Jump to content

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?

Nephiλiμ

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

πηρα ενα SGS στον πατερα μου και ενα SGS2 σε μενα. Το SGS μου ηταν πολυ βολικο στο χερι, αλλα καπως "χοντροκομμενο" το σωμα του. To SGS2 ειναι απλα παντοφλα. Θελω να κανω τα βασικα με το ενα χερι (οχι και να γραφω μνμ βεβαια) και δε με βολευει. Θελει κατα 80% και τα δυο χερια. Iphone φιλων οσες φορες εχω δοκιμασει μου φαινεται πολυ μικρο.. στραβωνομαι!

Θα ηθελα οπωσδηποτε 4 ιντσες, στο καλουπι του Iphone, αλλα με το παχος του SGS2. Οπως ειναι τωρα το γιωτοφωνο ειναι τουβλο και το SGS2 που εχω παντοφλα.

Είχα 3.2, χαρά στην αρχή, μετά ήθελα παραπάνω.

Είχα 3.7, χαρά στην αρχή, μετά ήθελα παραπάνω.

Έχω παίξει λίγο και με 4.3.

Ιδανικό μάλλον θεωρώ το 4.3, αν και τώρα θα έπαιρνα 4.65 (samsung nexus)

Εχω το Neo V, που ειναι 3.7"

Δεν εχω τιποτα μικρα δαχτυλακια, αλλα και παλι, οταν το κραταω με το ενα χερι, δυσκολευομαι να φτασω με τον αντιχειρα την πανω αριστερη γωνια.

Το θεωρω βασικο να μπορεις να γραψεις με το ενα χερι.

Φανταζομαι οτι μια οθονη με καλυτερες αναλογιες και διαγωνιο στις 4 - 4.3 ιντσες θα ηταν το max που θα μπορουσα να εργαστω ευπρεπως, πχ να στειλω ενα μηνυμα ή να κανω ενα post.

Αν ημουν βεβαια 'φοιτητης', και με ενοιαζε μονο να κουβαλαω το κινητο στην καφετερια, στο club και στη σχολη, δε θα με ενοιαζε και 8 ιντσες να ηταν.

4.3" είναι το ιδανικό.

Είμαι τώρα στις 3.5 και οταν αράζω και χαζεύω στο ιντερνετ, θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη,

αλλά να χωράει και στην τσέπη, γιατί παραπάνω νομίζω θες και μπαγκαζιέρα.

Διαβάζω και αναρωτιέμαι σε τι τσέπη χωράει κινητό με 4.3 οθόνη...

Σακακιού? γιατί για jeans δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Σε ολες κ ανετα.

Btw και γω 4.3" πιστευω!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

3 ιντσες οθόνη χωρίς πλαίσιο, 800x480 και rugged. Να είναι πρώτα τηλέφωνο, να χωρά οπουδήποτε και οχι δε θέλω μινι ταμπλέτα/παντόφλα. Dream on...

true.dat. Dream on κανονικά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.