Jump to content

Χρηματικο προβλημα με μεταφορα απο ΟΤΕ σε WIND. Νομικες Συμβουλες

louster35

Recommended Posts

Παιδιά ακριβώς το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω κι εγώ. ήμουν στον ΟΤΕ απο τον 11/10.

Μεταφέρθηκα στη wind στις 10/5/12 γιατί μου έδιναν ακριβώς τα ίδια με τα μισά χρήματα + 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού!!!! Τέσπα στο θέμα μας.

στο συμβόλαιο που υπέγραψα στον ΟΤΕ είχε υποχρεωτική παραμονή μόνο 6 μήνες και μετά

μεταβαλλόταν σε αορίστου. ΑΜ ΔΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

μου έρχεται ο εκκαθαριστικός με το φανταστικό ποσό των 90 € εκ των οποίων τα 78 ήταν για την "διακοπή" του συμβολαίου!! :wall: :wall:

Πάω που λες ο δικός σου σε ένα κατάστημα στις 3-7-12 με το συμβόλαιο αγκαλιά και τους λέω το και το έγινε, δεν δίνω φράγκο κτλ κτλ!!! :shout: :shout:

εκεί μου πετάνε το κορυφαίο οτι έγινε τηλεφωνικά η ανανέωση στις 23/12/11 (ημέρες που bytheway λόγω δουλειάς έφευγα στις 7:30 και γύρναγα στις 23:00!!!!)

Ζήτησα όπως ήταν φυσικό απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας αλλά ακόμα τίποτα!!!

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μου φαίνεται με αυτή την υπόθεση!!!!!

Πηγαινε στον υπαλληλο που σου το ειπε αυτο και πες του να στο γραψει καπου, με την υπογραφη του και το ονοματεπωνυμο του για να πας να "ενημερωθεις" απο την ΕΕΤΤ. Χαλαρα θα σου πει "μα μου" περαστε σε 67 μερες. Εκει παιρνεις υφος τρολλφεης και λες δεν πειραζει θα παω να το αναφερω ετσι κι αλλοως στην εεττ. Εαν η γραμμη ειναι στο ονομα σου, γραψε το κειμενο που μας εγραψες εδω σε ενα χαρτι με το ονοματεπωνυμο και την διευθυνση σου και πηγαινε το στην εεττ. Παρε αριθμο πρωτοκολλου και ξαναπηγαινε στο μαγαζι με μια φωτοτυπια του αριθμου πρωτοκολλου and see what happens...

Παρομοιο σκηνικο αλλα παραμενοντας στον ΟΤΕ ειχαν οι γονεις μου. Τηλεφωνικη ανανεωση (που εγινε το Δεκεμβρη) με χρεωσεις που δεν ισχυσαν ποτε οπως

αποδειχθηκε εκ των υστερων. Πριν λιγες μερες πηρα εγω να διαμαρτυρηθω και αρχικα μου ζητησε το ΑΦΜ(?) του ατομου στο οποιο ανηκει η γραμμη. Τελικα

τπτ δεν αλλαξε απλα με ενημερωσε η συνομιλητρια μου οτι εχουν αλλαξει οι χρεωσεις αλλα δεν ηξερε η κοπελα αν μπορει να προσαρμοστει στις νεες τιμες η

χρεωση. Εκτος αυτου οταν ρωτησα αν θελω λεει να κανω συμβολαιο σε OTE shop ωστε να υπαρχει (γρ)απτη αποδειξη των υποχρεωσεων τους, μου απαντησε

οτι δυσκολα θα το δεχθουν. Τι ματσακονιες ειναι αυτες; Προφορικες ανανεωσεις με λογια του αερα;

Δυσκολα θα το δεχθουν;;;;;;;;;;;;; :rofl:

Τι γελοιοτητες ειναι αυτες;

Υποχρεουνται να στο δωσουν

Εεττ-γεν γραμματεια καταναλωτη ασαπ χασαπ και βλεπουμε ποιος δεχεται δυσκολα τι....

• 4 weeks later...
Πηγαινε στον υπαλληλο που σου το ειπε αυτο και πες του να στο γραψει καπου, με την υπογραφη του και το ονοματεπωνυμο του για να πας να "ενημερωθεις" απο την ΕΕΤΤ. Χαλαρα θα σου πει "μα μου" περαστε σε 67 μερες. Εκει παιρνεις υφος τρολλφεης και λες δεν πειραζει θα παω να το αναφερω ετσι κι αλλοως στην εεττ. Εαν η γραμμη ειναι στο ονομα σου, γραψε το κειμενο που μας εγραψες εδω σε ενα χαρτι με το ονοματεπωνυμο και την διευθυνση σου και πηγαινε το στην εεττ. Παρε αριθμο πρωτοκολλου και ξαναπηγαινε στο μαγαζι με μια φωτοτυπια του αριθμου πρωτοκολλου and see what happens...

Αγαπητέ Τσάκωνα!!! μου μυρίζει κλασσική περίπτωση βλάβης το σύστημα!!!!

Λοιπόν σήμερα το πρωί με παίρνει η μάνα μου τηλέφωνο στα πρόθυρα εγκεφαλικού και μου λέει ότι ήρθε λογαριασμός του Π(ΟΤΕ) με χρέωση 633.18€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μόλις γύρισα σπίτι και είδα το περίφημο κωλόχαρτο(σορρυ για τα γαλλικά μου αλλά μπορώ να αναφέρω τρις-χειρότερες λέξεις αυτή τη στιγμή :rant::rant::rant::rant:)

Στην ανάλυση λογαριασμού αναφερει 118,5€ απο οφειλή προηγούμενου λογαριασμου ( http://www.thelab.gr/1063311474-post20.html απο αυτήν την περίπτωση που ανέφερα πιο πριν)

και το κορυφαιο ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ [26/10/07-09/11/10] : 452,427€ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ FORTHNET ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Επίσης μου κάνανε τη "χαρη" και μου επιστρέψανε τα βασικά τέλη απο 15/05/12-07/08/12 της τάξης των 34€ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ WIIIIIND ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ)

Εννοείται πως ακόμα περιμένω την απομαγνητοφώνηση της "τηλεφωνικης ανανεωσης"!!!!

no worries θα παω αυριο απο εκει με μαγνητοφωνακι (θα τους ενημερωσω οτι μαγνητοφωνουνται εννοειται) και θα δω τι θα μου πουνε!!! ειμαι 1000000000% σιγουρος οτι θα πεθανω στο γελιο!!!!!!!!!! :troll:

ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ [26/10/07-09/11/10] : 452,427€ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ FORTHNET ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Όταν λες πως ήσουν συνδρομητής Forthnet εννοείς πως ήσουν στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και δεν είχες γραμμή ΟΤΕ με σύνδεση Forthnet,σωστά;

Όταν λες πως ήσουν συνδρομητής Forthnet εννοείς πως ήσουν στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και δεν είχες γραμμή ΟΤΕ με σύνδεση Forthnet,σωστά;

Ω ναι! ειχα double play apo to 2007-2010

εκτος και αν το double play δεν υπαγεται στο ιδιοκτητο της fortnet. δεν ξερω... εχω χασει τη μπαλα με τους $%$!#%$!

Ω ναι! ειχα double play apo to 2007-2010

εκτος και αν το double play δεν υπαγεται στο ιδιοκτητο της fortnet. δεν ξερω... εχω χασει τη μπαλα με τους $%$!#%$!

φυσικά και υπάγεται,αφού είναι τηλεφωνία και Internet.Απλώς το ανέφερα σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σου "δικαιολογήσουν" το ποσό.

φυσικά και υπάγεται,αφού είναι τηλεφωνία και Internet.Απλώς το ανέφερα σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σου "δικαιολογήσουν" το ποσό.

και να προσπαθησουν θα πεσουν σε τοιχο! δυστυχως για αυτους ειμαι μαζώχτρας οποτε ότι χαρτια πεφτουν στα χερια μου τα κραταω για παν ενδεχωμενο! οποτε θα τους παω αγκαλια με όλα τα συμβολαια απο το 1979 που εχουμε το σπιτι μεχρι σημερα!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.