Jump to content

Οθόνη για ταινίες και προγραμματισμό

tragikos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

έχω ένα φίλο που θέλει να πάρει καινούριο PC και οθόνη. Από PC έχω καταλήξει, αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά την οθόνη.

Ο υπολογιστής θα βρίσκεται στο γραφείο του στο υπνοδωμάτιο του και τις ταινίες θα τις βλέπει ξαπλωμένος στο κρεβάτι με μέγιστη απόσταση τα 2,5 μέτρα. Επίσης σε αυτή την οθόνη θα προγραμματίζει και θα κάνει σχεδιασμό κυκλωμάτων κτλ. Δεν τον ενδιαφέρει να έχει επαγγελματικά χρώματα όπως πχ έναν designer.

Με μέγιστο budget τα 200€ τι οθόνη προτείνετε;

Ευχαριστώ :)

Αν ανέβαζες λίγο το budget στα 250€ πχ θα πρότεινα αυτήν...

LG M2762DP-PZ LCD TV-Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Για ταινίες θέλεις λίγο μεγάλη οθόνη και για 2.5 μέτρα είναι μια χαρά. Σε δουλειά επίσης δεν είναι κακή που την έχω δεί και είναι και τηλεόραση.

Αλλιώς

u2312 - Οθόνες | Skroutz.gr

Είναι πολύ πιο ξεκούραστη και όχι τόσο φωτεινή. Και τα γνωστά σχετικά με Dell

@swatoner δυστυχώ το budget είναι αυστηρά περιορισμένο. Επίσης 27" για να δουλέψεις (όταν δε βλέπεις ταινίες) σε απόσταση 60 εκατοστών μου φαίνονται πάρα πολλές. Η περίπτωση της Dell είναι καλή νομίζω.

@Nephiλiμ δεν την γνωρίζω την εταιρεία. Γιατί προτείνεις PVA;

Ο φίλος μου ήταν έτοιμος να πάρει αυτήν, πριν του πω "κάτσε να ρωτήσω τα παιδιά" :p

Γιατι τα PVA ειναι καλυτερα χρωματικα απο τους τυπους monitor που κυκλοφορουν.

Με μια δευτερη ματια παντου διαβαζω οτι παραειναι αργο το συγκεκριμενο οποτε τρωει ακυρο.

Σαν εταιρεια εγω την ξερω since forever παντως.

-Μακρια απο LG αν θες να κρατησεις κατι απο "ολο αυτο"-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.