stetsan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 παιδια καλησπερα εχω το συστημα τησ υπογραφησ μου και καθε φορα που προσπαθω να κανο overclock σταματανε να δουλευουν τα προγραμματα παρακολουθησησ θερμοκρασιας.(πχ core temp).otan κανω φορματ στην αρχη δουλευουν σωστα,αλλα μολισ κανω oc σταματανε οι σενσορεσ των προγραμματων να δουλευουν και μοθ δειχνουν ολοι μηδεν.μηπωσ εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να φταιει?ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Υπάρχουν αναφορές ότι προκύπτει παρόμοιο θέμα σε μητρικές για AMD όταν για οποιοδήποτε λόγο είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ξεκλειδώματως των πυρήνων του επεξεργαστή (unlock cores). Τσέκαρε άν έχει κάτι άλλο εκτός από DISABLED στο Advanced Bios Features της μητρικής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stetsan Ιούλιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 predator το θεμα λυθηκε σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 predator το θεμα λυθηκε σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερονΤελικά τί έφταιγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stetsan Ιούλιος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 φιλε μου το προβλημα ηταν αυτο ακριβως που μου υπεδειξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.