seloner Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούριο pc και έβαλα ati hd 6770.Το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ παίζω κάποιο game παγώνει η οθόνη για 7 δευτερόλεπτα και μου βγάζει το μήνυμα ότι το πρόγραμμα της οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται.Έχω την 12.6 έκδοση του catalyst .Το έχω πάει τέσσερις φορές στην τεχνική υποστήριξη ενός μεγάλου καταστήματος και δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα.Έχει γινει 2 φορές format και πάλι τα ίδια;Καμία λύση.Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 έχεις κάνει όλα τα updates των Windows? το τελευταίο DirectX το πέρασες? βάλε το last BIOS της μητρικής σου. Απο θερμοκρασίες πως πάει η κάρτα? Μήπως την έχεις o/c ?? Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και την αναστολή λειτουργίας του υπολογιστή, απο τις επιλογές παροχής ενεργειας στο control panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 updates ναι.DirectX ναι,last BIOS δεν ξέρω πως γίνεται.Σόρρυ ειμαι ψιλοάσχετος.Θερμοκρασίες δεν έχω δει κάτι αλλά στο πλαίσιο έχουν τρέξει τα τεστ και δεν έχουν δει κάτι.Δεν έχω κάνει overclock.Ο υπολογιστής αγοράστηκε πριν από κανά μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Σου το έκανε από την αρχή δηλαδή.Ποιά είναι η μητρική σου?Δοκίμασες να βάλεις άλλη κάρτα πάνω να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια?Δοκίμασες να βάλεις την κάρτα σου σε άλλο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Μου το εκανε απο την αρχη και το πηγα και μου αλλακαν την καρτα γραφικων διοτι βρηκαν προβλημα.Δεν δοκιμασει να αλλαξω καρτα η να να την βαλω σε αλλο pc γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικος.Η μητρικη μου ειναι turbo-xh61m hdmi(1155,ddr3,h61).Τι προβλημα μπορει να υπαρχει στον χωρο μου και παρουσιαζει αυτο το προβλημα διοτι στο πλαισιο δεν βρηκαν κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούλιος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Ενα απο τα πολλα σημεια που το εχουμε συζητησει, εδω. Ειναι αρκετα ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Το κοιταξαν πριν ποσταρω.Το εχω βαλει και αυτο το fix αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.Να παω σε nvidia ;Η δικια μου το σηκωνει το game hd 6770 εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Α ρε πλαίσιο αθάνατο *sigh*Και 'μητρικάρες' πλασάρει στον αθώο κοσμάκη καιΤο έχω πάει τέσσερις φορές στην τεχνική υποστήριξη ενός μεγάλου καταστήματος και δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα.άψογο after sales support.Τελωσπάντων φίλε ότι έγινε έγινε.Δοκίμασε να βρεις ένα άλλο pc να βάλεις την κάρτα σου και να δεις αν κάνει τα ίδια.Πρόσεχε όταν τη βγάζεις από τη θύρα να πατήσεις προς τα κάτω το μοχλουδάκι που έχει στη δεξιά μεριά για να απασφαλίσει.Εναλλακτικά δανείσου από κάπου μια κάρτα και βάλτη στο pc σου να δεις αν θα κάνει τα ίδια.Θα καταλάβεις οτί έχει μπει σωστά όταν ακούσεις ένα μικρό κλικ.Όταν κάνεις ένα από τα δύο, πόσταρε να μας πεις τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια.Δυστυχως αλλη καρτα δεν παιζει και φοβαμαι την ολη διαδικασια μηπως κανω καμια μακακια.Θα περιμενω να μου βαλουν nvidia πανω και ας ελπισω να διορθωθει το προβλημα.Το παραξενο ειναι οτι 4 ωρες που ετρεχαν το game δεν το εμφανισε το προβλημα.Παιζει να φταει τιποτα στον χωρο;Συμπερασμα..Ποτε ποτε ξαναα απο το πλαισιο pc.Απαραδεκτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Πολύ φοβάμαι πως εφόσον λες ότιΜου το εκανε απο την αρχη και το πηγα και μου αλλακαν την καρτα γραφικωνμπορεί να είναι θέμα μητρικής, γι'αυτό σου είπα να δοκιμάσεις άλλη κάρτα πάνω της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Οκ οποτε φυσιολογικα μετα την αλλαγη σε nvidia θα φτιαξει.Μια προσευχη δεν βλαπτει ομως με αυτους απο οτι εχω καταλαβει.Και κατι offtopic μου εβαλαν τροφοδοτικο πανς psu turbo-x 550w iii .Ουτε αυτο ειναι καλο ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 2, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Και nvidia να βάλεις άμα είναι θέμα μητρικής τα ίδια θα έχεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Και αν εχει θεμα η μητρικη τεσσερις φορες που το πηγα δεν θα το ειχαν δει;Τοσο αχρηστοι πια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 2, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 δεν νομίζω να είναι λύση να πας σε nvidia, απλα μου φένεται λίγο αφελές να σου βγάζει ένα μήνυμα και να αλλάζεις κάρτα. και εγώ ποιο πιθανόν θεωρώ να φταίει η ποιοτική μητρική του πλαισίου παρά η κάρτα σου, και μην περιμένεις τώρα το πλαίσιο να σου πει φταίει η μητρική μας, έχουν και ένα κύρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 2, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Το πιο πιθανό είναι να δοκίμασαν την κάρτα σου σε άλλο pc παρά το pc σου αν έχει πρόβλημα και που.Από κει και πέρα για πες μια και τι τροφοδοτικό έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Νομιζω οτι δεν το εκαναν αυτο διοτι ο υπαλληλος μου ειπε οτι εκανε ολα τεστ για τροφοδοτικο μητρικη κλπ.Τροφοδοτικο turbo-x 550w iii.Το περιεργο ειναι σημερα οτι στις 12.30 που πηγε να το ελεγξει του εκανε το προβλημα και επειτα που διορθωσε κατι δεν το ξαναεκανε για τεσσερις ωρες .Μαλιστα για μιση ωρα ετρεχα το παιχνιδι απο εκει χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 2, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο πλαίσιο. BIOS update τον ρώτησες αν σου έκανε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Οχι.Μπορει να θελει update ασχετα που ειναι καινουριος;Θα του το πω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιούλιος 2, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Εντάξει... από προσωπική εμπειρία : μακρυά από οτιδήποτε turbo-x...Γνώμη μου είναι αν δικαιούσαι να τους το πας πίσω... και είτε παίρνεις πίσω τα λεφτά σου ή πας για παρόμοια σύνθεση με non turbo-x components. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seloner Ιούλιος 2, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Γιατι τοσο χαλια;Που το στηριζεις αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.