Ngr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Χρειάζομαι ένα κομμάτι 5/8" OD απο CoolSleeves περίπου 8-10 cm μήκος. Είναι διατεθιμένος κάποιος να μου το πουλήσει; Πήρα τηλέφωνο στο Hacshop και δεν έχουν τέτοιο.Είναι αρκετά επείγον, έχω σοβαρό πρόβλημα τσακίσματος.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 5/8 εξωτερικη διαμετρο εχουν οι περισσοτεροι σωληνες 1/2 εσωτερικης. Επομενως πρεπει να ειναι αυτα που εχουν στο HAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Αύγουστος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ngr τι λάστιχα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngr Αύγουστος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Εχω 3/8 εσωτερική 5/8 εξωτερική tygon, τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feremios Αύγουστος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δοκίμασες tie wrappers?Τα πλαστικά για τα κλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngr Αύγουστος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δοκίμασα και ειδα μια βελτιωση στη ροη, αλλα δεν ειναι οριστικη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.