Jump to content

Τραγικά νούμερα σε ssd 128gb Falcon

pavou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας Λαμπίτες :) .

Τα παίρνω από την αρχή και με την σειρά .

Είχα να κάνω ~3 χρόνια format και μιας και είχα κάποια προβλήματα στα win είπα να φρεσκάρω τον Η/Υ .

Μετά το format πέρασα ότι χρειαζόμουν drivers - programs - games κ.τ.λ. , το PC δούλεψε άψογα .

Πριν μια εβδομάδα παρατήρησα ότι δεν είχε την παλιά σπιρτάδα όταν έγραφε κάτι στον ssd , τρέχω ένα crystal και πείρα τα απογοητευτικά νούμερα στα write 3.5 mb/sec .

Αγόρασα το paragon alignmint tool 3.0 και το έτρεξα αλλά μου είπε πως δεν χρειάζετε να κάνει κάτι στον ssd μου .

Τι μπορώ να κάνω για να ξανα επαναφέρω τον ssd μου έτσι όπως ήταν ? Γίνετε ?

crystalold.jpg

Η πρώτη είναι η παλιά και η δεύτερη η νέα μέτρηση .

Να αναφέρω ότι όταν πέρασα Win απλά έκανα format στον ssd , δεν έτρεξα κάποιο tool .

Ευχαριστώ πολύ Μανώλης .

crystalnew.jpg

Edit:

alignmenttool3.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δώσε ένα screenshot από AS SSD Benchmark tool (το κατεβάζεις από εδώ)

Πες μας και ακριβώς το μοντέλο του SSD που έχεις.

Ο Falcon είναι με τους πρώτους Indilinx και με ασύγχρονες MLC. Η ταχύτητα αυτή είναι φυσιολογική αν το block size είναι μικρό.

Μην συγκρίνεις μεταξύ τους τα benchmark, είναι και άλλη version αλλά και με άλλο μέγεθος test.

[MENTION=51]jax7480[/MENTION]

Όταν θα πάω σπίτι το βράδυ θα τρέξω το AS και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα μιας και έχω και απο AS παλιό SS

[MENTION=24122]E.F.[/MENTION] Θα τρέξω την ίδια έκδοση του Crystal και θα ανεβάσω αποτελέσματα .

σε achi είναι .

Έγινε εγκατάσταση win σε ide και μετά πέρασα driver (που δεν θυμάμαι να σου πω) για achi , reboot αλλαγή απο ide σε achi .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.