venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 Χώρησα...:weep:...δε θα πάω πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Χώρησα...:weep:...δε θα πάω πουθενά. Δεν μπορω να κανω κ like απ το tapatalk. Πλακιτσα..... και περαστικα! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Το΄πιασα! Σε ευχαριστώ!!!:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Τράβα με λοψωπαρέα και όσα θα χαλούσες για αυτήν, κέρνα τα σε γκόμενες.EDIT: Και "άσε να φανούν" οι φώτος που έχεις τραβήξει μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Χώρησα...:weep:...δε θα πάω πουθενά. φατα με παρεα σε μπυρες και γκομενες και θα δεις για ποτε θα σου περασει! και πινε στην υγεια της επομενης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Τράβα με λοψωπαρέα και όσα θα χαλούσες για αυτήν, κέρνα τα σε γκόμενες.EDIT: Και "άσε να φανούν" οι φώτος που έχεις τραβήξει μαζί τους.Ακριβώς αυτό... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 4, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Αφήστε τα ρε μάγκες...δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα σημαίνει πολλά!!!Ελπίζω να ξανά ήμαστε μαζί ρε παίδες αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Αφήστε τα ρε μάγκες...δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα σημαίνει πολλά!!!Ελπίζω να ξανά ήμαστε μαζί ρε παίδες αλλά...Τι έγινε ρε Φίλε και χάλασε η δουλειά; αν θες μας λες εννοείται.Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 4, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Άστα ρε man γιατί τα ξανά σκέφτομαι και στενοχωριέμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 οκ Φίλε πάω πασο :-) Οπότε θελήσεις εδώ είμαστε :-)Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 ΤheLab στην-υγειά-της-αχάριστης thread NAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 4, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Αφήστε τα ρε μάγκες...δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα σημαίνει πολλά!!!Ελπίζω να ξανά ήμαστε μαζί ρε παίδες αλλά... ασε τις μλκιες και λεγε αποφαση δικη της η δικη σου και το μετανοιωσες ; η ετσι επρεπε να γινει ; ποσο καιρο μαζι ; μην ανησυχεις , στην αρχη ειναι δυσκολο..βγες να ξεσπασεις , ασχολησου με κατι αλλο , μειωσε τις συνηθειες που κανατε μαζι , αλλαξε λιγο ζωη , βρες κατι διαφορετικο , αλλαξε μερη και το πιο σημαντικο , βρες κουραγιο να βρεις αλλες γκομενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 TragikEDIT: Να η άλλη η κουτσομπόλα. Τι είναι εδώ ρε; Cosmo-forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 4, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 ειδα το nickname σου και μπηκα , τι να καμω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 4, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Πωωωω ρε μάγκες με συγκινήσατε!Ένα thread 4 m! Θα πω ότι η απόφαση ήταν δική της αλλά εγώ ήμουν ο λ@λ@κ@ς της υπόθεσης και την έχασα!!! Και το έβλεπα ότι πήγαινε στο χωρισμό και στενοχωριόμουν και είχα αλλάξει και προσπαθούσα αλλά όταν το κατάλαβα και άρχισα να προσπαθώ σοβαρά...ήταν πλέον αργά μιας και της είχαν φύγει τα αισθήματα! Και από τότε που χωρίσαμε δεν έχω σταματήσει να την θέλω και να προσπαθώ με κάθε τρόπο και ιδέα που μου έρχεται, αλλά....με διώχνει για να το πω και στα ίσια ρε παίδες. Ξέρω,μου λένε πολλοί προχώρα και μια χαρά αγόρι είσαι και τόσες μπορείς να έχεις και όντως ρε μάγκες με κοιτάνε και δεν το λέω ψωνίστηκα και μπορώ να βρω όποτε θελήσω,ΟΜΩΣ ΔΕΝ το θέλω αυτό!Δε θέλω κάτι τέτοιο παρά μόνον μια δεύτερη ευκαιρία και να είμαστε μαζί από την αρχή και εγώ σωστός και όπως πρέπει απέναντί της!!! Έχω κάνει πολλά αλλά δεν αλλάζει την απόφασή της και για μένα δεν υπάρχει το "προχώρα μπροστά" χωρίς αυτήν την κοπέλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 4, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 4, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Πωωωω ρε μάγκες με συγκινήσατε!Ένα thread 4 m!Θα πω ότι η απόφαση ήταν δική της αλλά εγώ ήμουν ο λ@λ@κ@ς της υπόθεσης και την έχασα!!! Και το έβλεπα ότι πήγαινε στο χωρισμό και στενοχωριόμουν και είχα αλλάξει και προσπαθούσα αλλά όταν το κατάλαβα και άρχισα να προσπαθώ σοβαρά...ήταν πλέον αργά μιας και της είχαν φύγει τα αισθήματα! Και από τότε που χωρίσαμε δεν έχω σταματήσει να την θέλω και να προσπαθώ με κάθε τρόπο και ιδέα που μου έρχεται, αλλά....με διώχνει για να το πω και στα ίσια ρε παίδες. Ξέρω,μου λένε πολλοί προχώρα και μια χαρά αγόρι είσαι και τόσες μπορείς να έχεις και όντως ρε μάγκες με κοιτάνε και δεν το λέω ψωνίστηκα και μπορώ να βρω όποτε θελήσω,ΟΜΩΣ ΔΕΝ το θέλω αυτό!Δε θέλω κάτι τέτοιο παρά μόνον μια δεύτερη ευκαιρία και να είμαστε μαζί από την αρχή και εγώ σωστός και όπως πρέπει απέναντί της!!! Έχω κάνει πολλά αλλά δεν αλλάζει την απόφασή της και για μένα δεν υπάρχει το "προχώρα μπροστά" χωρίς αυτήν την κοπέλα! φυ ρε βγες εξω να πιεις τιποτα να ξελασκαρεις! και αντε χωσου σε κανα γκομενακι και θα σου πω για ποτε θα σκεφτεσαι τι βλακειες καθοσουν και εγραφες στο λαμπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 4, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Αφού βλέπεις ότι το να τρέχεις από πίσω δεν δουλεύει, γιατί δεν δοκιμάζεις και λίγο κλάσιμο; Θέλει υπομονή, αλλά δουλεύει σίγουρα καλύτερα. Σοκ δεν θα πάθει όταν σε έχει δεδομένο, αλλά το αντίθετο. Βάλε και καμιά φώτο, που σου λέω, στο φουμπού να τρελαθεί η κοπέλα.Ότι λέει και ο Dant3. Πάρε τους φίλους σου, που ποτέ δεν την χώνευαν και βγείτε έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 4, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 και αντε χωσου σε κανα γκομενακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 4, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Αφού βλέπεις ότι το να τρέχεις από πίσω δεν δουλεύει, γιατί δεν δοκιμάζεις και λίγο κλάσιμο; Θέλει υπομονή, αλλά δουλεύει σίγουρα καλύτερα. Σοκ δεν θα πάθει όταν σε έχει δεδομένο, αλλά το αντίθετο. Βάλε και καμιά φώτο, που σου λέω, στο φουμπού να τρελαθεί η κοπέλα.Ότι λέει και ο Dant3. Πάρε τους φίλους σου, που ποτέ δεν την χώνευαν και βγείτε έξω. αν το εχει παρει αποφαση η γυναικα (της εχει φυγει ο ερωτας , το παθος)και με γκομενα να τον δει , δε θα κατσει να σκασει venom : πρεπει να σεβαστεις την αποφαση της εφοσων την αγαπας και να δωσεις ενα τελος για μια νεα αρχη καθε εμποδιο για καλο λενε ακολουθοντας την αποφαση της , μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.