Jump to content

Πρόβλημα με mouse mx518!

nixterida

Recommended Posts

Καλησπέρα να ρωτήσω λίγο κάτι πάνω στο θέμα! Σήμερα το πρωι το mouse άρχησε να κάνει κάτι τρελά , σαν να το χάνει το pc δλδ και μέσα σε games και desktop χάνει και το ξανα βρίσκει σαν να σβήνει ένα πράγμα! Τι μπορεί να έγεινε ? δεν έχει πέσει ποτέ κάτω ούτε το έχω χτυπήσει πουθενά και δεν έχει τραυματισμό στο καλώδιο!

Είχα 100% το ίδιο πρόβλημα. Νόμιζα αρχικά ότι δεν ηταν θέμα καλωδίου αλλά όταν το ξεβίδωσα και είδα το καλώδιο διαπίστωσα ότι ήταν κομμένο εσωτερικά ακριβώς στο σημείο που κλείνει το καπάκι.

http://i46.tinypic.com/2gvkf8x.jpg

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο δικο μου MX518. Eξωτερικα το καλωδιο δεν ειχε θεμα αλλα μεσα (εκει που κουμπωνει) ειχε ξεφτυσει πολυ (πολυ περισσοτερο απο την εικονα του aristos87)... 7 χρονια χρησης ηταν αυτα...

Φτιαχνεται αν εχεις spare USB καλωδιο.

Αν και την εικόνα την βρήκα στο νετ δεν είναι δική μου μιας και δεν έχω το 518 πια εμένα εξωτερικά δεν φαινόταν τίποτα όταν το απογύμνωσα κατάλαβα οτι είχε κοπεί εσωτερικά. Αν έχεις όρεξη και υπομονή φτιάξε το με κολλητήρι (ότι έκανα και εγώ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.