Jump to content

πρόβλημα με μπλε οθόνη

veteranos123

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά στο pc 2 της υπογραφής μου όταν εγκαθιστώ το gta iv με το που ζητάει να βάλω για δεύτερη φορα το cd 1 μου πετάει μπλε οθόνη.Την μπλε οθόνη μου την βγάζει μόνο όταν κάνω την παραπάνω ενέργεια και ποτέ άλλοτε.Ο σκληρός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά και πιο παλιά με την ίδια κατάσταση το είχα βάλει μια χαρά.Το λειτουργικό μου είναι windows 7 ultimate x32.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.dsc00137v.jpg95447976.png

Maxtor και θελεις να μη σου βγαλει προβλημα? :p

Τωρα δε μπορω να καταλάβω γιατι εχεις ανοίξει το θέμα εννοώντας οτι δεν υπάρχει αλλη λύση απο το να πετάξεις το δίσκο στα σκουπίδια και να παρεις εναν ssd με 100 ευρω ( 128 γιγα σου φτανουνε οπως σε κοβω).

Σε λιγο καιρο θα ειναι 100% νεκρος ο δισκος, ta bad sectors αυξανονται γενικα

Παρατηρηση, γνωριζεις πως οι 52 βαθμοι του ειναι υπερβολικοι? Ισως γιαυτο και να σου χαλασε

Φίλος με 260 bad sectors που γίνονται report πάνω, πρώτα κάνεις τον σταυρό σου κ μετά κάνεις εγκατάσταση games. Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο πώς δέν είχες θέμα πρίν όπως λές.

Anyways...

1) Έχεις κάποιο antivirus ? Αν ναί ποιό ? Πολλές φορές υπάρχει μπλέ οθόνη όταν τοποθετείς cd κ αυτόματα γίνεται έλεγχος των δεδομένων του για MALWARE.

2) Φαντάζομαι μιλάς για αυθεντικό game. Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις PowerISO ή κάτι αντίστοιχο, ώστε να χρησιμοποιήσεις VIRTUAL DRIVES με ISO που θα δημηουργήσεις από τα cd του GTA ? Φένεται περίπλοκο αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να δείς άν κομπλάρει καθαρά στο θέμα του DRIVE κ όχι όταν φορτώνει από τον σκληρό παρόλο που είναι με bad sectors.

Maxtor και θελεις να μη σου βγαλει προβλημα? :p

Τωρα δε μπορω να καταλάβω γιατι εχεις ανοίξει το θέμα εννοώντας οτι δεν υπάρχει αλλη λύση απο το να πετάξεις το δίσκο στα σκουπίδια και να παρεις εναν ssd με 100 ευρω ( 128 γιγα σου φτανουνε οπως σε κοβω).

Σε λιγο καιρο θα ειναι 100% νεκρος ο δισκος, ta bad sectors αυξανονται γενικα

Παρατηρηση, γνωριζεις πως οι 52 βαθμοι του ειναι υπερβολικοι? Ισως γιαυτο και να σου χαλασε

Το άνοιξα το θέμα γιατί την προηγούμενη βδομάδα είχα xp και το παιχνίδι εγκαταστάθηκε κανονικά.Το πρόβλημα μου το κάνει με τα 7.δυστυχώς το ταμείο είναι μείον οπότε μάλλον θα τον φτάσω μέχρι όσο πάει.Ναι το ξέρω απλά μου χάλασε το ανεμιστήκαμε μπροστά και δεν πρόλαβα να το αλλάξω.Μέχρι να φύγω για διακοπές το πάσχα ο σκληρός ήταν στο 100% και με το που γύρισα μου έβγαλε ότι ήταν στο 26%.Άλλος εκτός από μένα δεν έχει πρόσβαση στο pc

Φίλος με 260 bad sectors που γίνονται report πάνω, πρώτα κάνεις τον σταυρό σου κ μετά κάνεις εγκατάσταση games. Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο πώς δέν είχες θέμα πρίν όπως λές.

Anyways...

1) Έχεις κάποιο antivirus ? Αν ναί ποιό ? Πολλές φορές υπάρχει μπλέ οθόνη όταν τοποθετείς cd κ αυτόματα γίνεται έλεγχος των δεδομένων του για MALWARE.

2) Φαντάζομαι μιλάς για αυθεντικό game. Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις PowerISO ή κάτι αντίστοιχο, ώστε να χρησιμοποιήσεις VIRTUAL DRIVES με ISO που θα δημηουργήσεις από τα cd του GTA ? Φένεται περίπλοκο αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να δείς άν κομπλάρει καθαρά στο θέμα του DRIVE κ όχι όταν φορτώνει από τον σκληρό παρόλο που είναι με bad sectors.

Δεν ξέρω γιατί δεν είχα πρόβλημα πριν.

1)Έχω το avast και το malware bytes

2)Ναι το game είναι αυθεντικό.Πώς γίνεται αυτό που λες?

Δεν ξέρω γιατί δεν είχα πρόβλημα πριν.

1)Έχω το avast και το malware bytes

2)Ναι το game είναι αυθεντικό.Πώς γίνεται αυτό που λες?

1) Δοκίμασε να δείς αποτελέσματα αφού απενεργοποιήσεις ΠΛΗΡΩΣ το avast και την real time προστασία του malware bytes ( άν είναι ενεργποιημένη )

2) 2 τρόποι

1. Δημιούρησε copia ώς image του gta cd/dvd σου με το πρόγραμμα που έχεις για εγγραφές (nero/cdburnerxp ...etc). Αποθήκευσε το image σου ώς ISO.

Μετά κάνεις mount το ISO στο virtual drive του power iso η οποιουδήποτε αντίστοιχου προγράμματος όπως π.χ του Daemon Tools.

2. Μπορείς να αποφύγεις την δημιουργία ISO με extra πρόγραμμα και να τα κάνεις κ τα δύο με POWERISO ή με κάτι άλλο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oFTPR_SuJf0]παράδειγμα[/ame]

Freeware λύσεις

Επι της ουσίας θα καταφέρεις να έχεις "εικονικά" στον σκληρό το cd1 του gta που θέλει. Όλο αυτό για να τσεκάρεις πώς θα αντιδράσει κ εύχομαι τελικά να σε αφήσει παρόλο που έχει κ bad sectors. Δέν έχω κάτι άλλο προς το παρόν να προτείνω.

Μπορεί να έτυχε και να σου μπήκε τώρα το game. Όπως τύχη είναι που ακόμα μπορείς να μπεις στα Windows :p

Άρχισε να σώζεις κανένα σημαντικό αρχείο για σένα, γιατί το μέλλον δεν φένεται καλό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.