Jump to content

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?

Nephiλiμ

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Ψήφισα 4.3, το 3 (Samsung Galaxy Y) που έχω είναι αρκετά μικρό, ενώ τα πολύ μεγάλα που βλέπω, μου κακοφαίνοντε. Θέλω να μην ενοχλεί στην τσέπη μου, και να είναι αρκετό για να έχεις πληκτρολόγιο qwerty ανοιχτό και να βλέπεις και τι γράφεις.

• 4 weeks later...

Μέχρι να πάρω το Σ3 νόμιζα πως το 4άρι είχε ιδανικη οθόνη...

Τώρα ξέρω καλύτερα, 4.7 εδώ.

Πιο πάνω ΔΕΝ νομίζω να με εξυπηρετούσε πάντως... είναι οριακό για το χέρι μου νομίζω στην παρούσα φάση.

Μέχρι να πάρω το Σ3 νόμιζα πως το 4άρι είχε ιδανικη οθόνη...

Τώρα ξέρω καλύτερα, 4.7 εδώ.

Και δεν εισαι ο μονος, ειμαι σιγουρος οτι αν εβγαινε το iPhone 5 με 4,7 ολοι θα λεγαν οτι ειναι το ιδανικο... :p

Πολυ αμφιβαλω αν ολοι οι παραπανω που "κοροιδευουν" τα μεγαλα κινητα δουλεψαν, κ οταν λεμε δουλεψαν δεν εννοω απλα να παρουν ενα τηλεφωνο ή να τραβηξουν μια φωτο, συσκευη 4,5 ή 4,7inch.

Smartphone που βγαζεις τα ματια σου(aka 3.7') για να κανεις browsing ή pdf reading, δεν ειναι smartphone...

Κινητό που χωράνε πάνω του 2 φλιτζανάκια Ελληνικού καφέ, μαζί με μπισκοτάκι, δεν είναι κινητό, αλλά δίσκος σερβιρίσματος.. .-

Αν και εδώ και 2μιση εβδομάδες είμαι και κάτοχος ενός Nexus 4.65", με το οποίο παρόλο που δεν έχει ανατομικό θέμα το χέρι μου (άνετα γράφω έκθεση με το ένα χέρι/αντίχειρα μόνο και το swype..;)), με ενοχλεί απίστευτα στο "κουβάλημα". Ναι είναι ωραίο το 4.65" vs του 3.8", αλλά φοβάμαι ότι αν ξεχαστώ και το βάλω σε καμια λοκώτσεπη, θα σπάσει σαν πτι-μπερ στα 2. Με το Ideos, ουδέποτε είχα τέτοια άγχη.

Ψήφισα 4" γιατί ήθελα το κάτι τις παραπάνω από τις 3.8" του Ideos X5, σαν ιδανικό μεταξύ, του δεν βγάζω τελείως τα μάτια μου (λες και με τις 4.8" δεν τα βγάζεις πάλι... ;)), και του το κουβαλάω παντού και πάντα..

Θα με ικανοποιούσε μια οθόνη 7 ινζών. Αρκεί να δίπλωνε στα 4 όταν χρειαζόταν να την βάλω στην τσέπη.

Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι ποια οθόνη σας ικανοποιεί αλλά μέχρι πύου σημείου θα κάνατε παραχώρηση κουβαλώντας μια γκουμουτσα στην τσέπη σας

Ακριβώς έτσι.

άποψη μου

το 4,7 το θεωρώ υπερβολή για τη τρέλα σου

αλλα αν θες για "δουλειά" πας σε ταμπλέτα 7+

To δικομ xperia sola ειναι 3.7,προσωπικα κινητο βαρια 4" μετα σταματαει να ειναι κινητο,μπορει να ειναι βολικο στο browsing αλλα ειναι αρκετα μεγαλο και καπου χανεις και την φορητοτητα,για τα υπολοιπα tabletακι ^^

ψηφισα 4.παραπανω οι bitches θα κοιταζαν τις τσεπες μου και οχι που θα πρεπε να κοιταξουν...:nuke: επισης καποια στιγμη ρολοι κινητο με ολογραμμα ειναι αυτο που θα θελα...αλλα μεχρι τοτε κατι να χωραει στην τσεπη μου!οχι στις κουμουτσες!:shout:

Κάποτε (επι εποχές 8310) πίστευα ότι οσο μικρότερο τόσο το καλύτερο.

Πλέον (galaxy s3) πιστεύω ότι όσο περισσότερες ίντσες είναι, χωρις να γίνεται αντιληπτο, μετράει.μπορεί να είναι 4,8 άλλα δεν του φαίνεται. Θέμα σχεδιασμού. Αν το βάλεις δίπλα σε iphone η σε άλλο με λιγότερες ιντσες απλά κερδίζει σε πάχος και με την κατανομή των πλευρών απλά δεν φαίνεται.

Το αυτό, στην τσέπη το Σ3 είναι πολύ και αισθητά πιο βολικό απο το iphone 4...

Είναι πιο λεπτό και δεν το καταλαβαίνεις και δεν πετάει απο την τσέπη όπως θα πέταγε αν σε λέγανε Lexington Steel.

Έχω το Galaxy Note δέχομαι ότι είναι μεγάλο για τον περισσότερο κόσμο αλλά δεν δέχομαι όσους θεωρούν γελοίο το θέαμα κάποιου που μιλάει με 5 ίντσες αλλά στις 4.7/4.8 είμαστε οκ....

ψήφισα 4,7/4,8 παρόλο που δεν έχω κανένα θέμα να μιλάω με το Note οπουδήποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.