Jump to content

Δεν αναγνωριζει το σκληρο αν και ξεκιναει

Dant3

Recommended Posts

Πριν κανα 4μηνο μου τον εστειλαν απο ρμα ενος doa.ολα καλα μεχρι τωρα που ανοιξα το πισι και απλα τη πρωτη φορα εδειχνε οτι διαβαζε συνεχεια και μολις πηγα να μπω στο σκληρο δεν τον ανοιγε.εκανα επανεκινηση και μου εβαλε το σμαρτ προβλημα.

αλλη επανεκινηση και εξαναφανιστηκε ο σκληρος.τελος παντων δουλευα χωρις τον σκληρο και το ακουσα που αρχισε να ξεκιναει να σταματαει κοκ να συνεχιζει ετσι.στον υπολογιστη μου τον εμφανιζει αλλες φορες χωρις να δειχνει τα στοιχεια του και στα διαγνωστικα της wd τον δειχνει αλλα δεν βγαζει για να τρεξει διαγνωστικο.

στο ενδιαμεσο που εκανα και μια ακομα επανεκινηση στο βιος δεν τον βρισκει καν.κατι που μπορουμε να κανουμε να σωσουμε κανα δεδομενο?

Δοκιμασα τα καλωδια απο τον αλλο σκληρο και δουλεψε κανονικα.παλι καλα δηλαδη...

αλλαξα το sata και εβαλα αλλο τροφοδοσιας και ειναι κομπλε.την γλιτωσα

εβαλα και το hdd sentinel και ειναι και οι 2 στο 100%.ο πρωτος ειναι στο 67% γιατι λεει εχει 11 spinup fails.τωρα τον αφηνω και οσο ζησει,παραθυρα εχω μονο μεσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.