Jump to content

Πρόβλημα Θερμοκρασίας!

Liapis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας! Έχω έναν i5-760 στα 2.8ghz με την μαμα ψύκτρα και όταν κοίταξα την θερμοκρασία του είδα τα εξής αποτελέσματα: tempob.jpg

Τι μπορεί να φταίει και τι μου προτίνεται να κάνω?

Κοιτα αν παταει καλα στην cpu.Κανε ενα καλο ξεσκονισμα με blower και αλλαγη παστας.

Αν δεν δεις αποτελεσμα κοιτα μηπως αγορασεις καμια aftermarket ψυχτρουλα.Με 25-30 μαχ ευρουλια θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.:)

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. Σε τι θερμοκρασία πρέπει να πέσει για να θεωρείται νορμαλ?

Μήπως δεν έχει πατήσει καλά η ψήκτρα ή η πάστα δεν έχει μπει σωστά?

Βασικά πάστα ποια έβαλες?Αν άφησες την μαμά τότε καλύτερα να βάλεις μια άλλη καλή πάστα και να την απλώσεις σωστά και προσοχή να βάλεις λίγη.

Και τσεκάρεις και το κούμπωμα με την αλλαγή ταυτόχρονα.

Tα min σου δεν ειναι πολυ ασχημα.40+ για τετοια εποχη μια χαρα ειναι.Στα max εχει θεμα 90-+ ειναι πολλα.Καλο θα ηταν να μην πηγαινει πολυ πανω απο τους 70.

Σιγουρα δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα σου. Βαλε λιγη δυναμη και στις 4 γωνιες και θα δεις οτι καποια δεν παταει καλα. Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω, 40+C idle - 100C load.

Σιγουρα δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα σου. Βαλε λιγη δυναμη και στις 4 γωνιες και θα δεις οτι καποια δεν παταει καλα. Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω, 40+C idle - 100C load.

Την ξανα έβαλα απο την αρχή αλλά και πάλι τα ίδια.. Δοκίμασα να παίξω diablo και σήκωσε 95 βαθμούς!!

Εχει πολυ σκονη η ψυστρα?

Παντως φιλε μου και παστα να αλλαξεις δεν βλεπω να αλλαζουν δραματικα τα πραγματα.

Σου συνιστώ να το σκεφτεις για καινουργια

Εχει πολυ σκονη η ψυστρα?

Παντως φιλε μου και παστα να αλλαξεις δεν βλεπω να αλλαζουν δραματικα τα πραγματα.

Σου συνιστώ να το σκεφτεις για καινουργια

Έχεις καμιά καλή και προσιτή να προτείνεις?

30+- is the magic price my friend.

Μπορεις να πας σε κατι τετοιο Cooler Master Hyper TX 3

η κατι τετοιο Xigmatek Gaia

Την xigmatek την τσιμπησα για ενα φιλαρακι μου.Αλλα απο οτι βλεπω τωρα δεν ειναι διαθέσιμη:X:

Και η 2 ψυχτρες ειναι μερα με την νυχτα με την μαμισια που εχεις τωρα.

30+- is the magic price my friend.

Μπορεις να πας σε κατι τετοιο Cooler Master Hyper TX 3

η κατι τετοιο Xigmatek Gaia

Την xigmatek την τσιμπησα για ενα φιλαρακι μου.Αλλα απο οτι βλεπω τωρα δεν ειναι διαθέσιμη:X:

Και η 2 ψυχτρες ειναι μερα με την νυχτα με την μαμισια που εχεις τωρα.

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω! :thank_you2:

Άλλαξα πάστα και η θερμοκρασία κυμένεται στους 58-69 βαθμούς όσο έχω ανοιχτό wow ή diablo. Είναι καλα ή πρέπει να πέσει και άλλο? Ακόμα η κάρτα γραφικών παίζει γύρω στους 60-66

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις και τί case. Πάντως άν κ είδες βελτίωση τώρα μετά από αλλαγή πάστας, μήν μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Η οποιαδήποτε μέση/καλή αερόψυκτρα είναι πάντα μιά επένδυση κ επι της ουσίας υπάρχει για να διατηρείς δροσερή την καρδιά του υπολογιστή. Τσίμπα μια ψύκτρα.

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις και τί case. Πάντως άν κ είδες βελτίωση τώρα μετά από αλλαγή πάστας, μήν μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Η οποιαδήποτε μέση/καλή αερόψυκτρα είναι πάντα μιά επένδυση κ επι της ουσίας υπάρχει για να διατηρείς δροσερή την καρδιά του υπολογιστή. Τσίμπα μια ψύκτρα.

Case: Akasa Genesis AK-5004 - tower - ATX/MicroATX | Multirama

Τίποτα το ιδιαίτερο.. φτηνή λύση για να μειώσω το κόστος του υπολογιστή

Gpu: SAPPHIRE RADEON HD6850 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

Τώρα η cpu παίζει γύρω στους 40-50 βαθμούς χωρίς να κάνει τίποτα ο υπολογιστής.. Πάλι πολύ μου φαίνεται

Οχι λεμε δεν ειναι πολυ για καλοκαιρι και μαμα ψυχτρα!Μην ανησυχείς.

40-50 είναι σε λογικά πλαίσια αν αναλογιστούμε, πως είναι καλοκαίρι, έχεις την μαμά ψύκτρα, και μάλλον δεν έχεις και το καλύτερο δυνατό airflow στο κουτί. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείς είναι η αγορά μιας aftermarket ψύκτρας τέτοιου στυλ: THERMALTAKE CONTAC 29 BP - - E-SHOP.GR με 12αράκι ανεμιστήρα για μειωμένο θόρυβο.

Case: Akasa Genesis AK-5004 - tower - ATX/MicroATX | Multirama

Τίποτα το ιδιαίτερο.. φτηνή λύση για να μειώσω το κόστος του υπολογιστή

Gpu: SAPPHIRE RADEON HD6850 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

Τώρα η cpu παίζει γύρω στους 40-50 βαθμούς χωρίς να κάνει τίποτα ο υπολογιστής.. Πάλι πολύ μου φαίνεται

καλα εισαι με αυτο το κουτι.

κοιτα να τσιμπησεις καμια ψυκτρα με 120αρη ανεμιστηρα για ν α αποφυγεις και τους θορυβους.

δεν ξερω αν παιρνει το κουτι σου τοσο μεγαλη ψυκτρα?

δες το πριν κανεις κατι!

διαφορες μεγαλες δεν θα δεις ομως αν δεν βελτιωσεις το airflow στο κουτι σου.

η παραγομενη θερμοτητα απο το hardware του κουτιου σου απο καπου πρεπει να φευγει!!

πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 εξοδους και 3 εισοδους αερα στο κουτι σου για να δεις καλα αποτελεσματα!!

Καλησπέρα. Εχω laptop ζεσταίνεται ο επεξεργαστής τον άνοιξα τον καθάρισα αλλά τίποτα, καμιά ιδέα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.