεδασε, γελα με την ψυχη σου.Το γελιο κανει καλο και αποβαλει το αγχος.Πιες και κανα ποτακι παραπανω δεν θα σε παρεξηγησει κανεις:)

Μπορει να τραβηξεις ζορι και να παρει καιρο να την ξεπερασεις αλλα που ξερεις μπορει να ανακαλυψεις πτυχες του χαρακτηρα σου που δεν τις ηξερες να βγεις κερδισμενος τελικα και ποιο δυνατος σαν ανθρωπος.

Και προσεξε ε,η επομενη γυναικα σε περιμενει στην γωνια και μπορει να ειναι 2 φορες καλυτερη απο την συγκεκριμενη

τοσο εμφανισιακά οσο και σαν χαρακτηρας.

Δεν ξερω τι μουσικη ακους, αλλα αυτη ειναι η περιοδος που ολα τα καψουροτραγουδα ειναι "γραμμενα για σενα". Οτι και να ακους στο ραδιο, οπουδηποτε θα εχει στοιχεια που θα σου θυμιζουν την "δικια σου".

Μολις περασεις αυτο το σταδιο, θα καταλαβεις οτι δεν εισαι ο μονος που τα εχει περασει, ουτε που προκειται να τα περασει...καπου εκει περναει και ο βαρυς ο πονος και οι σκεψεις τυπου "μου φαινεται βουνο να ξεκινησω σχεση με καποια αγνωστη", "ποσο καιρο και αν καταφερω να φτασω ποτε στο επιπεδο σχεσης που ειχα με την αλλη", "οταν κανω ερωτα δεν θα ειναι το ιδιο", "θα κανει η καινουρια οτι εκανε η παλια για μενα".....και αλλες πολλες μεμψημοιρες τετοιες σκεψεις θα αρχισουν να πηγαινουν βολτα...

Θα φτασεις δυστυχως σε σημειο να καταλαβεις οτι ολα αυτα τα ξεχωριστα πραγματα που εκανε για σενα και σε τρελαινει η ελειψη τους....τα κανουν αν οχι ολες αλλα οι περισσοτερες! Επισης αυτα που εκανε σε εσενα και πιστευεις οτι τα κανει μονο σε εσενα και σε κανεναν αλλον κτλ κτλ, θα τα κανει και σε αλλους...

Γυναικες χαμενα λεφτα ;)

keep walking and digging mate

Παίδες άμα τι βλέπατε θα λέγατε "καλά ρε συ είχες τέτοιο μωρό και εσύ...?"!Τα έχω ακούσει άπειρες φορές.Αλλά και από τρόπο φερσίματος απέναντι μου ήταν άψογη παρά τα λάθη μου!

4μιση χρόνια δεν είναι και λίγα πόσο μάλλον όταν η κοπέλα είναι και φουλ καψούρα με την πάρτη σου που ήταν μαζί μου ενώ τώρα...!!!

Απλά για να σας πω την αλήθεια ήταν δίπλα μου πάντα και με συγχωρούσε παρά την όχι και τόση καλή συμπεριφορά μου και τώρα νομίζω ότι της αξίζει κάθε προσπάθεια που κάνω και όλον μου τον εγωισμό.

Έτρεχε πίσω μου και με ήθελε όσο τπτ άλλο και με συγχώρεσε ουκ ολίγες φορές.Οπότε τώρα μου φαίνεται είναι η σειρά μου.Απλά τώρα δεν είναι όπως τότε γιατί τότε ήμασταν μαζί ενώ τώρα όχι και δε το θέλει!:(

Έχω φτάσει στα όριά μου και έχω κάνει πολλά για να ξεχνιέμαι από αυτά που λέτε στους 6 σχεδόν μήνες που έχουμε χωρίσει αλλά το μυαλό μου αλλά και η καρδιά μου πάνω από όλα δε μπορούν να την αφήσουν και όλο εκεί γυρνάνε.Γιατί για μένα και για να μην το παίξω κάποιος από όσες έχω γνωρίσει και δεν είναι λίγες,πραγματικά είχα πάρει αποφάσεις μαζί της απλά τις πήρα αργά!

Ξέρετε όταν την γνώρισα ήμουν από φρέσκο χωρισμό και για αυτό δεν ήμουν και τέλειος απέναντί της και έκανα και λάθη που ούτε έπρεπε αλλά κυρίως ούτε της άξιζαν γιατί ήταν πραγματικά ένας άγγελος!

Το μόνο που εύχομαι είναι να δώσει μια πραγματικά δεύτερη ευκαιρία σε εμάς που τόσο ήταν ερωτευμένη και εγώ που τόσο είμαι ακόμα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.