TASOS V Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 Παιδια μηπως γνωριζεται αν τα καταστηματα μουσικων οργανων (Στολλας,Νακας,Ριχαρδος κτλ.) αγοραζουν μεταχειρισμενα μουσικα οργανα;:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 xe.gr - Χρυση Ευκαιρια - Ακινητα, Μεταχειρισμενα αυτοκινητα, Αγγελιες εργασιαςαγγελιες , μικρες αγγελιες , aggeliopolis δωρεάν καταχωρήσεις αγγελιών, aggelies, mikres aggelies Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούνιος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 SirDiman το εχω βαλει σε αγγελια αλλα δεν το βλεπω να φευγει γιατι ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ζεστος οικονομικα.:flag:Απλα επειδη το πιο κοντινο καταστημα μουσικων οργανων ειναι 40 χλμ αποσταση,για το λογο αυτο ρωτησα εδω το φορουμ, οποιος ξερει να μου απαντησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Παρε ενα τηλεφωνο αλλα αμφιβαλλω αν στο αγορασει κανενας γιατι πολυ απλα δεν ειναι αυτη η δουλεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούνιος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Εκτος απο αυτους που ανεφερα εγω, εσυ γνωριζεις μαγαζια τα οποια θα επαιρναν ενα μεταχειρισμενο μουσικο οργανο; Sorry αν σε κουραζω αλλα θελω να το δωσω λογω οικονομικης αναγκης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 τραβα σε κανα ωδειο να το δωσεις Δε κουραζεις σιγα χαλαρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Τι όργανο έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούνιος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Roland G6 Fantom Synth/Workstation:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούνιος 30, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Τι εγινε ρε παιδια μονο μεσω αγγελιων μπορω να το δωσω;Καταστηματα που να δεχονται μεταχειρισμενα μουσικα οργανα δεν υπαρχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Ιούλιος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Τι εγινε ρε παιδια μονο μεσω αγγελιων μπορω να το δωσω;Καταστηματα που να δεχονται μεταχειρισμενα μουσικα οργανα δεν υπαρχουν;μεταχειρισμενα μουσικα οργανα - Google Search :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS V Ιούλιος 1, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 Ευχαριστω κονσερβας. Επειδη δεν εχω πολυ χρονο ομως για ψαξιμο γνωριζεις κανενα καταστημα στην Θεσσαλονικη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.