Jump to content

Νεο Bios για Chaintech VNF3

unstoppable

Recommended Posts

• 1 month later...

Όι θερμοκρασίες εξακολουθούν να είναι "μπάχαλο"?

ΓΙ O/c είναι καλύτερο ή χειρότερο από το default

να λεγες και ποιο είναι αυτό....γιατί πιο καινούργιο από το 729 δεν βλέπω.....

Σημερα ηρθε και η δικια μου απο RMA και την εβαλα επανω,περασα το συγκεκριμενο bios και παρατηρησα οτι εφτιαξε το προβλημα μα το cold boot που ειχα οταν εβαζα htt πανω απο 220.

• 2 weeks later...

Βλέπω ότι το COOL N QUIET υπάρχει τώρα πια σαν επιλογή αλλά δουλεύει πραγματικά?

Πως θα το διαπιστώσω?

Τώρα που το πέρασα κι εγώ, βλέπω κάποια πράγματα άγνωστα(!), π.χ. το Hammer control fid που εμφανίζεται στο τμήμα frequency voltage controls και παίρνει τιμές τον πολαπλασιαστή επί το ΗΤ = ποσό, π.χ. χ9 = 1800, χ10=2000 κ.ο.κ. τι σημαίνει; ποια τιμή θα πρέπει να του δώσω;

Για το 1Τ ή 2Τ που αφορά τις μνήμες υπάρχει επιλογή ή μπάινει από μόνο του;

Snips το cool and quiet σε ποιο τμήμα το βρήκες;

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...

Αρχική απάντηση από dohc16

Τώρα που το πέρασα κι εγώ, βλέπω κάποια πράγματα άγνωστα(!), π.χ. το Hammer control fid που εμφανίζεται στο τμήμα frequency voltage controls και παίρνει τιμές τον πολαπλασιαστή επί το ΗΤ = ποσό, π.χ. χ9 = 1800, χ10=2000 κ.ο.κ. τι σημαίνει; ποια τιμή θα πρέπει να του δώσω;

Για το 1Τ ή 2Τ που αφορά τις μνήμες υπάρχει επιλογή ή μπάινει από μόνο του;

Snips το cool and quiet σε ποιο τμήμα το βρήκες;

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...

Για να καταλαβω κατι , δεν υπαρχει επιλογη για να ρυθμισεις το 1Τ μονος σου?

Αρχική απάντηση από dohc16

..................

Για το 1Τ ή 2Τ που αφορά τις μνήμες υπάρχει επιλογή ή μπάινει από μόνο του;.....

Υπαρχει επιλογη

Snips, σε ευχαριστώ.

Μήπως ξέρει κανείς το Hammer control fid τι τιμή θα πάρει; Start up? Το βάζω χ9 =1800 που είναι η default λειτουργία του επεξεργαστή, αλλά μετά όταν ξαναμπαίνω στο ΒΙΟΣ, έχει γυρίσει στο Start up.

Αρχική απάντηση από Snips

ΒΡΕ UNSTOP..

Τελικά με το C n' Q ξέρεις αν όντως λειτουργεί?

δεν εχω δοκιμασει να δω

Εδώ και 2 μέρες τραβάω κάτι άσχετα κολλήματα..... Ειλικρινά δεν ΄ξερω τι φταίει

Ρε παιδια τελικα το τελευταιο ΒΙΟΣ δειχνει σωστα τις θερμοκρασιες γιατι σε μενα δειχνει χαλια 60 βαθμους ! και το νερο στην δεξαμενη ειναι κρυο:giveup:

Κι εμενα χαλια θερμοκρασιες δειχνει το τελευταιο.Αλλοι λενε πως τους δειχνει σωστα.. Μηπως ειναι αναλογα με το steping του επεξεργαστη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.