Jump to content

Πρόβλημα με Ram

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

είμαι νέος στο forum και με συγχωρείται αν κάνω κάποιο λάθος. Πρόσφατα πήγα να αλλάξω τη μνήμη του σταθερού μου. Είχε 1GB(2Χ512 DDR2-667) και πήγα να του βάλω 2GB(4X512 DDR2-553). Αποτέλεσμα να μου αναγνωρίσει μόνο τη 512 (την κάρτα που βρίσκεται στη πρώτη θέση). Έβαλα ξανά τις παλιές μνήμες αλλά και πάλι μου αναγνωρίζει τη μία από αυτές, ενώ στη αρχή διάβαζε και τις 2 κανονικά. Επίσης, τις αλλάζω θέση και αφήνω την πρώτη κενή αλλά όταν πάω να ανοίξω τον Η/Υ αρχίζει να σφυρίζει , πράγμα που σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει καμία από τις 2. Αλλάζω τότε θέση και βάζω τη μία μνήμη από τις δύο στη πρώτη θέση και διαβάζει μόνο τη μια. Ελπίζω να βγάλατε μια άκρη του τι γίνεται γιατί ίσως να είπα λίγο πολύπλοκα :)

Ευχαριστώ

Κώστας

Καλως ορισες και δεν κανεις κανενα λαθος.

Γραψε μας και πια μητρικη εχεις ομως να ξερουμε και τι λεμε, τωρα αν τις κουμπωνεις καλα τις μνημες και δεν κανεις κατι εκει το πιο πιθανο η μητρικη σου να τα τιναζει.

Φανταζομαι οτι με τον επεξεργαστη δεν ασχοληθηκες καθολου γιατι μπορει αν εχεις σφιξει πολυ την ψυκτρα να φταει και αυτο.

Μόλις ολοκλήρωσα τον έλεγχο. Η μία 667 λειτουργεί κανονικά ενώ η άλλη όταν τη βάζω δεν ανοίγει η οθόνη ενώ το σύστημα λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις 2 από τις 4 533. Ξέχασα να σας πω ότι οι 667 είναι οι KVR667D2N5/512 και οι 533 είναι KVR533D2N4/512

Εχω διαβασει πολλες φορες το ποστ σου και ομολογω οτι δεν τοχω καταλαβει.

Παμε ενα-ενα.

Ποσες μνημες εχεις συνολο; 6 (2 Χ 667 και 4 Χ 533 );

Με την μια 667 ανοιγει κανονικα ενω με την αλλη ανοιγει μεν αλλα δεν δινει σημα;

κατι δεν στεκει εδω.

Για διευκρινησε πιο καλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.