Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2012 Καλησπερα.Εχω ενα module vengeance 4giga και θελω να ανεβω.Υπαρχει περιπτωση αμα παρω ενα kit με 2 modules τον 4 να εχω προβληματα ασημβατοτητες και τετοια?Το ειχα ακουσει καπου αυτο και δεν ξερω αν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούλιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 για Vengeance μιλάς πάλι (το κιτάκι των 2χ4)? λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά μιας και κυκλοφορούν πλέον και single side ντιμάκια 4άρια, ψάξτο λίγο γιατί με διαφορετικά densities (σε ddr2 τουλάχιστον) είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με pc φίλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 ναι για vengeance ddr3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimyst Ιούλιος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Όχι δε θα έχεις πρόβλημα ,αλλά κοίτα να πας σε ίδιο part number Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.fonias Ιούλιος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Καλησπέραο σταθερός μου λειτουργεί με DDR2 στα 533,667 και 800 MHz μνήμες.Άν του βάλω DDR3 σε μεγαλύτερα MHz θα την αναγνωρίσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούλιος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Δεν μπορεις να του βαλεις DDR3. Διαφερει το σλοτ και δεν χωραει.Αν θες να προσθεσεις μνημη πρεπει να παρεις DDR2 στην ιδια συχνοτητα με αυτες που εχεις τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.