ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 3, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Τελικα εβαλαν μεταξυ μας μεταγραφες αλλα παλι μπαινουν στη μεση τα τοκεν.Και το αστείο είναι ότι για κάθε μάρκα που προσφέρουμε στην ομάδα του παίκτη το παιχνίδι κρατά άλλες 1-2. Είναι εντελώς ασυμφορο. Προσπάθησα να κάνω προσφορά για παίκτη σε φίλο μου, αλλά δε με άφηνε. Αν κατάλαβα καλά, παίζει ρόλο το επίπεδο. Ενώ στους υψηλότερου επιπέδου δεν μπορώ να κάνω προσφορά, στου αμέσως προηγούμενου από το δικό μου με αφήνει, αλλά όχι σε χαμηλότερου. Αλλά και στου ίδιου που δοκίμασα πάλι δε με άφηνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιανουάριος 24, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Μπορείτε να μού εξηγήσετε τι παθαίνει ο διακομιστής τους ώρες-ώρες; Σήμερα προσπαθούσα να συνδεθώ από τις 4μμ και μέχρι τώρα πότε μπαίνω και πότε όχι. Μιλάμε ότι συμβαίνει την ίδια στιγμή που έχω συνδεθεί με τον ένα λογαριασμό μου ο άλλος να μην μπορεί καν. Κι όλο εμφανίζεται το μήνυμα της παρακάτω εικόνας. Είναι δυνατό τόσες ώρες να μην έχουν διορθώσει το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Φεβρουάριος 7, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Στο Κύπελλο δεν υπάρχει μικρός τελικός; Μόνο στο CL; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Φεβρουάριος 23, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώσω τη δημοπρασία για κάποιον παίκτη μου; Κατά λάθος και εντελώς αφηρημένα έβαλα το βασικό μου τερματοφύλακα αντί να προσθέσω τους πόντους βελτίωσης και τώρα έμεινα με το δευτεροκλασάτο. Δυστυχώς η ομάδα μου έχει θέμα με τις μεταγραφές, καθώς η προσφορά παικτών είναι ελάχιστη (5-10 παίκτες ανά 2-3 ώρες) και η ζήτηση πολύ μεγάλη. Δεν αξίζει να σπαταλήσω τουλάχιστον 10-15 μάρκες για έναν παίκτη. Μήπως είναι θέμα του παιχνιδιού; Όταν δημιούργησα τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν η τελευταία μέρα της σεζόν και νόμιζα ότι θα με έβαζε από την πρώτη. Απεναντίας με εμφάνισε πρωταθλητή χωρίς να έχω παίξει καν. Ίσως γι'αυτό υπάρχει πρόβλημα με τη λίστα των παικτών. Μήπως πρέπει να επικοινωνήσω με τη Nordeus μπας και φιλοτιμηθούν να διορθώσουν την αμέλειά τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.