Dant3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Πριν κανα 4μηνο μου τον εστειλαν απο ρμα ενος doa.ολα καλα μεχρι τωρα που ανοιξα το πισι και απλα τη πρωτη φορα εδειχνε οτι διαβαζε συνεχεια και μολις πηγα να μπω στο σκληρο δεν τον ανοιγε.εκανα επανεκινηση και μου εβαλε το σμαρτ προβλημα.αλλη επανεκινηση και εξαναφανιστηκε ο σκληρος.τελος παντων δουλευα χωρις τον σκληρο και το ακουσα που αρχισε να ξεκιναει να σταματαει κοκ να συνεχιζει ετσι.στον υπολογιστη μου τον εμφανιζει αλλες φορες χωρις να δειχνει τα στοιχεια του και στα διαγνωστικα της wd τον δειχνει αλλα δεν βγαζει για να τρεξει διαγνωστικο.στο ενδιαμεσο που εκανα και μια ακομα επανεκινηση στο βιος δεν τον βρισκει καν.κατι που μπορουμε να κανουμε να σωσουμε κανα δεδομενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Για αρχη δοκιμασε αλλο καλωδιο τροφοδοσιας μηπως και....Επισης ισως κανεις δουλεια με αλλαγη πλακετας αν βρεις ιδιο μοντελοSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Δοκιμασα τα καλωδια απο τον αλλο σκληρο και δουλεψε κανονικα.παλι καλα δηλαδη...αλλαξα το sata και εβαλα αλλο τροφοδοσιας και ειναι κομπλε.την γλιτωσαεβαλα και το hdd sentinel και ειναι και οι 2 στο 100%.ο πρωτος ειναι στο 67% γιατι λεει εχει 11 spinup fails.τωρα τον αφηνω και οσο ζησει,παραθυρα εχω μονο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Τυχερος εισαιSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.