Samael Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Μετα απο σαραντα κυματα καταφερα επιτελους να ολοκληρωσω το wc μου... Τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικα! Με stock ψυξη ο Α64 επιανε 60βαθμους το βραδυ κ 62-63 τη μερα Τωρα ειμαι αρχοντας στους 45 το βραδυ κ 46 τη μερα !! Ανεβασα κ vcore κ πλεον παει σταθερα(μεχρι στιγμης) στα 2,550Mhz Kαθολου ασχημα για CΟ εεε! Το ασχημο της επιχειρησεως ηταν οτι καταφερα ν α σπασω κ το gpu block γιατι το εσφυξα παραπανω απο οτι επρεπε.Αποτελεσμα,εσπασε το πλεξι που βυδωνουν τα ρακορ.... Παραθετω κ φωτο μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να το κανω πριν το πεταξω... (σκευτηκα να το λιωσω μπας κ ξαναδεσει.λετε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ενα αλλο προβληματακι που εχω ειναι οτι εχει φυσαλιδες το μπλοκ! Το κουναω,το χτυπαω αλλα τπτ,λες κ ειναι κολημενες οι ρημαδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Κ αλλη μια για να καταλαβουν οι ειδικοι τι ακρηβως συμβαινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 σιλικονη δοκιμασες; κατι που δεν ξερω αν θα πιασει, ειναι η κυανοακρυλλικη κολλα. στην ουσια λιωνει τα πλαστικα και τα κανει ενα. το εχω δοκιμασει σε λαστιχα και πλεξυ και ηταν ΟΚ, αλλα σε μπλοκ ποτέ. μη σε παρω και στο λαιμο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Τι σωληνακια εχεις?μαμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 σιλικονη δοκιμασες; κατι που δεν ξερω αν θα πιασει, ειναι η κυανοακρυλλικη κολλα. στην ουσια λιωνει τα πλαστικα και τα κανει ενα. το εχω δοκιμασει σε λαστιχα και πλεξυ και ηταν ΟΚ, αλλα σε μπλοκ ποτέ. μη σε παρω και στο λαιμο μου. H σιλικονη δε κραταει γιατι χανει πολυ πραμα η ρωγμη...Η κολα που λες ειναι ακρηβη?Αν ειναι τη δοκιμαζω κ οτι γινει....Αρχική απάντηση από blade_pan Τι σωληνακια εχεις?μαμα? Ειναι Tygon S-50-HL ClassVITα πηρα απο Σταμπολιδι 8,5ε/μετρο κ ειναι πολυ καλα αλλα κ πολυ ακριβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Λοιπον παρε απο το praktiker κολλα 2 στοιχειων της BISON γραφει AQUA πανω στη συσκευασια και κολλα το Δε θα πιστευεις στα ματια σου με το αποτελεσμα. Ειναι σα πλαστεληνη πλαθεις λιγο τα 2 στοιχεια και τη βαζεις πανω στο σημειο που θες να κολησεις. Η συγκεκριμενη κανει για νερο.Απλως δε λεει πολυ οπτικα αλλα θα δουλεψει το μπλοκ σου σιγουρα. Μη βαλεις μονο πολυ για να μη γεμισει το μπλοκ απ τη μεσα μερια με κολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 εχω δοκιμασει τη λυση που λεει ο georeks78 και οντως η κολλα αυτη κολλαει ..οτι βρει μπροστα της για ...παντα. Θελει ΠΟΛΥ προσοχη οταν θα την βαλεις επανω, γιατι δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολη στην τοποθετηση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Η κολα που λες ειναι ακρηβη?Αν ειναι τη δοκιμαζω κ οτι γινει.... ελα βρε, στα super market την πουλανε και σε υποψιασμενα περιπτερα (μη γελας, ετυχε να τη βρω κι εκει. τωρα ποιος θα χρειαστει τετοια κολλα στις 2 το πρωι, ειναι αλλο θεμα). γυρω στα 3 ευρω τα ελαχιστα γραμμαρια, δε νομιζω να σου βγει παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ελα βρε, στα super market την πουλανε και σε υποψιασμενα περιπτερα (μη γελας, ετυχε να τη βρω κι εκει. τωρα ποιος θα χρειαστει τετοια κολλα στις 2 το πρωι, ειναι αλλο θεμα). γυρω στα 3 ευρω τα ελαχιστα γραμμαρια, δε νομιζω να σου βγει παραπανω. Mηπως ειναι η LOGO στιγμης κ με μπερδευεις με τα κυανο^$$#@ ?!?!? Αρχική απάντηση από georgeks78 Λοιπον παρε απο το praktiker κολλα 2 στοιχειων της BISON γραφει AQUA πανω στη συσκευασια και κολλα το Δε θα πιστευεις στα ματια σου με το αποτελεσμα. Ειναι σα πλαστεληνη πλαθεις λιγο τα 2 στοιχεια και τη βαζεις πανω στο σημειο που θες να κολησεις. Η συγκεκριμενη κανει για νερο.Απλως δε λεει πολυ οπτικα αλλα θα δουλεψει το μπλοκ σου σιγουρα. Μη βαλεις μονο πολυ για να μη γεμισει το μπλοκ απ τη μεσα μερια με κολλα Λες να πιασει αμα τη βαλω ετσι απλα πανω απο τη ρωγμη?Μαλλον κατι σε ρευστο για να μπει κ μεσα δε θα ηταν καλητερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ρωγμη ειναι η εχει φυγει κομματι? Ναι θα πιασει κι ετσι απλως δεν θα φαινεται ωραιο. παντως αν εχει φυγει κομματι μια λεπτη φλιδα τετοιας κολλας αναμεσα στα δυο κομματια και ξεμπερδεψες. θα ανεβασω φωτο απ το σπιτι να δεις πως εχει κολησει το δικο μου τανκ. Η τιμη της ειναι 5,15 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Αύγουστος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Κατι τετοιο πρεπει να εννοει ο ΑDMIN μας:http://www.wurth.gr/uploads/infos/M%2006%202140.pdfhttp://www.wurth.gr/uploads/infos/M%2006%202161.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αλλα τωρα που μου μπηκαν ιδεες λεω να δοκιμασω LOGO.Αν δε κανω λαθος κυανικου κατι ειναι κ εκεινη. georgeks78 οχι δεν εχει φυγει κοματι απλα "τηναξε" απο το σφηξημο.Δωσε κ την φωτο αν ειναι να εχω μια ιδεα κ απο την "δικια σου" κολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:53] Mηπως ειναι η LOGO στιγμης κ με μπερδευεις με τα κυανο^$$#@ ?!?!? εδω εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Εεε πες την με το ονομα της ντεε....! (οχι τπτ αλλο αλλα εβαλες κ τον ΟverFlow σε ψαξηματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 looool γιατι, πουλανε προιοντα της wurth στα περιπτερα; :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Μμμμμμμμμμμ, κατι εγινε εδω. Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε ενα ποστ του admin δελαμπ, και ενα ποστ του Ρουτ πιο κατω. Τεσπα.Στο θεμα μας. Αν θυμαμαι καλα ειχε αναφερθει οτι το πλεξι κολλαει με χλωροφορμιο, αν δεν κανω λαθος. Οποτε πανε σε ενα μαγαζι που φτιαχνουν φωτιζομενες επιγραφες και τα σχετικα και πες τους να σου δωσουν λιγο.Ή πανε σε καποια "καλο" μαγαζι με εργαλεια και αξεσουαρ για δολοφονους και απαγωγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480Ή πανε σε καποια "καλο" μαγαζι με εργαλεια και αξεσουαρ για δολοφονους και απαγωγεις. Noνεεεε,εεεε νονεεεε θα με φτιαξεις βρε? Κ σχετικα με τις μπουρμπουλιθρες κανενα tip ? (εχω το τανκ στην εξοδο της αντλιας κ πριν το ψυγειο,πειραζει αυτο μηπως?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 3, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:29] Noνεεεε,εεεε νονεεεε θα με φτιαξεις βρε? Κ σχετικα με τις μπουρμπουλιθρες κανενα tip ? (εχω το τανκ στην εξοδο της αντλιας κ πριν το ψυγειο,πειραζει αυτο μηπως?) Αν δεν κανω λαθος εχεις το συστημα της asetec (antarctica + dyo gpu block) και ανεφερες οτι εχεις σωληνες tygon, πως ταιριαζει το σκηνικο? το asetec εχει ρακορ με εξωτερικη 1/2 και οι tygon ειναι μεγαλυτερη σε διαμετρο, πως μπηκανε στα ρακορ? Οσο για τις φυσαλιδες το ειχα και εγω στο antarctica το προβλημα και αναγκαστηκα και ανοιξα την εξαερωση του δοχειου και το δουλεψα περιπου 2 ωρες ανοιγοκλεινοντας το πανω απο 40 φορες για να εξαφανιστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 3, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ναι το Antarctica ειναι κ ταιριαζουν μια χαρα οι tygon(1/2OD-3/8ID) Υπαρχουν πααααααρα πολλα μεγεθοι σε Tygon To θεμα με τις μπουρμπουλιθρες(λολ,ωραια λεξη!) ειναι οτι δε κουνιουντε απο το μπλοκ οι ατιμες... Εσυ τι τους εκανες κ ξεκολησαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.