vic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 Αφού το τωρινό Optical Mouse της Microsoft που έχω, έχει αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα στο αριστερό κλικ με ιδιαίτερα εκνευριστική συχνότητα, ο καιρός γαρ εγγύς για να αποκτήσω καινούριο. Θα προτιμούσα να είναι εμφανισιακά λιτό (για να δώσω ένα μπούσουλα μου αρέσει ιδιαίτερα σαν σχεδίαση το Steelseries Xai), δεν ενδιαφέρομαι να έχει 7-8 κουμπιά πάνω, ενώ σε θέμα τιμής ας πούμε ταβάνι τα 50+€.Επίσης να τονίσω ότι προορίζεται για φυσιολογική χρήση με gaming, απλά δε με ενδιαφέρουν τα -2.3ms.ΥΓ. Mousepad έχω το QcK mini της Steelseries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 LogitechΛιτο δεν το λες μετηγκαμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούνιος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Logitech - Corded Mouse M500 δες αυτο αρκετα βολικό το έχει ο αδερφός μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 30, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 (για να δώσω ένα μπούσουλα μου αρέσει ιδιαίτερα σαν σχεδίαση το Steelseries Xai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Λιτο δεν το λες μετηγκαμια. Εχει 2 κουμπακια παραπανω για το dpi, για εμενα ειναι λιτο (στο χερι μου μετα απο πολλες ωρες δε με κουραζει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/zowie-am-101232.htmlzowie EC2 evo[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Golden[seal of Approval]@EDIT: Άμα σε ενδιαφέρουν πέρα από τα 2 αριστερά πλάγια κουμπιάκαι τα 2 δεξιά, στο zowie AM δε δουλεύουν και τα 4 ταυτόχρονα. =/Τότε πας σε Steelseries Kana ή Xai ή Sensei αν και ανεβαίνει η τιμή.Kana παρόμοια φάση με το MS Optical που είχε ενά πλάγιο αριστεράκαι ένα δεξιά. Τα υπόλοιπα παρόμοια φάση με το Xai που σε άρεσε.Άμα δε σε ενδιαφέρουν καθόλου πλαϊνά παίζεις σε Steelseries Kinzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Ψιλοπανάκριβο είναι στο Amazon το Zowie EC1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Ψιλοπανάκριβο είναι στο Amazon το Zowie EC1.EC2 λέει ο μάστορας. Πολύ καλύτερο από το EC1. Για το συγκεκριμένο δε ξέρωτιμές, πάντως για Zowie AM και Ελλάδα μάλιστα: Zowie AM Pro Gaming Mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 30, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Η ροδέλα αυτών των ποντικιών έχει σπαστικές "σκάλες" ή είναι γενικώς flow με αναπαίσθητα σκαλοπάτια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 30, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Η ροδέλα αυτών των ποντικιών έχει σπαστικές "σκάλες" ή είναι γενικώς flow με αναπαίσθητα σκαλοπάτια; Το χειροτερο περι XAI ειναι η ροδελα που κανει σαν πριονοκορδελα και εχει πολυ σκληρη υφη . Δεν ξερω αν βελτιωνεται με τη χρηση. Παντως μεχρι στιγμης οσα σου χα πει πριβε στα ειπαν και δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 30, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Το χειροτερο περι XAI ειναι η ροδελα που κανει σαν πριονοκορδελα και εχει πολυ σκληρη υφη .Δεν ξερω αν βελτιωνεται με τη χρηση. Παντως μεχρι στιγμης οσα σου χα πει πριβε στα ειπαν και δω Αρχηγέ, το δικό μου Xai δεν έχει τέτχοιο θέμα. Από άποψη θορύβου ροδέλας comple είναι. Αυτό που λες με το είχε πει ένας για το παλιό MX 518 που είχα και όντως άλλα που τα τέσταρα δεν έκαναν τόσο θόρυβο. Ίσως τελικά είναι τι θα πετύχεις... Όσο για τη σκληρή αφή, ναι μεν έχω δουλέψει ροδέλες με λιγότερη σκληρή αφή, αλλά δεν μπορώ να πω πως του Xai με δυσανασχετεί. Comple είναι και αυτή. Η ροδέλα αυτών των ποντικιών έχει σπαστικές "σκάλες" ή είναι γενικώς flow με αναπαίσθητα σκαλοπάτια; Του Xai της ροδέλας τα σκαλοπάτια είναι ανεπαίσθητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 30, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Του Xai της ροδέλας τα σκαλοπάτια είναι ανεπαίσθητα.Σαν του optical της Microsoft; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 30, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Σαν του optical της Microsoft;Σε σχέση με ένα MS Basic Optical -σε καλή κατάσταση- που έχωδίπλα μου, τα σκαλοπατάκια του Xai είναι πολύ πιο μαλακά. Δε σε"γρατσουνάνε". (βασικά παίζει να είναι rubber το wheel) Btw, το σύγκρινα και με 2 Logitech από άποψη ταχύτητας. Σκληρόσε σχέση με αυτά. Το νιώθεις όταν το πας πάνω-κάτω. (ντάξει δενσε πονάει και το δάχτυλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 1, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 EC2 λέει ο μάστορας. Πολύ καλύτερο από το EC1. /facepalmΛιτο δεν το λες μετηγκαμια./facepalm x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Ιούλιος 1, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 [trolling] μαπα ειναι τα zoo-wie [/trolling] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 1, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 [MENTION=9387]victor[/MENTION] δες το Kana αρκετα φθηνοτερο απο Xai / Sensei raw και φυικα την παλευει πολυ καλυτερα απo αυτα σε clothpadSteelSeries - Gaming Mice - SteelSeries Kana Και to kinzu V2 pro ειναι πολυ καλη επιλογη εφοσον σκοπευεις να μην παρεις μεγαλυτερο mousepad. [ame=http://www.amazon.co.uk/SteelSeries-Kinzu-V2-Pro-Mouse/dp/B0068I8CE4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1341143644&sr=8-3]SteelSeries Kinzu V2 Pro Mouse - Black: Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 1, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Logitech LS1 είχα αγοράσει, με μόλις 17Ευρώ (τότε), το καλύτερο οικονομικό laser που έχω βρεί.Σήμερα είναι αρκετά φτηνό, ψάξε στο skroutz, κάπου στα 13 με 16Ευρώ παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 1, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Πρέπει άμεσα να πάρω καινούριο, διότι η κατάσταση έχει αρχίσει και επιδεινώνεται ανησυχητικά. Είδα και το Kana, αλλά πέραν του ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η τιμή του είναι υψηλότερη από αυτή του Xai.Τελείως πρακτική ερώτηση. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα του Xai για το οποίο να μου προτείνετε να το αποφύγω τελείως ή είναι μία καλή λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Ιούλιος 1, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Με βάση τα χαρακτηριστικά που θέλεις και τα λεφτά που διατίθεσαι να δώσεις, προσωπικά θα σου πρότεινα το Razer Deathadder. Παρότι δεν είμαι καθόλου fan της razer, το συγκεκριμένο ποντίκι είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο, οπότε στο συνιστώ με 1000! Από εκεί και πέρα, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις κάτι παραπάνω και να ανέβεις level, τότε for sure πάρε το Steelseries Sensei. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή! Πρέπει άμεσα να πάρω καινούριο, διότι η κατάσταση έχει αρχίσει και επιδεινώνεται ανησυχητικά. Είδα και το Kana, αλλά πέραν του ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η τιμή του είναι υψηλότερη από αυτή του Xai. Μήπως εννοείς το αντίθετο; Γιατί το Kana κοστίζει 50€, ενώ το Xai 80 και στο site της Steelseries λέει πως το Xai είναι out of stock... Τελείως πρακτική ερώτηση. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα του Xai για το οποίο να μου προτείνετε να το αποφύγω τελείως ή είναι μία καλή λύση; Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το Xai, αλλά μόνο το Sensei με το οποίο από κατασκευαστικής άποψης είναι ίδια. Απλώς το Sensei έχει κάποια παραπάνω πράγματα όπως μπορείς να δεις εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις 10€ παραπάνω και να πάρεις το Sensei αντί του Xai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.