pavou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 Καλησπέρα σας Λαμπίτες . Τα παίρνω από την αρχή και με την σειρά . Είχα να κάνω ~3 χρόνια format και μιας και είχα κάποια προβλήματα στα win είπα να φρεσκάρω τον Η/Υ . Μετά το format πέρασα ότι χρειαζόμουν drivers - programs - games κ.τ.λ. , το PC δούλεψε άψογα . Πριν μια εβδομάδα παρατήρησα ότι δεν είχε την παλιά σπιρτάδα όταν έγραφε κάτι στον ssd , τρέχω ένα crystal και πείρα τα απογοητευτικά νούμερα στα write 3.5 mb/sec . Αγόρασα το paragon alignmint tool 3.0 και το έτρεξα αλλά μου είπε πως δεν χρειάζετε να κάνει κάτι στον ssd μου . Τι μπορώ να κάνω για να ξανα επαναφέρω τον ssd μου έτσι όπως ήταν ? Γίνετε ? Η πρώτη είναι η παλιά και η δεύτερη η νέα μέτρηση . Να αναφέρω ότι όταν πέρασα Win απλά έκανα format στον ssd , δεν έτρεξα κάποιο tool . Ευχαριστώ πολύ Μανώλης . Edit: Uploaded with ImageShack.us
jax7480 Ιούνιος 29, 2012 #2 Ιούνιος 29, 2012 Δώσε ένα screenshot από AS SSD Benchmark tool (το κατεβάζεις από εδώ)Πες μας και ακριβώς το μοντέλο του SSD που έχεις.
E.F. Ιούνιος 29, 2012 #3 Ιούνιος 29, 2012 Ο Falcon είναι με τους πρώτους Indilinx και με ασύγχρονες MLC. Η ταχύτητα αυτή είναι φυσιολογική αν το block size είναι μικρό.Μην συγκρίνεις μεταξύ τους τα benchmark, είναι και άλλη version αλλά και με άλλο μέγεθος test.
pavou Ιούνιος 29, 2012 Author #4 Ιούνιος 29, 2012 [MENTION=51]jax7480[/MENTION]Όταν θα πάω σπίτι το βράδυ θα τρέξω το AS και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα μιας και έχω και απο AS παλιό SS[MENTION=24122]E.F.[/MENTION] Θα τρέξω την ίδια έκδοση του Crystal και θα ανεβάσω αποτελέσματα .
pavou Ιούνιος 29, 2012 Author #6 Ιούνιος 29, 2012 σε achi είναι .Έγινε εγκατάσταση win σε ide και μετά πέρασα driver (που δεν θυμάμαι να σου πω) για achi , reboot αλλαγή απο ide σε achi .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.