Jump to content

windows live id hacked

FANISTELROOY

Recommended Posts

Τελευταιες μερες αρχισα να βλεπω online στο messenger τον κολλητο μου ο οποιος μας εχει αφησει εδω και 2 χρονια. Λεω θα ανοιξε κανενας δικος του το λαπτοπ του κλπ.

Στη συνεχεια ομως καταλαβα οτι το εχουν hackarei αφου γραφει κατι τσοντο-status.

Το account ειναι της μορφης ΧΧΧΧ@gmail.com

Αλλαξα τον κωδικο στο gmail, αφου ηρθα σε επικοινωνια με τον αδερφο του και βαλαμε τον κωδικο επιβεβαιωσης που σταλθηκε στο κινητο του.

Αλλαζω και τον κωδικο στο windows live id, παω και συνδεομαι στο messenger να αλλαξω εικονες και status και αμεσως με ξαναπεταει εξω. Ξανασυνδεομαι με ξαναπεταει μετα απο 1'. Ξαναλλαζω κωδικο, παλι τα ιδια.

Εχω αλλαξει 10 κωδικους.

Ψαχνω στα forward mails κλπ, ειχε ενα στο gmail και το εβγαλα, αλλα στο windows live id τπτ. Αλλαζω εδω και ωρες κωδικους κλπ ενω εχω μπει στο messenger και εχω πατησει να αποσυνδεσει τον αλλον υπολογιστη και τπτ.

Καμια βοηθεια;;

Το παιδι ηταν χρονια μελος ενεργο εδω, γι αυτο βοηθειστε. Εκεινος μ εβαλε στο thelab:hm:

Δοκίμασε να αλλάξεις password απο το Sign In και άλλαξε τα pics/status απο το site.Επίσης για τα forward accounts βάλε ενα δικό σου και βάλτο σαν primary.Λογικά θα σε αφήσει να διαγράψεις το άλλο που έχει μείνει.Μετά κάνε close account αν θες.Pm me αν δεν τα καταφέρεις να στο κάνω εγώ.

Δοκίμασε να αλλάξεις password απο το Sign In και άλλαξε τα pics/status απο το site.Επίσης για τα forward accounts βάλε ενα δικό σου και βάλτο σαν primary.Λογικά θα σε αφήσει να διαγράψεις το άλλο που έχει μείνει.Μετά κάνε close account αν θες.Pm me αν δεν τα καταφέρεις να στο κάνω εγώ.

μονο cant access your account εχει, μετα ποιο λες να επιλεξω; Αν και νομιζω τα εχω δοκιμασει και απο εδω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.