panos444 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 καλησπερα! το λεει και ο τιτλος!! θελω ενα σετακι ηχεια 2.1 τα οποια να παιζουν καλα!και αναρωτιομουν αν επαιρνα μια καρτα ηχου εξωτερικη μηπως παιζουν καλυτερα (εχω λαπτοπ αναγκαστηκα εξωτερικη αν οντως κανει διαφορα!) εχω παραγγειλει τα harma kardon soundsticks 3 απο αμαζον 120€ στην πορτα μου. το θεμα ειναι πως δεν ειναι διαθεσιμα και δεν μου εχουν στειλει μειλ ποτε θα τα εχουν.αν εβαζα ενα χρηματικο οριο ωστε να παρω ενα σετ ηχεια και μια καρτα ηχου γυρω στα 150ευρω,εχετε να προτεινετε κατι? θελω να ειναι ποιοτικο και οχι απαραιτητα πολυ δυνατο. δηλαδη ας πουμε τα logitech z623 δεν μου γεμιζουν το ματι (πρωην κατοχος z5500 τα οποια δεν μου αφησαν την ιδια καλη εντυπωση των creative i trigue 3400 που ειχαν κρυσταλινα πριμα!) εννοειται οτι αν υπαρχει κατι πιο φθηνο σε αμαζον η παρομοιο eshop θα το παρω απο εκει. ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Αν θες ποιότητα ήχου και είσαι διατεθημένος να πας σε 2.0 τότε μπορείς να βρεις monitor σε αυτά τα λεφτά. Έχω τα Studiophile AV40 : ΕΛΙΝΑ, Μουσική Τεχνολογία και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! Όσο και αν ανεβάσεις την ένταση, μπορεί να σε πονέσουν τα ώτα αλλά ούτε παραμόρφωση ούτε χρωματισμό του ήχου θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Στην ιδια κατηγορια ηχου-χρηματων ειναι και τα behringer ms 40.ΦΟΒΕΡΑ, κρυσταλλινος ηχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 ευχαριστω για τις συμβουλες,ομως αυτα δεν χρειαζονται ενισχυτη?ταινιες κυριως και μουσικη θα ακουω.κανουν για αυτη την χρηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή και για την χρήση που τα θες είναι άψογα! Για να τα συγκρίνεις με gaming ηχεία Logitec κλπ παίξε αρχεία τύπου .flac με την αγαπημένη σου μουσική και θα δεις πως είναι η μέρα με τη νύχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούλιος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Σωστά αυτά που λενε οι προλαλησαντες...οποιοδήποτε ηχείο από αυτες τις μάρκες είναι πολλες κλάσεις πιο πάνω από οποιοδήποτε pc oriented,γενικά κοιτά κι αλλα από elina και στο thomman.de πειτε για να αγοράσεις είτε για να δεις μοντέλα να πάρεις ιδέες για το τι υπάρχει...sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Ιούλιος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Μη το σκέφτεσαι καν. Οτι σου λένε οι προλαλήσαντες. Πήγαινε σε monitor-άκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Ιούλιος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 +1 για τα MS40. Θα πρότεινα να τα συνδιάσεις και με ένα καλό και οικονομικό DAC σαν το [ame=http://www.amazon.co.uk/Behringer-UCA202-U-Control-low-latency-Interface/dp/B000KW2YEI/]Behringer UCA202[/ame]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 2, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 +1 για τα MS40. Θα πρότεινα να τα συνδιάσεις και με ένα καλό και οικονομικό DAC σαν το Behringer UCA202. αυτη ειναι καρτα ηχου?χρειαζεται καποια η δεν θα δω μεγαλη διαφορα? edit: τα behringer ειναι πολυ καλυτερα απο τα soundsticks?γιατι αποτι ειδα τωρα ειναι διαθεσιμα σε μια-δυο βδομαδες.οποτε λογικα θα μου στειλουν ποτε ειναι πιθανη ημερομηνια αποστολης. το μονο που με χαλαει στα behringer ειναι η εμφανιση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.