ntemian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2012 Τις τελευταίες μέρες εχω πρόβλημα με τον flash player στα windows. Όποτε ανοίγω κάποια σελίδα με flash περιεχόμενο ή 8έλω να δω βίντεο στο youtube κολλάει ο browser και πρέπει να τον κλείσω απο την διαχείρηση εργασιών. Καμία ιδέα πως να διορθώσω το πρόβλημα?
Predator_Crack Ιούνιος 28, 2012 #2 Ιούνιος 28, 2012 Ανέφερε ποιά έκδοση είναι εγκατεστημένη στο σύστημα σου τώρα και άν αναφέρεσε σε activex ( internet explorer έκδοση) ή έκδοση για firefox/chrome...etc. ( ποιόν brwwser/έκδοση έχεις). Ποιό λειτουργικό έχεις.
ntemian Ιούνιος 28, 2012 Author #3 Ιούνιος 28, 2012 Έκδοση 11,3,300,262 .Έχω πρόβλημα και σε firefox 13.0.1 και σε internet explorer. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτο.
SirDiman Ιούνιος 28, 2012 #4 Ιούνιος 28, 2012 εχει προβλημα η εκδοση και crashαρει οποτε να'ναικαλα τα λεγε ο Jobs, καρκινος...
HellhammeR Ιούνιος 28, 2012 #5 Ιούνιος 28, 2012 το φαινόμενο παρατειρείται περισσότερο σε βίντεο μεγάλης διάρκειας και σε υψηλές αναλύσεις HD.
Predator_Crack Ιούνιος 28, 2012 #6 Ιούνιος 28, 2012 Έκδοση 11,3,300,262 .Έχω πρόβλημα και σε firefox 13.0.1 και σε internet explorer. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτο. Τα ίδια έχω και γώ από τελευταίες εκδόσεις και δέν έχω θέμα. Δοκίμασε τα εξής και κυρίως από πλευράς firefox.* Καταρχήν, πέρασε τους τελευταίους drivers της ATI.1) Απενεργοποίησε την επιτάχυνση υλικού στο firefox και τσέκαρε αποτελέσματα αφού ανοίξεις πάλι τον BROWSER. Δές εδώ.2) Υποτίθεται ότι η 11.3.300.262 που είναι κ η τελευταία έκδοση, διορθώνει αρκετά από αυτά τα θέματα για το firefox k ie που υπήρχαν. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λειτουργεία προστασίας του flash player. Δές εδώ. ( στο ... What is mms.cfg file )3) Δέν υπάρχει ακριβής απάντηση για το θέμα σου. Η τελευταία έκδοση για άλλα συστήματα τα διορθώνει όλα κ σε άλλους προκαλεί άλλα όπως σε εσένα. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τον official uninstaller της adobe. Μετά το απαραίτητο restart, πέρνα πάλι την τελευταία έκδοση για firefox (plugin) κ internet explorer (activex). Δές αποτελέσματα. Άν δέν υπάρχει λύση στο τέλος κάνε πάλι το 3 και δοκίμασε προηγούμενη έκδοση τουλάχιστον μέχρι να βγεί νέα. π.χ την 11.3.300.257Good Luck
argy1 Ιούνιος 29, 2012 #7 Ιούνιος 29, 2012 Τις τελευταιες μερες και εγω εχω προβληματα σε ολα μου τα pc.Οπου υπαρχει βιντεο βλεπω ενα μαυρο παραθυρο και τιποτα αλλο..mozilla 13.0.1flash plugin 11
ntemian Ιούνιος 29, 2012 Author #8 Ιούνιος 29, 2012 Predator δοκίμασα αυτο που έγραψες και διορθώθηκε το πρόβλημα οταν απενεργοποίησα την λειτουργεία προστασίας του flash player. Σε ευχαριστώ.
Predator_Crack Ιούνιος 29, 2012 #9 Ιούνιος 29, 2012 Predator δοκίμασα αυτο που έγραψες και διορθώθηκε το πρόβλημα οταν απενεργοποίησα την λειτουργεία προστασίας του flash player. Σε ευχαριστώ.Ωραία. Προς το παρόν μείνε έτσι. Όταν βγεί νέο update πέρνα το να δείς άν κάνει πάλι τα ίδια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.