Jump to content

Βοήθεια για αναβάθμιση

bumbolicious

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να αναβαθμίσω το PC μου.

Τώρα έχω

CPU: Intel Core 2 Duo E7300@2.66GHz

PSU:Seasonic SS-400ET

GPU:Nvidia 9600GT

Mobo:MS-7360

RAM:DDR2 2GB

και σκέφτομαι να πάρω τα εξής:

CPU:Intel i5 2500k @ 3.3GHz(θα γίνει OC στα 4 κάτι GHz αλλά δεν ξέρω τι ψύκτρα να πάρω.προτείνετε καμιά καλή)

PSU:Αν είναι αναγκαίο να αλλάξω θα πάρω την Corsair 750W

Mobo:MSI P67A-C43 B3

Ram:Corsair XMS3 2x2GB DDR3

Case:Thermaltake V9 Gaming Case

Οπότε θέλω προτάσεις για ψύκτρα και αν χρειαστεί να πάρω νέο τροφοδοτικό να πάρω αυτο;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Παιζεις παιχνίδια? Αν ναι, η κάρτα σου είναι αυτή που θέλει πρώτα απ ολα αλλαγή. Ποιό είναι το συνολικο μπάτζετ και ποιά η ανάλυση της οθόνης σου? Το τροφοδοτικό θα εξαρτηθεί από την κάρτα αλλά αυτό που κοιτας δεν έχει νόημα για καμία μονή κάρτα.

Επίσης ανάνφερε την χρήση που κάνεις γενικά στο pc, γιατί το πιθανότερο είναι να μην χρειάζεσαι o/c και να την βγάλεις φτηνότερα.

1.Nephiλiμ σε παρακαλώ άλλαξε το όνομα του thread επειδή δεν ξέρω :X: (Βοήθεια για αναβάθμιση)

2.Trexx κοίτα την κάρτα γραφικών θα την αλλάξω λίγο πιο μετά(προς Σεπτέμβριο)

Το PC το θέλω για games.Τώρα τι παίζει με το budget, αυτά θα τα πάρω μεταχειρισμένα στο κουτί τους με αποδείξεις,εγγύηση κλπ.

Το CPU θα το πάρω 180,την mobo 50,τις ραμ 25,το PSU 60e και το κουτί 50e οπότε πάει στα 350-400 χωρίς κάρτα γραφικών.

Ανάλυση οθόνης=1600x900

Γενικά το pc θα είναι για gaming και για streaming

Τον cpu θα τον πάρεις αρκετά ακριβά. Μη δώσεις πάνω από 160 κατ εμέ. Τα ίδια και για τις ram. Δώσε 30 και πάρε καινούριες.

Έχε υπόψιν σου ότι μέχρι να αλλάξεις κάρτα γραφικών, δεν θα δεις καμιά διαφορά στα παιχνίδια. Το τροφοδοτικό θα χρειαστεί αλλαγή όταν αλλάξεις κάρτα. Αφού το βρίσκεις τόσο το tx750, παρτο.

Επίσης εχε υπόψιν σου ότι περίπου με τα ίδια χρήματα αγοράζεις i5 3450 + mobo + 4GB ram ολοκαίνουρια. To ο/c δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα στα games. Όλο το θέμα είναι ποιά κάρτα θα πάρεις μετά. Για μένα καλύτερα, λοιπον, να πας σε καινούρια.

ΕΝΤΙΤ: Πόσα σκοπεύεις να δώσεις για κάρτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.