ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Προσπαθώ να διαγράψω έναν πανίβλακα "φίλο" που έχει βαλθεί να ξεκάνει τους παίκτες μου διοργανώνοντας φιλικά κάθε λίγο και λιγάκι. Ενώ μέχρι πρότινος υπήρχε η επιλογή να προσθέσω/διαγράψω κάποιον κάνοντας κλικ στις πληροφορίες του, τώρα αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Δυστυχώς όπου κι αν έψαξα, βρήκα ότι η προσθήκη/αφαίρεση γίνεται με το "κουμπάκι" που όπως είπα κάνουμε κλικ. Υπάρχει καμιά άλλη λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Ιούλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 δες στην εικονα. αν και νομιζω οτι αν τον εχεις και φιλο στο facebook δε μπορεις να τον διαγραψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Αυτό λέω τόση ώρα. Μού το εμφανίζει σε ελάχιστους έως κανένα λογαριασμούς φίλων. Κι έχω προσέξει ότι τους ισχυρούς φίλους μού τους βάζει στο κύπελλο και το CL. Γι'αυτό κι εγώ αποκλειόμουν συνέχεια από τους ίδιους και τους ίδιους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Ιούλιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Σε αυτους που στο εμφανιζει ειναι ας πουμε top eleven φιλοι και μπορεις να τους διαγραψεις. Σε οσους δε το εμφανιζει ειναι facebook φιλοι οποτε στελτου ενα μυνημα να παει νανα νανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 1, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Σε αυτους που στο εμφανιζει ειναι ας πουμε top eleven φιλοι και μπορεις να τους διαγραψεις. Σε οσους δε το εμφανιζει ειναι facebook φιλοι οποτε στελτου ενα μυνημα να παει νανα νανα Μόνο που ο συγκεκριμένος βλέπει την ομάδα μου σαν πειραματόζωο. Είναι ό,τι πρέπει για να κάνουν οι παίκτες του προπόνηση. Το χειρότερο δε είναι ότι συνδεόμαστε και γεωγραφικά. Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να τον διαγράψω οριστικά από το facebook. 'Εχω βαρεθεί να τον βρίσκω μπροστά μου σχεδόν κάθε σεζόν. Πάντως το ΤΟΡ 11 είναι πολύ άδικο που βάζει αντιπάλους πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας στο Κύπελλο και το CL. Με εξαίρεση τα πρώτα επίπεδα που έφτανα κοντά στον τελικό αντιμετωπίζοντας ομάδες ίδιου ή ελαφρώς χαμηλότερου επιπέδου, τώρα πια φτάνω στους 16 παίζοντας με μικρούς, και μετά έροχνται τα μεγαθήρια. Ας το έκαναν μεταξύ ομάδων ίδιου επιπέδου. Θα ήταν πολύ δικαιότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Τελικά με το που τον έσβησα από φίλο στο fb, διαγράφτηκε αυτομάτως κι από το ΤΟΡ 11. Κι εννοείται ότι δε θα τον ξαναπροσθέσω ως φίλο. Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται ερώτημα αποδοχής φιλικού αγώνα κι απ'τις δύο μεριές, όχι μόνο από όποιον το διοργανώνει. Δεν μπορώ να πω, το ΤΟΡ 11 έχει πάρα πολλές ελλείψεις. Το καλοκαίρι που έψαχνα πώς λειτουργεί το cheat engine, βρήκα έναν Ηρακλειδί στο youtube, που χάρη στο εν λόγω πρόγραμμα είχε κάποια εκατομμύρια ή δις μάρκες και χρήματα, αύξανε όσο ήθελε τους φιλαθλους του και ήταν πρώτος στο 13ο επίπεδο. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμη το σχετικό βίντεο. Προσπάθησα κι εγώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα, τελικά δούλεψε, αλλά διαπίστωσα - αφού είχα ξοδέψει όσες μάρκες μάζευα υπομονετικά κάθε μέρα - ότι η εταιρεία του παιχνιδιού είχε πάρει πρέφα το πρόγραμμα και πλέον ο διακομιστής διατηρούσε όλα τα στοιχεία των χρηστών προ της χρήσης του cheat engine, με αποτέλεσμα να "θυμάται" πόσες μάρκες, χρήματα κτλ υπήρχαν αρχικά. Το κακό είναι ότι όσοι πρόλαβαν και το χρησιμοποίησαν επιτυχώς είναι ακόμα βολεμένοι, ενώ από τότε που "κλείδωσε" το παιχνίδι, εμείς τα κορόιδα περιμένουμε να μαζέψουμε καμιά μάρκα ή φράγκο. Πέρυσι υπήρχε η δυνατότητα να επισπεύσουμε τη διαδικασία κατασκευής οποιουδήποτε κτίσματος έναντι 5-10 μαρκών. Τώρα ούτε αυτό υπάρχει. Η τελευταία αναβάθμιση έκανε το παιχνίδι να υστερεί. Με το που ολοκληρώνεται η πώληση κάποιου παίκτη μου, κλείνει αυτομάτως το σχετικό παράθυρο και δεν προλαβαίνω να δω σε ποιο γύρο και σε ποιον πωλήθηκε, άσε που δεν εμφανίζεται η σχετική λίστα στις μετεγγραφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Ιούλιος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Ναι θα συμφωνησω οτι το παιχνιδι εχει αρκετες ελειψεις.στην εφαρμογη για android δε υπαρχει καν μενου για να χτισεις εγκαταστασεις. και γω το ειχα ψαξει για ζαβολια αλλα δε βρηκα ακρη. πιστευω οτι ολα τα σημερινα μεγαθηρια με κατι απιστευτους παιχτες ειναι αυτοι που προλαβαν. ο μονος τροπος για να διακριθεις ειναι να πλερωσεις αλλα δε προκειτε ποτε να το κανω προσωπικα. ενα μετριο manager παιχνιδι ειναι. αλλα ειναι κολλημα το ατιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 2, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Μα τους συμφέρει όλα αυτά τα παιχνίδια να είναι εθιστικά. Το χειρότερο είναι να φτάσεις στο σημείο να φορτώνεις την πιστωτική για facebookοδόλαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο σχετικά με το Τ11; Στους αγώνες Κυπέλλου, αν κερδίσω εκτός με 1-0 και χάσω εντός με 1-2 λογικά δεν προκρίνομαι στην επόμενη φάση; Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα εκτός έδρας τέρματα. Στους κανονισμούς του Τ11 δε διευκρινίζει ποια γκολ μετράνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2012 όχι γιατί τα 2 τα έφαγες στην έδρα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 26, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Είναι ιδέα μου ή από τη νέα σεζόν (αυτήν που ξεκίνησε την Κυριακή 26/8/12) όσοι παίκτες από την ακαδημία δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο χάνονται; Είχα έναν DC-DMC και επειδή δεν επαρκούσαν οι μάρκες δεν μπορούσα να του υπογράψω συμβόλαιο. Πήγα διακοπές την προτελευταία ημέρα της τρέχουσας σεζόν και όταν επέστρεψα την πρώτη ημέρα της νέας σεζόν, ο παίκτης δεν υπήρχε πουθενά. Τι εξυπνάδες είναι αυτές; Φτάνει δεν επαρκούν οι προσφερόμενοι προς αγορά ποδοσφαιριστές, τώρα θα χάνουμε και όσα ταλέντα κοστίζουν σε μάρκες; Τελικά το μόνο καλό είναι ότι τώρα μάς δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίζουμε το επίπεδο έντασης των προπονήσεων για τους βασικούς και τους αναπληρωματικούς ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Αύριο αναμένονται δύο νέοι παίκτες από τις ακαδημίες μου και το πρόγραμμα μού έφαγε ένα ταλέντο με το οποίο δεν είχα υπογράψει συμβόλαιο ελλείψει μαρκών. Δεν ξέρω τι παίζει με τους παίκτες των ακαδημιών. Ουσιαστικά υποχρεωνόμαστε να μαζεύουμε μάρκες για να τις αξιοποιούμε μόνο στις εγγραφές παικτών, οι οποίες συνήθως κοστίζουν 24 μάρκες. Κι αν δεν επαρκούν όσες έχουμε συγκεντρώσει, χάνεται το ταλέντο και περιμένουμε το επόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Πλέον το παιχνίδι εμφανίζει σε κάθε νέο παίκτη από τις ακαδημίες το χρονικό περιθώριο υπογραφής συμβολαίου, το οποίο είναι 6 ημέρες από την εμφάνισή του στο ρόστερ της ομάδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Οκτώβριος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Καλο θα ηταν να υπηρχε μια επιλογη για να πουλαμε παιχτες στους φιλους μαςSent from my Blade using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 21, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Καλο θα ηταν να υπηρχε μια επιλογη για να πουλαμε παιχτες στους φιλους μαςSent from my Blade using Tapatalk 2Σωστός. Καλό θα ήταν να επιτρέπονται περισσότερες ικανότητες και όχι μόνο μία. Είναι σαν να σού λέει ότι όποιος έχει φαρμακερό πόδι, πχ το δεξί, μπορεί να είναι άσος μόνο στα κόρνερ, αλλά όχι και στα φάουλ ή τα πέναλτι. Και πώς τούς ήρθε να αλλάξουν την ορολογία; Η περιγραφή των αγώνων έγινε μεν ρεαλιστικότερη, αλλά δεν παύουν οι κοτσάνες του στυλ ο Χ προσπαθεί να ξεπεράσει τον τερματοφύλακα. Όταν το συμβόλαιο ενός παίκτη λήγει στο τέλος της σεζόν, έχουμε το περιθώριο να τού το ανανεώσουμε την πρώτη μέρα της νέας σεζόν ή χάνεται; Πώς γίνεται οι παίκτες που αγοράζονται με υπέρβαση του ορίου του ρόστερ να έχουν προθεσμία 7 ημερών για υπογραφή ώσπου να αδειάσει κάποια θέση; Είναι εντελώς ασύμφορο να ανανεώνονται τα συμβόλαια που λήγουν την τρέχουσα σεζόν και την αμέσως επόμενη να είναι μείον ένα έτος σε διάρκεια. Έχει προβλεφθεί κάτι; Μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν ξέραμε καν ότι υπάρχει διορία 7 ημερών για να υπογράψουν συμβόλαιο οι παίκτες της ακαδημίας. Σιγά σιγά βελτιώνεται το παιχνίδι, αλλά και πάλι είναι πολύ μακριά. Πχ δεν επιτρέπει να αποκτήσουν οι παίκτες άρτια τεχνική κατάρτιση και στα δύο πόδια, παρόλο που στην πραγματικότητα αυτό γίνεται. Οι ακαδημίες είναι μούφα, καθώς τις τελευταίες σεζόν οι καλοί είναι χαμηλότερης ποιότητας του ρόστερ μου, ενώ μόνο οι μέτριοι πιάνουν τόπο κατόπιν πώλησής τους. Δεν υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης των μελλοντικών παικτών μας, ενώ δε γίνεται να παίρνουμε μόλις 2 νέους ποδοσφαιριστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 31, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Στις διαπραγματεύσεις όταν κάνουμε προσφορά για έναν παίκτη, γιατί δεν εμφανίζεται στην προσφορά και ο αριθμός των μαρκών που δίνουμε για να δώσουμε την προσφορά; Μήπως το συγκεκριμένο ποσό δε δίνεται στην ομάδα του παίκτη, αλλά μας παρακρατείται από το παιχνίδι; Το ίδιο πρόσεξα και σε όσες προσφορές μού έχουν κάνει. Δεν αξίζει να δώσω έναν παίκτη μόνο για τα λεφτά, τη στιγμή που δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο να κερδίσουμε μια δημοπρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Οκτώβριος 31, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Φιλε πρεπει να το εχεις μεγαλο αχτι το παιχνιδι. Εννοειτε οτι οταν πουλας εναν παιχτη τον πουλας μονο για τα χρηματα. Τοκεν δεν περνεις αν αυτο εννοεις. Πως αλλιως θα σκασεις το 10ευρο για την 80αρα?Sent from my Blade using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 1, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Φιλε πρεπει να το εχεις μεγαλο αχτι το παιχνιδι. Εννοειτε οτι οταν πουλας εναν παιχτη τον πουλας μονο για τα χρηματα. Τοκεν δεν περνεις αν αυτο εννοεις. Πως αλλιως θα σκασεις το 10ευρο για την 80αρα?Sent from my Blade using Tapatalk 2Κατάλαβα. Εγώ νόμιζα ότι το ελάχιστο ποσό μαρκών που ζητά το παιχνίδι για έναν πάικτη δίνεται ως αντάλλαγμα στην ομάδα του, μαζί με το χρηματικό ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 27, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Για ποιο λόγο κάποιες φορές δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι παρόλο που δεν εμφανίζεται μήνυμα περί συντήρησης; Το κάθε παιχνίδι του fb είναι διαθέσιμο μέσω ξεχωριστού διακομιστή; Ειδικά σήμερα μου έσπασε τα νεύρα γιατί έχασα τον επαναληπτικό του κυπέλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Νοέμβριος 30, 2012 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Τελικα εβαλαν μεταξυ μας μεταγραφες αλλα παλι μπαινουν στη μεση τα τοκεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.