Jump to content

Αγορα Laptop για game

dimelakos

Recommended Posts

καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας οπως αναφερω και στο θεμα για αγορα laptop για game..εχω βρει καποια ομως δεν γνοριζω πολλα απο laptops και θα ηθελα την γνωμη οποιου γνωριζει...

1) http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-E1711Q1EB-SVE1711Q1EB-GC2.htm

2) http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-1NF-PSK2YE-0JLEFA9L-E7.htm

3) http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-AS7750G-32354G50Mnkk-NX-RW5ET-002.htm

Οπως ειπα το θελω κυριως για games skyrim BT3 MW3 Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier και τετοια..Κατα την δικη μου γνωμη το Acer ειναι αυτο που χρειαζομαι αλλα δν ειμαι βεβαιος:hmm:

ευχαρηστω οποιον καθησει και μου απαντησει να ηστε καλα παιδες..byeee:hi:

imo

κατα σειρα προτιμησης

1> toshiba

2> sony

3> acer

προσωπικα δεν θα επελεγα λαπτοπ για παιχνιδια και ειδικα τυπου σκαιριμ, σε περιπτωση ομως που εισαι πχ φοιτητης τοτε θα επελεγα μεχρι 15** ιντσες και το ποιοτικοτερο που θα μπορουσα να αγορασω - δλδ στην περιπτωση σου θα εδινα τα 829 του σονυ για ενα τοσιμπα με καλυτερα χαρακτηριστικα απ αυτο που προτεινεις....

σε 15αρι παντα γιατι οι αναλυσεις των 17 θελουν και αναλογη ποιοτητα/χρημα

στις προτεραιοτητες θα εβαζα και το θεμα εγγυηση (πχ3-4 χρονια)

καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας οπως αναφερω και στο θεμα για αγορα laptop για game..εχω βρει καποια ομως δεν γνοριζω πολλα απο laptops και θα ηθελα την γνωμη οποιου γνωριζει...

1) Sony Vaio E1711Q1EB - Laptop - plaisio.gr

2) Toshiba Satellite L750-1NF - Laptop - plaisio.gr

3) Acer Aspire AS7750G-32354G50Mnkk - Laptop - plaisio.gr

Οπως ειπα το θελω κυριως για games skyrim BT3 MW3 Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier και τετοια..Κατα την δικη μου γνωμη το Acer ειναι αυτο που χρειαζομαι αλλα δν ειμαι βεβαιος:hmm:

ευχαρηστω οποιον καθησει και μου απαντησει να ηστε καλα παιδες..byeee:hi:

Αν δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που θες λάπτοπ (δηλαδή το πλεονέκτημα της φορητότητας) και το θες κυρίως για games μην το πάρεις :) με 700-800 ευρώ που σκοπεύεις να δώσεις στήνεις ένα πολύ αξιόλογο desktop :) αν πάλι επιμένεις σε λάπτοπ θα πρότεινα το vaio λόγω επεξεργαστή!

Laptop για gaming θα δώσεις πολλά. Alienware πχ κλπ.

Ειδικά για τα παιχνίδια που θέλεις.

Με τα ίδια λεφτά που δίνεις φτιάχνεις Desktop και είναι η κάρτα κυρίως με τριπλάσιες δυνατότητες

Η καλυτερη περιπτωση ειναι απο εξωτερικο

Alienware asus msi

Εχουν τρομερα κομματια

Βεβαια πλεον μπορεις να παρεις και αλλα φτηνα οπως hp acer

Με ατι 6770 και πανω εγω με τετοιο παιζω bf3 σε medium 1366*768 με 40 εως 60 fps και κοστος με 600 εως 800.

Αλλα για να πεις οτι παιζω πας για 1400ευρω και πανω και απο αυτα που ειπα α μενα.

laptop και game είναι 2 λέξεις που δεν ταιριάζουν :tongue:

Σίγουρα αποκλείουμε 100% το ενδεχόμενο να πάρεις ένα κουτάκι ??:shifty:

Aυτο ειναι πολυ σωστο, δεν μπορεις να παιξεις σε laptop.Γενικα σε ενα laptop οσο καλο και ακριβο να ειναι ζεσταινεται και μολις ζεσταθει κολλαει το συμπαν,ο ηχος ειναι χαλια,δεν βολευει το πληκτολογιο σε ενοχλει το οτι ειναι κοντα στην οθονη και ειναι πολυ μικρα τα πληκτρα.Αν δεν απενεργοποιειται το ενσωματομενο ποντικι θα σου σπαει τα νευρα γιατι μολις το ακουμπας θα βρισκεσαι εκτος ελεγχου, στο MW3 ειδικα δεν νομιζω να σου ειναι ευχαριστο αυτο..Ενα φορητο το οποιο ΙΣΩΣ και να ειναι υποφερτο σε παιχνιδια ειναι το qosmio κατα την γνωμη μου,αλλα δεν αξιζει.

Αν ειναι να κουβαλας μαζι σου βαση για να μην ζεσταινεται,ποντικια,πληκτρολογια,ακουστικα,mousepad καλο κτλ. δεν ειναι φορητο οποτε ποιος ο λογος?

Σκεψου το πολυ καλα..

ούτε σε qosmio με έχει βολέψει.

Έχω δοκιμάσει σε αυτό

1235-toshiba-_article.jpg

Αυτόματα μετατρέπεσαι σε noobίδι όταν πας να παίξεις σε laptop :p

Οι φορητοί imo είναι μόνο για δουλειές που απαιτούν συχνή μετακίνηση και για.... facebook. Δεν υπάρχει laptop που να σου δίνει πραγματική εμπειρία gaming όπως οι σταθεροί, στο laptop κουράζεσαι όταν παίζεις ενώ στο desktop το ευχαριστιέσαι.

[MENTION=24534]dimelakos[/MENTION] μην ξαφνιαστείς αφού πάρεις το laptop σε λίγο καιρό να το έχεις συνδέσει σε οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι και θα το έχεις σαν σταθερό.

Εγώ θα δώσω την πρότασή μου εφόσον θέλεις gaming και portability...

Φτιάξε ένα μικρό case με αρκετή ισχύ αλλά χωρίς OC κλπ και απλά παίρνεις μαζί το pc. το κοτσάρεις σε μια tv με hdmi ένα μικρό keyboard & mouse και κάψου όπου θέλεις.

Βέβαια πολλά if έχει η παραπάνω επιλογή.

Το ξερω οτι δεν βολευει,εδω δεν μπορω να παιξω σε αλλο γραφειο θα παιξω σε laptop..? :p

Aπλα το ανεφερα γιατι εχει καλα γραφικα,καλο ηχο και αρκετα καλο αερισμο για laptop.Αλλα ακομα και αυτο δεν βολευει,κακα τα ψεματα αν δεν καθεσαι σε γραφειο με σταθερο δεν μπορεις να απολαυσεις παιχνιδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.