Jump to content

αγορά από simplyelectronics.net

psyber

Recommended Posts

το εν λόγω site προσφέρει κάποια μοντέλα dslr της Nikon σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; αν ναι τι λέει από αξιοπιστία και είναι πολλά τα μεταφορικα;

Λίγο μετά την κυκλοφορία της 5D mkIII, είχαν λίγα κομμάτια της 5D mkII στα ~1700€ αν θυμάμαι καλά. Στο όριο ήμουν να πουλήσω νεφρό να την πάρω...

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Γνωστός γνωστού είχε πάρει ένα κανόνι για την 7D του κι από ότι έμαθα, όλα πήγαν καλά. Νομίζω πως θα χρειαστώ πιο χειροπιαστά στοιχεία για να στάξω τόσα χρήματα, αλλά γενικά φαίνεται να μην υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Μακάρι να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου :p

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Αμα παρεις κανα τηλ (ή καλυτερα πας προσωπικα) σε φωτομαγαζα θα σου κανουνε καλυτερη τιμη σιγουρα.

εμενα πριν μερικα χρονια μου κοψανε 470->400 (adorama), αναλογικα σε αυτες τις μηχανες μπορει να παρεις 100+ κατω με καμια μνημουλα δωρο

Είχα πάρει μια compact Samsung για την μητέρα μου πέρσι από εκεί. Από το κατάστημα του ebay τους βέβαια. Την έβρισκα ~80€ κάτω από Ελλάδα.

Έκανε περίπου 7-8 μέρες να έρθει, όλα καλά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.