Jump to content

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?

Nephiλiμ

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Κινητό που χωράνε πάνω του 2 φλιτζανάκια Ελληνικού καφέ, μαζί με μπισκοτάκι, δεν είναι κινητό, αλλά δίσκος σερβιρίσματος.. .-

Αν και εδώ και 2μιση εβδομάδες είμαι και κάτοχος ενός Nexus 4.65", με το οποίο παρόλο που δεν έχει ανατομικό θέμα το χέρι μου (άνετα γράφω έκθεση με το ένα χέρι/αντίχειρα μόνο και το swype..;)), με ενοχλεί απίστευτα στο "κουβάλημα". Ναι είναι ωραίο το 4.65" vs του 3.8", αλλά φοβάμαι ότι αν ξεχαστώ και το βάλω σε καμια λοκώτσεπη, θα σπάσει σαν πτι-μπερ στα 2. Με το Ideos, ουδέποτε είχα τέτοια άγχη.

Ψήφισα 4" γιατί ήθελα το κάτι τις παραπάνω από τις 3.8" του Ideos X5, σαν ιδανικό μεταξύ, του δεν βγάζω τελείως τα μάτια μου (λες και με τις 4.8" δεν τα βγάζεις πάλι... ;)), και του το κουβαλάω παντού και πάντα..

καποιος παρακαλουθει καποιον αλλα δε ξερω ποιος :p

και εγω απο Ideos x5 πηγα στο nexus και η 4,65 ιντσες ειναι ΟΡΙΑΚΕΣ για το χερι μ σε vertical και να γραφω μηνυμα.

δλδ οταν με τον αντιχειρα σου , το κρατας με τετοιον τροπο που εχεις προσβαση κατω αριστερα και κατω δεξια , αυτοματως πανω αριστερα ΔΕΝ φτανεις.Οποτε θελει επανατοποθετηση στο χερι σου.

ενας λογος που δε πηρα και το S3.

πιστευω 4 - 4.3 ειναι το ιδανικοτερο

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Όταν χρησιμοποιώ το τηλ. για κλήσεις ή μηνύματα, οι 3,3" είναι ιδανικές. Όταν σερφάρω θέλω τουλάχιστον 4,5. Αν είχα χρήματα για smart phone σήμερα νομίζω ότι θα πήγαινα στις 4,65" του nexus, μολονότι θα έφτυνα αίμα κάθε φορά που θα ήθελα να το βάλω σε τσέπη..

Εκτός αν φοράς τζήν σωλήνες δεν βλέπω το λόγο να μη χωράει σε τσέπη. Είδα το Nexus του Gomar και ήταν μια χαρά. Λεπτότερο από το Samsung S που έχω και ελάχιστα πιο ψηλό.

Ψηφιστε οσο πιο αντικειμενικα μπορειτε.

Μονοδρομος οι 3.7 inches. :hehe:

Please οχι "ψηφιζω αυτο γιατι αυτο εχω"

Αυτο πηρα (sony xperia sole) αυτο ψηφισα. :hehe:

Δεν ξερω ποσο τυχαιο ειναι το γεγονος οτι τα μερσεντε (iphone) ειναι ακομη στις 3.5 inches.

Ετσι οπως το παει η samsung εκει που λεγαμε θα πεσει παντοφλα τωρα λεμε θα πεσει Note. :D

Μια χρήσιμη παρατήρηση είναι ότι πολύς κόσμος που ψηφίζει μικρές οθόνες, δεν έχει χρησιμοποιήσει σε πραγματικές συνθήκες μεγαλύτερες. Όπως και λέει και το NSFW ρητό, once you go black, you never go back :tomato:

έχω 3.5" που δε φτάνουν ούτε για ζήτω για smartphone all around χρήση,

σκέφτομαι να περάσω σε ideos pro και να μείνω εκεί

τα μεγαλύτερα είναι πολυεργαλεία web oriented αλλά δεν είναι κινητά...

4" ψήφισα...

I2phile, κινητό είναι ρε συ μη το βλέπεις σαν προ/επέ-κταση του εγώ σου :p

Το note εχει αρχισει να μου αρεσει επικινδυνα...αν ξεπερασεις το σοκ στην αρχη, πραγματικα μετα δεν υπαρχει γυρισμος..

Αλλα δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος με το S ii..στην τσεπη του jean ουτε το νιωθω και με θηκη κιολας..

η 4άρα οθόνη του Atrix είναι αρκετά καλή (γράφω πολλά μηνύματα).

Αν ήταν παραπάνω, δεν ξέρω αν θα με βόλευε.

Υ.Γ. Όσοι ψηφίσαν το "άλλο". Έχουν μαζί τους καμιά 32άρα τηλεόραση για κινητό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.