Jump to content

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ

banalisgeorge

Recommended Posts

Θέλει προσοχή με αεροσυμπιεστή. Απο απόσταση και όχι κοντά.

Ακόμα καλύτερα με 15ευρώ βρίσκει blower ρεύματος και το κρατάει και για μελλοντική χρήση.

Και οπωσδήποτε πινέλο με μαλακή καλή τρίχα (μην φεύγει εύκολα) τις λεπτομέρειες.

Nexus Silent Modular 850W PSU (RX-8500)

ASUS p5q3 deluxe/wifi-ap

Intel� Core™2 Quad Processor Q6600

(8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) overclocking 3.2GHz 1424 MHz FSB

2 Corsair Cerulean Blue Vengeance 4GB DDR3-1600 Kit

ASUS Radeon HD 6970 DirectCU

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

:happy2:

Q6600 + 6970 = Bottleneck ΟΛΙΚΗΣ !!!

Διαφορετικα να σου το πω, τσάμπα την έχεις τέτοια κάρτα !

Αλλαξε επεξεργαστή με κάποιον Q9550, 9650 και ελαφρά κλοκαρισμένο, βάλε και έναν SSD .....

Με σκόνες δεν ασχολούμαι ! :innocent:

Αλλαξε επεξεργαστή με κάποιον Q9550, 9650 και ελαφρά κλοκαρισμένο, βάλε και έναν SSD .....

ολκής

Θέλει προσοχή με αεροσυμπιεστή. Απο απόσταση και όχι κοντά.

Ακόμα καλύτερα με 15ευρώ βρίσκει blower ρεύματος και το κρατάει και για μελλοντική χρήση.

Και οπωσδήποτε πινέλο με μαλακή καλή τρίχα (μην φεύγει εύκολα) τις λεπτομέρειες.

μπορείς να στείλεις λινκ για blower ρεύματος;!

Φιλε πανο και εγω με το ιδιο setup ειμαι.Αν το εχει χρονισμενο πανω από τα 3ghz δεν θα εχει bottleneck(στο λεω με βαση το bf3 που το εχω δοκιμασει σε στοκ και στα 3.3-3.6)

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Γεια σας παιδες εχουμε και λεμε παιζω το Flight Simulator X με ενα βαρυ σκινικο που ειχα κατεβασει με την παλια μητρικη την P5n-d ετρεχαι 8-10 FPS τωρα με αυτη που εχω ειμαι 20-25 FPS με τερμα γραφικα το σκηνικο ειναι αυτο ww.youtube.com/watch?v=WT53-YYVrhw . το sniper elete v2 χτυπαω 120 - 150 FSP

για το καθαρισμα πανε σε ενα βενζιναδικο, η σε ενα φιλο που εχει αεροσυμπιεστη και φυσα οσο δυνατα θελεις αρκει βεβαια όταν το φυσάς το μηχάνημα να κρατάς τους ανεμιστήρες για να μην χαλάσουν, ουτε απο απόσταση ούτε τπτ, απλώς αν εχεις καλές σχέσεις με το βενζινάδικο ζήτα να αδειάσουν τα νερά απο μέσα(μιά τάπα απο κάτω είναι τπτ το ιδιαιτερο)

Να παρει και αποχη για να πιανει τους πυκνωτες που θα φευγουν σα σφαιρες μετα

πλάκα κάνεις ε?

θα φυγουν πυκνωτές με τον αεροσυμπιεστή

εχεις δει πως τα καθαριζούν σε μαγαζιά ε

επίσης εχω και εγω μαγαζί τα τελευταία 6χρόνια και ο τρόπος καθαρισμού είναι αυτός

δεν πάιζει με τίποτα να ξεκολήσει πυκνωτής απο τον αεροσυμπιεστή σοβαρευτείτε λίγο

εδω με το χέρι να τον τραβάς π λεεί ο λόγος και δεν μπορείς να τον βγάλεις

επίσης ο ίδιος τρόπος καθαρισμού ισχυεί και για τα λάπτοπ αλλα πρέπει οπωσδήποτε να εχεις σταματήσει τον ανεμιστήρα πρώτα πριν το φυσήξεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.