Trexx Ιούλιος 5, 2012 #21 Ιούλιος 5, 2012 Κοίτα Βασιλή, είτε παίζεις 1 ώρα τη μέρα, είτε 10, το θέμα είναι το πώς παίζεις. Με ποιές ρυθμίσεις δηλαδή. Καλύτερη κάρτα γραφικών δεν παίρνεις για να παίζεις περισσότερες ώρες, αλλά για να έχεις καλύτερη gaming εμπειρία όσο παίζεις (=καλό οπτικό αποτέλεσμα χωρίς κολλήματα).Καταλαβαίνω ότι είναι ίσως δύσκολο να δικαιολογήσεις στους γονείς σου το κόστος της κάρτας γραφικών, αλλά αν θες gaming δεν μπορείς να πάρεις κάρτα των 60 ευρώ. Είτε για μία ώρα είτε για 100. :sorry:
tzepelvas Ιούλιος 5, 2012 Author #23 Ιούλιος 5, 2012 λοιπον οριστε τι διαλεξαΚουτί: Thermaltake Commander MS-I | Skroutz.grΤροφoδοτικό:http: Thermaltake Litepower 450W | Skroutz.grΚάρτα γραφικών:Gainward GeForce GTX 560 1GB (2395) | Skroutz.grΕπεξεργαστής: Intel Core I5-2500 Box | Skroutz.grΜητρική: Asus P8P67 LE | Skroutz.gr μητρικη δεν ειμαι ακομα σιγουρος με τοσες που εχω δει εχω ζαλιστειΜνήμη: Geil Enhance Corsa 8GB DDR3-1333MHz Dual Channel | Skroutz.grΣκληρός γυρω στα 100 ΕDVD-RW: στα 50Εγια πειτε μου θα τεριαζουν
Trexx Ιούλιος 5, 2012 #24 Ιούλιος 5, 2012 Άλλαξε τον επεξεργαστή με αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/2073064/Intel-Core-i5-3470-Box.html είναι πιο καινούριος και με πολύ καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά σε περίπτωση που σου χρειαστούν κάποια στιγμήτην μητρική με αυτήν: Gigabyte GA-H77M-D3H | Skroutz.gr H μητρική που διάλεξες έχει παλιό chipset και είναι για o/c, αλλά ο επεξεργαστής όχι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δωσεις τα +20 ευρώ.Και την κάρτα γραφικών με αυτήν: VTX3D Radeon HD 6870 1GB GDDR5 | Skroutz.gr Είναι και φτηνότερη και καλύτερη από αυτήν που διάλεξες. Καλά θα ήταν με τα χρήματα που γλυτώνεις να πας σε λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html
pavou Ιούλιος 5, 2012 #25 Ιούλιος 5, 2012 Άντε ας πω και εγώ την γνώμη μου στον φίλο μας .Μετά απο τόσα χρόνια με τα PC κατέληξα στο εξής συμπέρασμα ' 1ο το pc αρχίζει να στίνετε απο ένα καλό κουτί που θα σου παρέχει καλή ροή αέρα στο εσωτερικό του .2ο PSU παίρνουμε ένα καλό ως πολύ καλό μιας και θέλουμε να έχουμε πάντοτε καλή τροφοδοσία στα parts του PC μας .3ο βλέπουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας π.χ. παιχνίδια , επεξεργασία video φωτογραφίας και το ποιο βασικό όταν πρόκειται για παιχνίδια είναι η οθόνη μας , πόσο μεγάλη είναι η οθόνη μας ? 15΄΄ ,19΄΄ , 24΄΄ . Δεν χρειάζεται να πάρουμε μια 680 όταν παίζουμε σε 1920χ1200 .Απο εκεί και πέρα βλέπουμε την τσέπη μας για τα υπόλοιπα μέρη του PC .Για το μόνο που θα σου πω είναι πως οπωσδήποτε να βάλεις έναν SSD ~128gb για να βάλεις πάνω του τα win+games .
tzepelvas Ιούλιος 5, 2012 Author #27 Ιούλιος 5, 2012 Άλλαξε τον επεξεργαστή με αυτόν: Intel Core i5-3470 Box | Skroutz.gr είναι πιο καινούριος και με πολύ καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά σε περίπτωση που σου χρειαστούν κάποια στιγμήτην μητρική με αυτήν: Gigabyte GA-H77M-D3H | Skroutz.gr H μητρική που διάλεξες έχει παλιό chipset και είναι για o/c, αλλά ο επεξεργαστής όχι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δωσεις τα +20 ευρώ.Και την κάρτα γραφικών με αυτήν: VTX3D Radeon HD 6870 1GB GDDR5 | Skroutz.gr Είναι και φτηνότερη και καλύτερη από αυτήν που διάλεξες. Καλά θα ήταν με τα χρήματα που γλυτώνεις να πας σε λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό Corsair Builder Series CX500 V2 | Skroutz.grπειστευω το τροφοδοτικο να ταιριαζει με το κουτι
Trexx Ιούλιος 5, 2012 #28 Ιούλιος 5, 2012 Ναι, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Και όπως είπε και ο JohnGR 15 ευρώ έχουν τα dvd. Γλυτώνεις και ένα 35αρι απο κει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.