Jump to content

cpu ταση..

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με τη ταση... απο το βιος βαζω 1,7 απο τα προγραματα λεει 1,6xx τι να πιστεψω.. εχει κανεις την ιδια μητρικη και να εχει το ιδιο προβλημα και εχει μετρησει τη ταση με πολυμετρο?? αν ναι ποιο λεει την "αληθεια"... πολυμετρο φοβαμαι να βαλω.. το μεσαι προγραμα που λεει 1,7 ειναι το NVIDIA System Utility

post-522-1416071129,1343_thumb.jpg

η NF7-S 2.0 κάνει undervolting στο CPU Voltaz περίπου 0.05V. Συνεπώς όταν ορίζεις στο BIOS 1.7V τα πραγματικά Volts είναι περίπου 1.65V.

και αν καποιος την εχει στα default ?? η cpu θα περνει 1,6 αντι 1,65.. θα δουλευει κανονικα???

Παίζει ρόλο και η ποιότητα του τροφοδοτικού. Το Vcore voltage καλό είναι να μην παίζει πολύ, πάνω/κάτω απο 0.07ν.

Δοκιμάζοντας θα μάθεις άμα δουλεύει να μας πεις κι εμάς. :)

και αν καποιος την εχει στα default ?? η cpu θα περνει 1,6 αντι 1,65.. θα δουλευει κανονικα???

Πιθανόν ναι. Ο tbred B μου λειτουργεί στα 1,58Vcore (1,6 default) αλλά είχα δοκιμάσει και με λιγότερο. Από ότι θυμάμαι στα 1,55 ήταν μια χαρά αλλά δεν είμαι σίγουρος για 1,5.

Παίζει ρόλο και η ποιότητα του τροφοδοτικού.

Κοιτάμε και το σύστημα στην υπογραφή. :hehe:

Αρχική απάντηση από Elpis

αν μπορει να ειναι εκει σταθερος μια χαρα θα δουλευε. και με 1.55 το ζητημα ειναι αν μπορει να εχει εκει τα mhz σταθερα το abit δινει πιο λιγο ρευμα απο οτι δινεις απο το bios. σωστα πραγματα λεει το cpuz

σιγουρα????

μου φαινετε παραξενο και ρωταω για ειμαι με ενα 2500+ μπαρτον και ειμαι 210*11=2300... σταθερος σε πριμε...

εχω βαλει στο βιος 1,725 και το cpu-z λεει 1,68... ειμαι σταθερος στα 2300 με μονο 1,68 ταση???

μακαρι να ειναι ετσι αλλα μου φαινετε αρκετα παραξενο μιας και αρχικα ειχα παει με 1,65(βιος) 1,6 cpu-z στα 200χ11 σταθερα...

λετε να εχω τυχει ενα τοσο καλο κομματι επεξεργαστη?? :D

Αρχική απάντηση από Hero

Πιθανόν ναι. Ο tbred B μου λειτουργεί στα 1,58Vcore (1,6 default) αλλά είχα δοκιμάσει και με λιγότερο. Από ότι θυμάμαι στα 1,55 ήταν μια χαρά αλλά δεν είμαι σίγουρος για 1,5.

Κοιτάμε και το σύστημα στην υπογραφή. :hehe:

1.65v default ειναι.

Αρχική απάντηση από Elpis

σιγουρα????

μου φαινετε παραξενο και ρωταω για ειμαι με ενα 2500+ μπαρτον και ειμαι 210*11=2300... σταθερος σε πριμε...

εχω βαλει στο βιος 1,725 και το cpu-z λεει 1,68... ειμαι σταθερος στα 2300 με μονο 1,68 ταση???

μακαρι να ειναι ετσι αλλα μου φαινετε αρκετα παραξενο μιας και αρχικα ειχα παει με 1,65(βιος) 1,6 cpu-z στα 200χ11 σταθερα...

λετε να εχω τυχει ενα τοσο καλο κομματι επεξεργαστη?? :D

σιγουρα

zyx τωρα με φτιαχνεις πολυ!!! :D :D :D fantacid μπορει να ειναι DL3 η κατι τετοι απο οτι θυμαμαι θελει πιο λιγη ταση απο τους κανονικους!!

και κατι αλλο .. σε ολες τις μητρικες λεει το cpu-z τη σωστη ταση? εχει καμια διαφορα αν το μετησεις με πολυμετρο? φυσιολογικα ναι.. ποση ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.