swatoner Ιούλιος 2, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Θέλει προσοχή με αεροσυμπιεστή. Απο απόσταση και όχι κοντά.Ακόμα καλύτερα με 15ευρώ βρίσκει blower ρεύματος και το κρατάει και για μελλοντική χρήση.Και οπωσδήποτε πινέλο με μαλακή καλή τρίχα (μην φεύγει εύκολα) τις λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 2, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 κάντο απο απόσταση και να επιμείνει κυρίως στους ανεμιστήρες. με προσοχή πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 2, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Kαι να κρατας τους ανεμηστηρες να μην παίρνουν στροφες ...Γιατι αν πάρουν ανάποδες στροφες θα το πάρεις στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 2, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Nexus Silent Modular 850W PSU (RX-8500)ASUS p5q3 deluxe/wifi-ap Intel� Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) overclocking 3.2GHz 1424 MHz FSB 2 Corsair Cerulean Blue Vengeance 4GB DDR3-1600 Kit ASUS Radeon HD 6970 DirectCU ImageShack� - Online Photo and Video Hosting :happy2: Q6600 + 6970 = Bottleneck ΟΛΙΚΗΣ !!! Διαφορετικα να σου το πω, τσάμπα την έχεις τέτοια κάρτα ! Αλλαξε επεξεργαστή με κάποιον Q9550, 9650 και ελαφρά κλοκαρισμένο, βάλε και έναν SSD ..... Με σκόνες δεν ασχολούμαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 2, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Q6600 + 6970 = Bottleneck ΟΛΙΚΗΣ !!! Διαφορετικα να σου το πω, τσάμπα την έχεις τέτοια κάρτα ! Αλλαξε επεξεργαστή με κάποιον Q9550, 9650 και ελαφρά κλοκαρισμένο, βάλε και έναν SSD ..... Με σκόνες δεν ασχολούμαι ! ολκής Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 2, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 ολκής αλέσεως είναι το σωστό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 2, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Θέλει προσοχή με αεροσυμπιεστή. Απο απόσταση και όχι κοντά.Ακόμα καλύτερα με 15ευρώ βρίσκει blower ρεύματος και το κρατάει και για μελλοντική χρήση.Και οπωσδήποτε πινέλο με μαλακή καλή τρίχα (μην φεύγει εύκολα) τις λεπτομέρειες.μπορείς να στείλεις λινκ για blower ρεύματος;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Στο πρακτικερ εχει 15-17€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimyst Ιούλιος 2, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Στο πρακτικερ εχει 15-17€... Με προσοχή και όχι πολύ ώρα γιατί μπορεί να κάνει μπαμ.:suicide::jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 2, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 από απόδοση τι λεει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούλιος 2, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Q6600 + 6970 = Bottleneck ΟΛΙΚΗΣ !!! Διαφορετικα να σου το πω, τσάμπα την έχεις τέτοια κάρτα ! Αλλαξε επεξεργαστή με κάποιον Q9550, 9650 και ελαφρά κλοκαρισμένο, βάλε και έναν SSD ..... Με σκόνες δεν ασχολούμαι ! Φιλε πανο και εγω με το ιδιο setup ειμαι.Αν το εχει χρονισμενο πανω από τα 3ghz δεν θα εχει bottleneck(στο λεω με βαση το bf3 που το εχω δοκιμασει σε στοκ και στα 3.3-3.6) Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
banalisgeorge Ιούλιος 3, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Γεια σας παιδες εχουμε και λεμε παιζω το Flight Simulator X με ενα βαρυ σκινικο που ειχα κατεβασει με την παλια μητρικη την P5n-d ετρεχαι 8-10 FPS τωρα με αυτη που εχω ειμαι 20-25 FPS με τερμα γραφικα το σκηνικο ειναι αυτο ww.youtube.com/watch?v=WT53-YYVrhw . το sniper elete v2 χτυπαω 120 - 150 FSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 3, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 από απόδοση τι λεει; Φουσκωνει αερόστατο αμα λαχει (λεμε τωρα) Προσοχή στους ανεμιστήρες, να μην αφήνεται να γυρνάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 8, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 για το καθαρισμα πανε σε ενα βενζιναδικο, η σε ενα φιλο που εχει αεροσυμπιεστη και φυσα οσο δυνατα θελεις αρκει βεβαια όταν το φυσάς το μηχάνημα να κρατάς τους ανεμιστήρες για να μην χαλάσουν, ουτε απο απόσταση ούτε τπτ, απλώς αν εχεις καλές σχέσεις με το βενζινάδικο ζήτα να αδειάσουν τα νερά απο μέσα(μιά τάπα απο κάτω είναι τπτ το ιδιαιτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 8, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Να παρει και αποχη για να πιανει τους πυκνωτες που θα φευγουν σα σφαιρες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 9, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Να παρει και αποχη για να πιανει τους πυκνωτες που θα φευγουν σα σφαιρες μεταπλάκα κάνεις ε?θα φυγουν πυκνωτές με τον αεροσυμπιεστήεχεις δει πως τα καθαριζούν σε μαγαζιά εεπίσης εχω και εγω μαγαζί τα τελευταία 6χρόνια και ο τρόπος καθαρισμού είναι αυτόςδεν πάιζει με τίποτα να ξεκολήσει πυκνωτής απο τον αεροσυμπιεστή σοβαρευτείτε λίγοεδω με το χέρι να τον τραβάς π λεεί ο λόγος και δεν μπορείς να τον βγάλειςεπίσης ο ίδιος τρόπος καθαρισμού ισχυεί και για τα λάπτοπ αλλα πρέπει οπωσδήποτε να εχεις σταματήσει τον ανεμιστήρα πρώτα πριν το φυσήξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.