Jump to content

Ποιο double play για Δραπετσώνα;

EagleSun

Recommended Posts

Ποιον πάροχο για double play να διαλέξω;

Eξωτερικο δεν κάνω κλησεις, στην Ελλαδα μου αρκουν καπου 200 λεπτα το μηνα. και internet θελω γραμμη 24Μbits.

Mε την ON Τelecoms ημουν ευχαριστημενος μεχρι που λογω μετακομισης ζητησα στη Δραπετσωνα στην ιδια οδο να κανω μεταφορα απο της 30 Απρίλη ! ακομη τιποτα ! φταινε αυτοι λενε αλλα δεν εξηγουν τι ακριβως συμβαίνει ! μηπως εχουν οικονομικα προβληματα, ή προβλήματα με τον ΟΤΕ; !

Κοιτα προς forthnet ,μενω αρκετα κοντα στην Κοπη και τοσο καιρο ειμαι ευχαριστημενος. Λογικα απο το ιδιο σημειο θα "παίρνουμε" ιντερνετ ποιος ξερει! 2 φιλοι μου παντως με wind ο ενας και connex ο αλλος και αυτοι ευχαριστημενοι απο αποψη ταχυτητας ,καμια αποσυνδεση. Ειναι και που θ τυχεις βεβαια!

Μενω κοντα στα λιπασματα σε καινουργια πολυκατοικια, (προσφορα στους σεισμοπληκτους).

Mε ΟΝ ειχα συνδεση με το DSLAM (ανήκω στον ΟΤΕ Αγ. Γεωργιου μαλλον) κατα μέσω όρο 20Mbits μερικες φορες και 21Μbits στην περιοχη των διάσημων σουβλακος της Δραπετσώνας στο παλιο σπιτι ! :) Δηλαδή ημουν πολυ ευχαριστημένος !

Μηπως ειναι αραγε γενικο το φαινομενο να αργει η μεταφορά μια γραμμης απο ολες τις εταιρίες (και OTE) ; ! Αραγε να περιμενω λιγο; αλλά πόσο ;! μαλιστα η ΟΝ μου εγραψε (αφου εγραψα και στην EETT για να δω) οτι οφειλεται σε "προβλημα σε εσωτερικες διαδικασιες" και αν θελω μπορει να μου προωθησει αιτημα μου να παω σε αλλο παροχο !!

Εσυ(+εσεις) πως τα μεταφράζετε αυτά; !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.