Jump to content

Νεο slim keyboard

gocu

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα

θέλω να πάρω ένα πληκτρολόγιο (OXI GAMING) που να είναι ψιλο-slim προφιλ, δηλαδή τα πλήκτρα να μοιάζουν με πλήκτρα απο πληκτρολόγιο laptop

Θα προτιμούσα να παίζει Ελλάδα γιατί θα πάνε να μου το πάρουν δώρο(είμαι π@λιοτόμαρο...αν βρούμε κάτι τρομερό για αγορά απέξω θα τους βάλω να πληρώσουν με πιστωτική )

Το θέμα μου είναι ότι θα προτιμούσα να είναι full με numpad και επίσης ότι έχω χερούκλες οπότε θέλω σωστό μέγεθος+spacing στα πλήκτρα

Κατα προτίμηση ασύρματο χωρίς να είναι απόλυτη η επιλογή.

Multimedia κουμπιά και σουξου μουξου δν με ενδιαφέρουν αν θα έχει ή οχι(στα + για μένα είναι LED φωτισμός πάραυτα)

Παραθέτω μερικά που είδα έτσι στα γρήγορα και περιμένω εντυπώσεις από κάποιον που να έχει κάποιο απο αυτά ή να γνωρίζει τελος πάντων

Logitech 360

Logitech k750 solar

Logitech k800

Microsoft 6000 (Αυτό πρέπει να παραείναι μικρό???)

Ενα ακόμα logitech!

Πόσα πληκτρολόγια έχει η logitech ακόμα

Δν τρελάθηκα στο ψάξιμο γιατί απότι βλέπω υπάρχουν πάμπολες λύσεις σε αυτή τη κατηγορία..κ μερικά turbo X μου γυάλισαν στο μάτι..

Τέλος να αναφέρω ότι επειδή το δώρο είναι κοινοπραξία η τιμή μου είναι αδιάφορη όπως επίσης αν θα έχει τυπωμένουν ελληνικούς χαρακτήρες ή όχι...

Σας κουρασα... περιμένω feedback ...

Ευχαριστώ:baby:

Το k230 μια χαρα ειναι για αυτα που ζητας...Εχει numpad και ελληνικο πληκτρολογιο.Οταν το δοκιμασα λιγο το enter που ειναι πιο μικρο απο τα κανονικα πληκτρολογια αλλα το συνηθιζεις.Αφου δεν ζητας multimedia keys κλπ δεν αξιζει να δωθουν παραπανω απο 30 ευρα.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας..

Τελικά αγοράστηκε το k800....

Θα επανέρθω αύριο γράφωντας απο εκείνο πλεον τις εντυπώσεις μου για το keyboard

Χαιρετώ την παρέα,

όπως προανέφερα παραπάνω αγόρασα τελικά το Logitech k800 πληκτρολόγιο.

έχουμε και λέμε συνοπτικά τις εντυπώσεις μου

θετικά:

1)τρομερό design /ποιότητα στο χέρι

2)4 σκάλες στο led φωτισμό για όλα τα γούστα (η δυνατή σκάλα είναι όντως δυνατή)

3)όντως στέκεται όρθιο απίστευτα εύκολα κ σταθερά (σε ένα γραφείο όπως το δικό μου σημαίνει πολλά αυτό)

4)Είχα 3 προεκτάσεις usb logitech μέχρι στιγμής, σήμερα απέκτησα κ 4η κ ίσως τη πιο cool κ σωστή απόλες…. γενικά άψογα καλώδια

5)τα ins/del/home/end/pag up/pag down είναι στη σωστή διάταξη κ δεν γίνεται χαμός όταν μοντάρεις γρήγορα

τα μέτρια της υπόθεσης :

1)η αίσθηση πληκτρολόγησης είναι πολύ καλή και σε υποκειμενικό επίπεδο θα ήθελα ενα τακ πιο ελαφριά τα πλήκτρα

2)και το space για έναν ανεξήγητο λόγο προεξέχει ένα χιλιοστό παραπάνω απόλη την υπόλοιπη διάταξη των πλήκτρων και μου έχει ζαλίσει τους αντίχειρες που ακουμπάνε

3)αυτό μάλλον έπρεπε να μπει στα αρνητικά αλλά μάλλον υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν θα το παρατηρούσε όποτε είμαι επιεικής και το βάζω στα μέτρια :

το ledακι κάνει έναν πάρα μα πάρα πολύ μικρό σφύριγμα σε όλες τις θέσεις εκτός αν είναι κλειστό ή στο φουλ... το σφύριγμα αυτό είναι σαν ένα κλασσικό σφύριγμα πυκνωτή ξέρω γω μόνο που μόνο κομπλεξικοί τύποι θα τον άκουγαν καν ότι υπάρχει..

τα αρνητικά:

1)Αριστερό shift μικρό

2)απουσία κουμπιού που λειτουργεί ως δεξι κλικ(δεξιά απο το space ανάμεσα στο alt και στο ctr)

Όσον αφορά τα θέματα μπαταρίας απλά δεν το έχω λιώσει ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα… πάντως φάνηκε να φορτίζει αρκετά γρήγορα

Αυτά μπόρεσα να ξεχωρίσω ως θετικά?αρνητικά στην υπόθεση logitech k800. Ευπρόσδεκτες ερωτήσεις για οτι θέλετε

Ευχαριστώ

αξιζει τα χρηματα του?!γιατι με αυτα τα χρηματα παιρνεις πολλα αξιολογα πληκτρολογια!:)

ειμαι και γω ενα τσικ πριν το αγορασω!

Η απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται στις ανάγκες και στα γούστα σου.

Αν θέλεις ενα ψιλό -minimal πληκτρολόγιο που δακτυλογραφείς και θα γούσταρες να έχεις μια σελίδα παραπάνω να γράψεις επειδή είναι όντως ωραία αίσθηση να γράφεις , τότε ναι.

Αν είσαι gamer μάλλον όχι..γιατί σίγουρα θα παίζει lag με την ασύρματη σύνδεση σε σχέση με το καλώδιο...και επίσης δεν έχει πολλά έξτρα κουμπάκια

εδώ να σημειώσω ότι το καλώδιο που έχει για να συνδεέται χρησιμεύει μόνο στη φόρτιση και όχι στη σύνδεση (απαραιτήτως χρειάζεται το unifing βυσματάκι)

Από την άλλη το software παρέχει βασικές παραμετροποιήσεις για όλα τα πάνω κουμπάκια χωρίς να σημαίνει ότι βολεύει στο gaming να έχεις shortcut στα F keys

Σίγουρα τα λεφτά είναι πολλά...και εγώ αν δεν έπεφτε επιδότηση από δώρα γενεθλίων δεν ξέρω αν θα το έπερνα.

Ελπίζω να σε κάλυψα ...οτιδήποτε άλλο θέλεις να με ρωτήσεις εδώ είμαι

Η απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται στις ανάγκες και στα γούστα σου.

Αν θέλεις ενα ψιλό -minimal πληκτρολόγιο που δακτυλογραφείς και θα γούσταρες να έχεις μια σελίδα παραπάνω να γράψεις επειδή είναι όντως ωραία αίσθηση να γράφεις , τότε ναι.

Αν είσαι gamer μάλλον όχι..γιατί σίγουρα θα παίζει lag με την ασύρματη σύνδεση σε σχέση με το καλώδιο...και επίσης δεν έχει πολλά έξτρα κουμπάκια

εδώ να σημειώσω ότι το καλώδιο που έχει για να συνδεέται χρησιμεύει μόνο στη φόρτιση και όχι στη σύνδεση (απαραιτήτως χρειάζεται το unifing βυσματάκι)

Από την άλλη το software παρέχει βασικές παραμετροποιήσεις για όλα τα πάνω κουμπάκια χωρίς να σημαίνει ότι βολεύει στο gaming να έχεις shortcut στα F keys

Σίγουρα τα λεφτά είναι πολλά...και εγώ αν δεν έπεφτε επιδότηση από δώρα γενεθλίων δεν ξέρω αν θα το έπερνα.

Ελπίζω να σε κάλυψα ...οτιδήποτε άλλο θέλεις να με ρωτήσεις εδώ είμαι

αυτη την επιδοτηση περιμενω και γω την δευτερα να δω τι θα παρω..!αν ειναι μεγαλη λεω να παρω το cm trigger με μπλε μπατονς αλλιως αυτο.μονο πληκτρολογηση θελω,σπανια παιζω παιχνιδια,απλα εχει πολυ πληκτρολογηση..:)

βλέπωντας τώρα ποιο είναι το trigger που λες θα σου πω ότι είναι η μέρα με την νύχτα στο styl το ένα πληκτρολόγιο από το άλλο.

τα πλήκτρα του k800 είναι σαν να είναι από laptop μικρά και απαλά σαν...(ας μη το συνεχίσω καλύτερα) και εξέχουν απο το πληκτρολόγιο 2 χιλιοστά ξέρω γω

στο trigger μπορεί να υπάρχει μια διαφορετική super αίσθηση για εσένα αλλά όπως και να έχει τα πλήκτρα εξέχουν σαν κουμπιά κασετόφωνου των '80s που μάλιστα πάταγες 2 κουμπιά ταυτόχρονα για να γράψεις σε κασέτα (το REC και το PLAY)..

είναι διαφορετική φιλοσοφία όπως και να τοκάνεις το ένα από το άλλο.

Για μένα κάνε αυτό που έκανα και εγώ!!!..Τράβα σε ένα μαγαζί και παίξε μαζί τους

Επίσης κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα

Το k800 είναι το πρώτο πληκτρολόγιο που με βολέυει πιο πολύ όταν το έχω χαμηλά(στο συρτάρι) του γραφείου και λιγότερο από όταν το έχω πάνω

ειχα lycosa και ειναι παρομοιο φανταζομαι με αυτο.τουλαχιστον αυτο θα ηθελα να ειναι γιατι μονο το καλυτερα μου εχει αφησει αυτο το πληκτρολογιο,αλλα συνεχεια διαβαζω για τα μηχανικα και για την ανεση στην πληκτρολογηση κτλ,και το σκεφτομαι να το δωσω το 50αρι παραπανω που ζηταει.. σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για ομορφια γιατι οποτε βλεπω μηχανικο αυτο λεω και γω αλλα αν ειναι να με βολεψει δεν θα το εκθεσιαζω κιολας.. το κακο ειναι πως κανενα δεν μπορω να τα δω ανοιχτα.. και εννοειται πως οτι παρω θαναι απο το εξωτερικο..

να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα πως υπαρχει ανεση στα μηχανικα πληκτρολογια με αυτες τις γκουμουτσες που εχουν κυκλοφορησει απαντες...

να μου πεις αποκριση πατηματος κλπ οκ το καταλαβαινω αλλα κ παλι εκει καταληγουμε στην κατηγορια gamers

οπως και να εχει ρε συ απλα πηγαινε σε ενα μαγαζι...εγω πηγα σε ενα κ δεν το ειχανε στημενο κ ζητησα να μου το ανοιξει να του πατησω λιγο τα πληκτρα να δω πως στο καλο είναι

κανενα μαγαζι δεν ανοιγει το πληκτρολογιο αν δεν το αγορασεις..πηγα χθες στο μωλ μηπως και ειχε ανοιχτο αλλα μονο turbo-x ειχε.το συγκεκριμενο καν δεν υπηρχε διαθεσιμο στο καταστημα. το τριγκερ απλα δεν υπαρχει πουθενα να το δοκιμασω.. :/

εδιτ: που το δοκιμασες εσυ?

το πηρα και γω βασικα μου το εκαναν δωρο!το μονο που με χαλαει ειναι οτι σβηνουν αμεσως τα κουμπια και εχει πολυ μικρο αριστερο σιφτ,και δεν εχει ελληνικα πανω στο πληκτρολογιο. γενικα ειναι υπερβολικα τα 90 (!!!!) ευρω που ζηταει.. ζητανε την γνωμη μας απο την λοτζιτεκ και θα τους τα στειλω αυτα!

στα θετικα ειναι οτι εχει σενσορα ποτε πλησιαζει το χερι και ανοιγουν τα λαμπακια,εχει σενσορα ποσο δυνατα πρεπει να φωτιζουν τα λαμπακια,και η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ υψηλη.τελος ο δεκτης που συγχρονιζει για 7συσκευες μπλουτουθ ειναι ολα τα λεφτα,μιας και ειμαι στα σκαρια να παρω ενα g700!επισης ο δεκτης συγχρονιζει και με τον μοχλο του ps3 που ειχα μεχρι τωρα για τα παιχνιδακια και ετσι καταργησα τον αλλο δεκτη!!!

Αντε με γειες !

οντως τα κουμπια σβηνουν ψιλο αμεσα... και αμα τα εχεις στο full τρωνε την μπαταρια για χαβαλε σε 2-3 ωρες.

Ενταξει το unifiying βυσματακι ειναι καλη φαση γενικοτερα (δεν ειχα ιδεα οτι μπορει να συνδεθει σε συσκευες εκτος logitech...)

απο την αλλη πως σου φαινεται η ποιοτητα δακτυλογραφησης?

Εγω το μικρο shift παει στο δι@ολο το συνηθισα

Την απουσια του κουμπιου αλλα <<δεξι κλικ>> ακομα να την χωνεψω (γραφω πολυ κειμενο τωρα και το χρειαζομαι για διορθωσεις ορθογραφικες μπαμ μπαμ)

Τα ελληνικα προσωπικα ουτε που με απασχολουν που δεν τα γραφει και πιστευω οτι αμα ειχε χαραγμενα πανω και τα ελληνικα γραμματα οτι με τα led ανοιχτα θα ηταν τελειως κιτς η φαση

εχει καλη αισθηση σαν πληκτρολογηση,κανει λιγο θορυβο παραπανω αποσο εχω συνηθισει να ακουω!:p

κοντα στο εντερ δειχνει να μπερδευεται το χερι και στο σιφτ το αριστερο.πολυ ωραια και τα υπολοιπα κουμπια τα βοηθητικα!:)

τι ποντικι εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.