Jump to content

Προβλημα με τον Η/Υ

Requimental

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,εχω το εξης προβλημα: Ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει καν...Υποψιαζομαι για μητρικη εφοσον δοκιμασα να αλλαξω τροφοδοτικο/επεξεργαστη.Λειτουργουν και τα 2 μια χαρα.Σκεφτηκα για τα Power/reset leds , αλλα απο οτι κοιταξα ειναι σωστα.Να προσθεσω οτι οταν τον πηρα απο το αλλο παιδι ανοιξε για μια στιγμη και μετα τιποτα....Η μητρικη ειναι GIGABYTE GA-965P-DS4 , ο επεξργαστης Intel core 2 duo στα 2,13ghz socket 775 1000fsb και το τροφοδοτικο Ενα Premier 270watt.Μπορειτε να με προσανατολυσετε στο τι ακριβως πρεπει να κανω για να ανοιξει ο υπολογιστης με το συστημα που εχει πανω του?.Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Aν βγάλεις τις μνήμες και η μητρική δεν κάνει μπιπ μάλλον έχει πρόβλημα. Κάνε και ένα reset bios και αν μπορείς δοκίμασέ την έξω από το κουτί μήπως ακουμπάει κάπου στο σασί του πύργου.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Εχω laptop ζεσταίνεται ο επεξεργαστής τον άνοιξα τον καθάρισα αλλά τίποτα, καμιά ιδέα;

Καλησπέρα. Εχω laptop ζεσταίνεται ο επεξεργαστής τον άνοιξα τον καθάρισα αλλά τίποτα, καμιά ιδέα;

Νέο θέμα?

Μπορείς να του πάρεις μια βάση πχ Βάσεις Notebook - plaisio.gr

Καθάρισες και την ψύχτρα και το ανεμιστηράκι του laptop?

'Eχω nvidia, αλλά τώρα το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζει εικόνα ενώ ακούγεται ότι μπαίνει στα windows.

Μπορει να φανει γελοιο σε μερικους,αλλα 270watt psu...

Τελος παντων.Ολοκληρη ιστορια.

Επειδη εχω δει τσιρκα,θα ξεκινουσα απο τροφοδοσια και νομιζω κι εκει θα τελειωνα.

Προσωπικα εκει καταλληγω σε πρωτη φαση.

Η καρτα παιρνει ρευμα απο 6απινο?

Για τι καρτα μιλαμε?

Όλο άκυρο!

Φταίει η ζέστη....Για τον Requimental μιλούσα με το desktop.

katsman17 μου φαινεται στο laptop έχεις θέμα με τη κάρτα.

Φτιαχνω καφε!!:X:

Τα laptop ρε φίλε δεν είναι για παιχνίδια και μου φαίνεται πως τώρα πρέπει να βάρεσε κόκκινα. Μάλλον θέλει κάρτα τι λες!

Τα laptop ρε φίλε δεν είναι για παιχνίδια και μου φαίνεται πως τώρα πρέπει να βάρεσε κόκκινα. Μάλλον θέλει κάρτα τι λες!

Νομιζω το ιδιο μ εσενα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.