jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 Ευτυχής κάτοχος του Dell Perc 5/i εδώ και 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος αλλά ήρθε η ώρα να φύγει.Ο λόγος είναι πως το main σύστημα θα μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο και την θέση του θα πάρει ένα HTPC.Πάνω στον Perc 5/i υπάρχει αυτή τη στιγμή μία συστοιχία Raid5 με 4 δίσκους των 2TB, σύνολο 6TB δεδομένων.Οι δίσκοι θέλω να βγουν έξω από το μηχάνημα πλέον και να δουλεύουν σαν stand alone.Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να χρειαστεί να αντιγράψω τα δεδομένα πρώτα αλλού;Δηλαδή κάποιο external raid array όπου θα βάλω τα drives και θα παίξουν κατευθείαν. Η πιο οικονομική λύση που μπορεί να βρεθεί για μεταφορά των δεδομένων έξω από την συστοιχία;Προτάσεις, ιδέες, όλα ευπρόσδεκτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Εγω ειχα βρει φιλο με νας-ακι και εκανα την δουλεια δικτυακα και με ενα sync προγραμμα. Αν θες 2 χ 1ΤΒ για το κοπι/πεηστ σου δανειζω τους WD Green μου... Παντως αν δεν κανω λαθος να τους βαλεις 'καπου' κ να αναγνωριστει αμεσα το raid, δεν θα πρεπει ο κοντρολερ να εχει ιδιο τσιπσετ ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούλιος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Δεν παιζει να γινεται κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Δυστυχώς με δανεικούς δίσκους θα γίνει η δουλειά.Στάδιο 1: Αγορά αλκοολ και τοποθέτηση του στο ψυγείο.Στάδιο 2: Επιλογή 3ωρης ταινίας και αντίστοιχων σνακς.Στάδιο 3: Πρόσκληση φίλων και γνωστών, κούμπωμα δίσκων και έναρξη ταινίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 3 ωρες ειναι λιγες... Για να γινει σωστα η αντιγραφη κ να μην χαλασει κανα byte, οποσδηπωτε το προγραμμα να εχει verification! 2-3 πλασιαζει τον χρονο, αλλα εισαι 99% σιγουρος οτι γινεται σωστη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 2, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Το copy και άλλη φορά που έγινε, λόγω καταστροφής του raid είχε γίνει με το Teracopy Pro 2.2. To θέμα είναι πως δεν έχω φίλους που να έχουν free τόσα TB. Εγώ είμαι αυτός που τους δανείζει τα "DVD" του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Κανα MD1000 δεν έχετε στην δουλειά να το δανειστείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 2, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Πρόσφατα πήραμε έναν 720xd με 16TB, αλλά λόγω DPM2012 δεν έχει διαθέσιμο τον χώρο. Αλλιώς άνετα το κουβαλούσα εδώ για backup.MD1000 παλιά... Compellent fluid data.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.