hypnz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Καλημέρα παίδες και καλό μήνα! Έχω το αναγραφομενο λαπτοπακι. Θέλω να ρωτήσω Μήπως υπάρχει κάνα service manual θέλω να ξηλωσω το DVD recorder για να του κάνω αναβάθμιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 μια βίδα έχει κάτω από το DVD, είναι λίγο ποιο μέσα από το κέντρο του DVD προς το laptop. Την ξεβιδώνεις και τραβάς έξω το DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Ευχαριστώ Φίλε θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι!!Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Ιούλιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 ssd θες να βάλεις? αν ναι ενημερωσε οταν ολοκληρωσεις καθως με ενδιαφερει και μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 μια βίδα έχει κάτω από το DVD, είναι λίγο ποιο μέσα από το κέντρο του DVD προς το laptop. Την ξεβιδώνεις και τραβάς έξω το DVD. Το κοίταξα Φίλε μου αλλά δεν γίνεται αυτό που λες. ssd θες να βάλεις? αν ναι ενημερωσε οταν ολοκληρωσεις καθως με ενδιαφερει και μενα Όχι Φίλε θέλω να κάνω αναβάθμιση το DVD recorder!! Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Βάλε μια φωτογραφία του κάτω μέρους του laptop αν δεν σου είναι κόπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 3 πόντους δεξιά απο εκεί που γράφει amilo είναι η βίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 3, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 3 πόντους δεξιά απο εκεί που γράφει amilo είναι η βίδα. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Την βρήκα τη βίδα τη ξεβιδωσα και όσο τραβάω το DVD recorder δεν βγαίνει. Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούλιος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Βάλε ένα συνδετήρα στην τρυπούλα του tray για να βγει λίγο έξω και τράβα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 3, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 ξεβίδωσε λίγο και τις άλλες να πάρει τα κενά για να βγει, έχει σκαλώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Ιούλιος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 [MENTION=24464]hypnz[/MENTION] το εβγαλες τελικα? εγω λεω να βαλω στην θεση του dvd τον σκληρο και στην θεση του σκληρου να βαλω εναν ssd. Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούλιος 30, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 [MENTION=24464]hypnz[/MENTION] το εβγαλες τελικα? εγω λεω να βαλω στην θεση του dvd τον σκληρο και στην θεση του σκληρου να βαλω εναν ssd. Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο?Φίλε μου δοκίμασα όσα πρότειναν τα παιδιά αλλά δεν βγαίνει το ρημάδι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 30, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 βίδα κατω από το πληκτρολογιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Αύγουστος 4, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 βίδα κατω από το πληκτρολογιοΚαι πως βγαίνει το πληκτρολόγιο Φίλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Βίδα στα πίσω καπάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Αύγουστος 4, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Βίδα στα πίσω καπάκια :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.