Jump to content

Πρόβλημα Θερμοκρασίας!

Liapis

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εχω laptop ζεσταίνεται ο επεξεργαστής τον άνοιξα τον καθάρισα αλλά τίποτα, καμιά ιδέα;

Κανε νεο θεμα αλλα και παλι δεν εχεις πολλες λυσεις! Εαν μιλαμε για παλιο λαπτοπ τυπου Turbo-X κτλπ τοτε ειδικα τωρα καλοκαιρι καλο ειναι να το ανοιγεις για κανα σερφαρισμα κτλπ! Ειχα ενα παλιο που ανεβαζε 98 βαθμους cpu οταν επαιζε avi ταινιες για καμια ωρα και οτι και να του εκανα δεν επεσε ποτε κατω απο 87 οποτε...:devil::tomato:

τωρα για την παστα της ψυκτρας που ακουσα ενταξει μου φαινεται αλλα το εχω και 4 χρονια και ειναι altec οχι τιποτα της προκοπης!

Αν του άλλαξες πάστα και δεν είδες διαφορά, μπορείς να του κάνεις underclοck για να του ρίξεις τις θερμοκρασίες. Η αν διαθέτεις κάνα 30-40άρι να του πάρεις μια βαση με ανεμηστήρες. Θα δεις σημαντική βελτίωση.

εχω ανοιξει το καπακι απο κατω να παρνει αερα και εχω αφησει την βαση να δινει. 58 και 52 μου δινει τωρα!

εχω ανοιξει το καπακι απο κατω να παρνει αερα και εχω αφησει την βαση να δινει. 58 και 52 μου δινει τωρα!

καλα εισαι ετσι.

και γω ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα hp,το εκανα κοματια,το καθαρισα,αλλαξα παστα και ολα ok.

τωρα με τις ζεστες εκει παιζω και γω.

Εχω νεο θεμα τωρα. Ενω μπαινει στα windows, ακουγεται δηλαδη δεν εμφανιζει εικονα. Νομιζω θελει αλλαγη καρτας γραφικών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.