Jump to content

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?

Nephiλiμ

Ιδανικο μεγεθος.....οθονης smartphone?  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ψηφιστε οσο πιο αντικειμενικα μπορειτε.

Please οχι "ψηφιζω αυτο γιατι αυτο εχω"

Ειναι πολυ ενδιαφερον σαν θεμα μιας και η αγορα κινεται ραγδαια

γυρω απ αυτες τις συσκευες.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
πολλες επιλογες εβαλες.. διαιρεμενο στα 3 η 4 θα ηταν πιο απλο πιστευω

Αυτες ειναι οι "κυριες" κατηγοριες ομως.

Προφανως και θα μειωθουν σταδιακα αφου καποιες θα γινουν 'standard' στην αγορα

ενω αλλες θα γινουν phase out.

Και το HTC One X και το Samsung SIII που έποιασα στα χέρια μου είναι μια χαρά, για τα δικά μου χέρια. Δυστυχώς το Galaxy Note που φάνηκε μεγάλο και δεν βόλεψε καθόλου. Οπότε 4.7-4,8 από μένα (τώρα έχω 4.3).

Oριακα 4,7" ειναι το ιδανικο τελικα για μενα.

Πηγαινοντας απο 4,3(Desire HD) σε 4,7(Galaxy SIII) ειχα πολλους ενδιασμους για την πρακτικοτητα, τελικα αν θες να λες οτι κανεις κατι με το smartphone σου(browsing-gaming-chatting-movies κτλ) πρεπει να εχει 4,7 κ πανω.

Επειδη ομως πανω απο τα 4,7 μιλαμε για racal του στρατου κ οχι για κινητο, θεωρω οτι εκει ειναι κ το οριο, μετα πας σε tablet...

Εκλεισα μια εβδομαδα με το Galaxy S II και στην αρχη μου φαινοταν πολυ μεγαλη η οθονη του..αλλα την συνηθισα πολυ γρηγορα(οχι οτι εχω παραπονο,ισα ισα)..και σημερα που δουλεψα λιγο το S III το μεγεθος της οθονης ψιλοπαλευοταν με ενα χερι οποτε πιστευω οι 4,8'' ειναι οριακα για μενα σε smartphone..

Μετα πας αλλου..

Βεβαια ψηφισα 4,3''...:p

Εγώ ψηφίζω 4"-4.3" ίντσες (ultra wide) χωρίς περιθώρια και πάνω από 300dpi. Η μεγάλη οθόνη είναι χρήσιμη (για μένα) μόνο στο σερφάρισμα. Αλλά προσωπικά χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο δεν ικανοποιούμαι, οπότε δε θα αγόραζα smartphone με μεγαλύτερη οθόνη.

Θα με ικανοποιούσε μια οθόνη 7 ινζών. Αρκεί να δίπλωνε στα 4 όταν χρειαζόταν να την βάλω στην τσέπη.

Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι ποια οθόνη σας ικανοποιεί αλλά μέχρι πύου σημείου θα κάνατε παραχώρηση κουβαλώντας μια γκουμουτσα στην τσέπη σας

Εξαρταται και το λειτουργικο που φορα. Πχ το νοκια luma 610 με windows και 3.7 ιντσες μου φανηκε να ειναι μια χαρα, δεν θα με πειραζε και 3.5 οθονη. Σε android ομως χρειαζονται οι 4 ιντσες. Νομιζω 3.5-4 ειναι η "λογικη" επιλογη για λιγο απο ολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.