Jump to content

Nvidia VS Amd: Let The Battle Begin!

LazyGreek

Recommended Posts

Μην πάρεις pre-overclocked edition είτε πάρεις 670 είτε 680.

Μόνες δεκτές pre-overclocked είναι οι 680 eVGA FTW, eVGA Classified, MSI Lightning.

Δεν το διόρθωσαν το πρόβλημα με τις preoverclocked στον τελευταίο beta?

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply
Δεν το διόρθωσαν το πρόβλημα με τις preoverclocked στον τελευταίο beta?

Δεν είναι εγγυημένο, και να σου πω την αλήθεια αν δεν είναι κάτι αυστηρώς driver related ( χλωμό ) δεν είναι λύση το software.

Οπότε αν είναι να προτείνεις κάτι στον άλλο κάλιο το σίγουρο παρά το "λογικά/πιθανόν".

Ignorance is bliss.

Σε ολα τα φορα του εξωτερικου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.

Ο Χρησταρας ξεχναει τον παραγοντα atiman....

σίγουρα το διαβάζουν και από το εξωτερικό με translator. Σε πολλά φορουμ βλέπω το uninstaller του ως προτεινόμενο.

σήμερα ο atiman μου έλυσε πρόβλημα με την gpu του λαπτοπ εξαιτίας των παλαιολιθικών driver της fusitsu (που τους είχε βάλει να κανουν Override τον βασικό της Microsoft).... τώρα πλέον είμαι με 12.6 official , και μια χαρά bf3 σε 6530 (720p medium)

Μην πάρεις pre-overclocked edition είτε πάρεις 670 είτε 680.

Μόνες δεκτές pre-overclocked είναι οι 680 eVGA FTW, eVGA Classified, MSI Lightning.

bill εχεις γνωμη γι'αυτην την 680??? Gigabyte GV-N680OC-2GD

ή να παρω μια απλη non-pre overclocked να τελειωνω πχ σαν αυτη? MSI N680GTX-PM2D2GD5 Η MSI θα μου κοστισει και κανα 50αρικο λιγοτερο πχ.

Είτε stock reference ( οποιαδήποτε μάρκα ) είτε KFA2 OC LTD είτε κάποια από αυτές που είπα ( δεν ξέρω πότε θα εμφανιστούνε Ελλάδα και σε τι τιμές και ποσότητες ) [ eVGA 680 Classified, MSI 680 Lightning ]

• 4 months later...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω Την τιμή αυτης της 680, είναι στα 500 το φθυνότερο που βλέπω εγώ αυτήν την στιγμή..

(Μην πείτε... "να" εδώ στο Amazon έχει 350 ξέρω εγώ.. Χαιρω πολύ)

Αυτήν την στιγμή όμως βρίσκεις μια 7970 από 350 έως 400 ευρώ για απλό κομμάτι..

άμα θες Lightining πάει στα 450-500 αλλά και lightining 680 πάει και εώς 650..

αλλά γιατί τόσο μεγάλη διαφορά που για την ώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα..

ΤΑΠΑ ΤΡΩΕΙ..

420€ οι κανονικές GTX 680 σε οποιαδήποτε ( πολιτισμένη :p ) ευρωπαϊκή χώρα ( Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Φινλανδία, κλπ κλπ ).

Αν μιλάς για Ελλάδα, who gives a ****.

Το πιο πιθανό είναι να μην τις έχουνε καν ετοιμοπαράδοτες και να ψαρεύουνε θύματα ( αν παραγγείλει κανείς σου λέει, μια χαρά αρπαχτή θα κάνουμε παίρνοντας την εμείς από το Amazon και μεταπωλώντας την :D ).

είμαι πολύ περίεργος να δω τι έχει ετοιμάσει η ΑΤΙ για να αντιμετωπίσει την επόμενη πράσινη αρμάδα... ελπιζω να μην δουμε κόκκινα φύκια, μιας και ΑΜD εχει παραδώσει το πνευμα!

είμαι πολύ περίεργος να δω τι έχει ετοιμάσει η ΑΤΙ για να αντιμετωπίσει την επόμενη πράσινη αρμάδα... ελπιζω να μην δουμε κόκκινα φύκια, μιας και ΑΜD εχει παραδώσει το πνευμα!

:nada::nada: Τι εννοείς έχει παραδώσει το πνέυμα ?

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω Την τιμή αυτης της 680, είναι στα 500 το φθυνότερο που βλέπω εγώ αυτήν την στιγμή..

(Μην πείτε... "να" εδώ στο Amazon έχει 350 ξέρω εγώ.. Χαιρω πολύ)

Αυτήν την στιγμή όμως βρίσκεις μια 7970 από 350 έως 400 ευρώ για απλό κομμάτι..

άμα θες Lightining πάει στα 450-500 αλλά και lightining 680 πάει και εώς 650..

αλλά γιατί τόσο μεγάλη διαφορά που για την ώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα..

ΤΑΠΑ ΤΡΩΕΙ..

Ρουμανε μην ξεχνας οτι παιρνοντας πρασινη εχεις και καποιο prestige ρε παιδι μου. :hehe:

Παντου μια κατοσταρα κατω ειναι η κοκκινη.

hd7970 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

gtx680 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

3072MB HIS Radeon HD 7970 Fan Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) - Hardware,

2048MB EVGA GeForce GTX 680 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) - Hardware,

AMD VS NVIDIA

Και στην μέση είναι ο Καημένος ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bi6maMj7jL4&feature=g-all-lik]Crazy Ex-Girlfriend Confronts New Girlfriend In Restaurant - YouTube[/ame]

Καλα ο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] τις έχει πάρει και τις 2 και έτσι δεν τον πολύ νοιάζει..

Ρουμανε δεν ξερω αν εισαι προληπτικος αλλα θα σου πω οτι τελευταια φορα που μπηκαν σπιτι μου πρασινες καρτουλες καηκαν μια μητρικη μια καρτα γραφικων και ενας δισκος. :hehe:

Μετα την 8800GT οι κοκκινες μου εγιναν ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bd65k9EePZU&feature=g-hist]Νατάσα Θεοδωρίδου-Είσαι συνήθεια κακιά - YouTube[/ame]

Ρουμανε δεν ξερω αν εισαι προληπτικος αλλα θα σου πω οτι τελευταια φορα που μπηκαν σπιτι μου πρασινες καρτουλες καηκαν μια μητρικη μια καρτα γραφικων και ενας δισκος. :hehe:

Ελα-ελα υπερβολικος εισαι θα μπορουσαν να καουν κι αλλα εκεινη την ημερα.:jump::hehe::suicide:

AMD VS NVIDIA

Και στην μέση είναι ο Καημένος ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Καλα ο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] τις έχει πάρει και τις 2 και έτσι δεν τον πολύ νοιάζει..

Θεός ο μεταφραστής!! Πέθανα με την τελευταία ατάκα που βαράει αμόκ η άλλη!! :clap:

Κωστα, μια καρτα εχει της οποιας το συστημα ψυξης αποτελειται απο 3 ανεμηστηρες...εξου και το 3x :pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.