nixterida Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 Καλησπέρα να ρωτήσω λίγο κάτι πάνω στο θέμα! Σήμερα το πρωι το mouse άρχησε να κάνει κάτι τρελά , σαν να το χάνει το pc δλδ και μέσα σε games και desktop χάνει και το ξανα βρίσκει σαν να σβήνει ένα πράγμα! Τι μπορεί να έγεινε ? δεν έχει πέσει ποτέ κάτω ούτε το έχω χτυπήσει πουθενά και δεν έχει τραυματισμό στο καλώδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 δεν έχει τραυματισμό στο καλώδιο!E και να χε με λιγο λευκοπλαστ και ιωδιο θα εγιανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Ιούλιος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ! Κάποιος άλλος να γνωρίζει η να είχε παρόμιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Είχα 100% το ίδιο πρόβλημα. Νόμιζα αρχικά ότι δεν ηταν θέμα καλωδίου αλλά όταν το ξεβίδωσα και είδα το καλώδιο διαπίστωσα ότι ήταν κομμένο εσωτερικά ακριβώς στο σημείο που κλείνει το καπάκι. http://i46.tinypic.com/2gvkf8x.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο δικο μου MX518. Eξωτερικα το καλωδιο δεν ειχε θεμα αλλα μεσα (εκει που κουμπωνει) ειχε ξεφτυσει πολυ (πολυ περισσοτερο απο την εικονα του aristos87)... 7 χρονια χρησης ηταν αυτα...Φτιαχνεται αν εχεις spare USB καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Αν και την εικόνα την βρήκα στο νετ δεν είναι δική μου μιας και δεν έχω το 518 πια εμένα εξωτερικά δεν φαινόταν τίποτα όταν το απογύμνωσα κατάλαβα οτι είχε κοπεί εσωτερικά. Αν έχεις όρεξη και υπομονή φτιάξε το με κολλητήρι (ότι έκανα και εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.