blkik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Επειδή έιμαι άσχετος με τα ανεμιστήρια και επειδή αυτος που έχει το case κάνει τρομερό θόρυβο και θέλω να τον αλλάξω μπορείτε να προτείνεται κάτι? Ο ανεμιστήρας είναι κάτω απο το τροφοδοτικό και ακούγεται σε όλο το σπίτι!! Θέλω απλά κάτι πιο ύσηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Για ριξε μια ματια σε enermax!!!!!Ειναι αθορυβοι και ρυθμιζομενοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 thanks αλλα θα προτιμούσα κάτι πιο συγκεκριμένο. Κανα Link αν είναι ευκολο.Φυσικά παίζει και να τον βγάλω γιατί πρόβλημα με θερμοκρασία δεν παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Παρε εναν 120mm να εχεις τα αυτια σου ησυχα!Παρε κανεναν με λεντ αν σ'αρεσουν τα φωτακια κ τα περιεργα......www.hackshop.grwww.ram-shop.grwww.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από blkik thanks αλλα θα προτιμούσα κάτι πιο συγκεκριμένο. Πιο συγκεκριμενο...??Γινε και εσυ λιγο πιο συγκεκριμενος!!!Απο τη θεση που αναφερεις πρεπει να ειναι 8αρης!!8-αρη ενερμαχ αν μπορεις να το αποφυγεις γιατι κανουν περιεργο σε χροια θορυβο!!Αν ειναι 9αρης οκ!!12αρης καλος μεν αλλα 2 much εφοσον δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες!Για 8αρη παρε Thermaltake Smart Fan που εχει στη checkmate( η οπου αλλου το βρεις φτηνοτερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Αύγουστος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Γνωμη μου ...PAPst 80aria Λιγο ακριβα αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.Εχω 3 διπλα μου και ΔΕΝ τα ακουω καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Αύγουστος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 γιατί δεν βάζεις αυτόν που έχεις ήδη στα 7v?... δοκίμασέ το..θα μειωθούν οι στροφές και ο θόρυβος μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ΝTG : πιο συγκεκριμμένος δεν μπορώ να γίνω για δεν ξέρω αν είναι 8αρης, 12αρης κτλπόταν λέμε 8αρης εννούμε 8χ8 cm ή κάτι άλλοΤο μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει θόρυβο. Τώρα απο διαστάσεις είναι 10x10 cmSpartiatis: για τα ακριβά δεν είμαστεkbilly13: Αυτό είναι μια λύσηΒασίλη τα λινκ που έδωσες τα ξέρω Thanks. Θα αποφασίσω και σε κανα δυο μέρες θα δω τι θα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Ειναι 10x10?????Βγαινουν 10αρηδες?????Θα προτεινα εναν enermax 92mm ρυθμιζομενο 1500-2500rpm αθορυβος γιατι ειναι ball bearing... Ναι οταν λεμε 8αρης ειναι 8x8!!!!Αφου οπως λες δεν παιζει προβλημα με τις θερμοκρασιες γιατι δεν βαζεις αυτον που εχεις στα 7v οπως ειπε και ο kbilly13????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 4, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Δεν ξέρω με το μέτρο που το μέτρησα 10x10 εβγαινε εκτός αν μέτρησα λάθος και είναι 9αρηςΑν δεν πάρω άλλο θα δοκιμάσω να τον ρίξω στα 7v Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Μαλλον 9αρης θα ειναι... Για να μη χαλασεις τα χρηματα σου χωρις λογο, πρωτα δοκιμασε να τον ριξεις στα 7v και αν δεν μεινεις ευχαριστημενος(που δεν το νομιζω...αφου δεν εχεις και προβλημα με τις θερμοκρασιες) τοτε πηγαινε να παρεις εναν αθορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Αύγουστος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Πήγαινε σε ένα πλαίσιο και τσίμπα έναν 90άρη zalman με 6-7 . Σου δίνει μαζί και ένα μικρό καλώδιο που μειώνει τα volt από 9 σε 7. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 20, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από SetoS Πήγαινε σε ένα πλαίσιο και τσίμπα έναν 90άρη zalman με 6-7 . Σου δίνει μαζί και ένα μικρό καλώδιο που μειώνει τα volt από 9 σε 7. :hi: 8άρης είναι. Τον προτείνω κι εγώ (Zalman ZM-F1) άμα του βάλεις το καλλώδιοπ με την αντίσταση. Αν δεν το βάλεις κάνει σαν τζετ. Εγώ έχω τέσσερις τέτοιους και άμα τους βάλω στο full νομίζεις οτι το PC θα φύγει μπροστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 20, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Thanks θα το κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Εγώ πάλι θα σου έλεγα να πας στο παρακάτω μαγαζί και να πάρεις ένα 9cm με τιμή 3.50, μόνο... Έχω έναν στο πλαινό και είναι αθόρυβος. Επάνω στην ετικέτα του λέει: "Pelko Motor 0.23A". Έχουνε πολλών μεγεθόν ανεμιστήρες, με 12v, 24v και αν θέλεις με 220v και σε καλές τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Εγώ πάλι θα σου έλεγα να πας στο παρακάτω μαγαζί και να πάρεις ένα 9cm με τιμή 3.50, μόνο... Έχω έναν στο πλαινό και είναι αθόρυβος. Επάνω στην ετικέτα του λέει: "Pelko Motor 0.23A".Έχουνε πολλών μεγεθόν ανεμιστήρες, με 12v, 24v και αν θέλεις με 220v και σε καλές τιμές... Παντως μην παρεις PELKO 12cm , εχω δυο απο το συγκεκριμενο καταστημα και στα 12 βολτ ειναι οτι πιο θορυβωδες εχω ακουσει.Αυτη την στιγμη τους εχω στα 5 βολτ και παλι ακουγονται περισσοτερο απο ολους τους αλλους ανεμιστηρες στα 7 βολτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Αύγουστος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Ο 80άρης ο Papst είναι εντελώς αθόρυβος. Δεν είναι πολύ ισχυρός όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 25, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Enermax 90αρη θα προτεινα εγω Ρυθμιζομενος και αρκετα αθορυβος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.