kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2012 ρε παιδια πως μπορω να βρω τους drivers απο μια καρτα pci ethernet?Δεν εχω το κουτι της και δεν ξερω τπτ...Δεν λεει και πανω κατι χρησιμο.Για xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 ρε παιδια πως μπορω να βρω τους drivers απο μια καρτα pci ethernet?Δεν εχω το κουτι της και δεν ξερω τπτ...Δεν λεει και πανω κατι χρησιμο. Για xp. Βγάλε μια φωτό το ολοκληρωμένο της κάρτας, ή γράψε εδώ τι γράφει, μπας και καταλάβουμε ποια είναι. Επίσης το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι, να πας device manager, δεξί κλικ στην αγνωστη συσκευή (Κάρτα δικτύου), ιδιότητες, καρτέλα Details, Property -> hardware Ids, και κάντα paste εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Βγάλε μια φωτό το ολοκληρωμένο της κάρτας, ή γράψε εδώ τι γράφει, μπας και καταλάβουμε ποια είναι. Επίσης το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι, να πας device manager, δεξί κλικ στην αγνωστη συσκευή (Κάρτα δικτύου), ιδιότητες, καρτέλα Details, Property -> hardware Ids, και κάντα paste εδώ. το εκανα αυτο αλλα δεν βρηκα ακρη.Ακομα και το barcode εψαξα, αλλα τιποτα.Θα ανεβασω αυριο μια φοτο γιατι τωρα βαριεμαι να την βγαλω.thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Sisoft Sandra > PCI devices και κάτι σαν αυτό που δείχνω στο παρακάτω postpctechnology - overclockers - View Single Post - Πρόβλημα εγκατάστασης κάρτας τv Winfast tv xp deluxeπου το βρήκα τυχαία με google search στις.... φωτογραφίες!!!! Πω πω.... 2005....αρχαίο.....:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 το εκανα αυτο αλλα δεν βρηκα ακρη.Ακομα και το barcode εψαξα, αλλα τιποτα.Θα ανεβασω αυριο μια φοτο γιατι τωρα βαριεμαι να την βγαλω.thanks Τι εννοείς το έκανες αυτό; Αυτό που σου λέω σχετικά με το hardware ID, μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τη συσκευή, αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνεις τον κόπο να μου το δώσεις... Ουσιαστικά είναι το ίδιο με αυτό που πόσταρε ο yanni, μέσω του sandra, αλλά το ίδιο hardware ID στο δίνουν τα windows από μόνα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Τι εννοείς το έκανες αυτό; Αυτό που σου λέω σχετικά με το hardware ID, μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τη συσκευή, αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνεις τον κόπο να μου το δώσεις... Ουσιαστικά είναι το ίδιο με αυτό που πόσταρε ο yanni, μέσω του sandra, αλλά το ίδιο hardware ID στο δίνουν τα windows από μόνα τους. αυτο με το ID δεν το ηξερα.... θα το ποσταρω αυριο νωρις. ειναι σε αλλον υπολογιστη, για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούλιος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Speccy - System Information - Free Download κατέβασε αυτό που είναι δωρεάν και scannare την κάρτα να σού πει ποια είναι.:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούλιος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Driver Genius|Driver Easy|DriverMaxMε έχουν σώσει πολλές φορές. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 4, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 τελικα χρησιμοποιησα το Driver Genius και μου εδωσε την λυση στο χερι!Ευχαριστω ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Ναι αλλά το driver genius εγκαθηστά και βλακείες διαφημιστικά και update me κλπ άχρηστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.