Jump to content

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ

banalisgeorge

Recommended Posts

Nexus Silent Modular 850W PSU (RX-8500)

ASUS p5q3 deluxe/wifi-ap

Intel� Core™2 Quad Processor Q6600

(8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) overclocking 3.2GHz 1424 MHz FSB

2 Corsair Cerulean Blue Vengeance 4GB DDR3-1600 Kit

ASUS Radeon HD 6970 DirectCU

http://imageshack.us/photo/my-images/803/asuse.jpg/

:happy2:

Kαταρχήν, καλώς όρισες στο ΤheLab.gr :)

Φίλε μου χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλω, οι παρουσιάσεις που γίνονται σε αυτό το sub-forum πρέπει να δείχνουν πως έχεις βάλει κόπο κ μεράκι... εσύ έχεις απλά βγάλει μια φωτό με ένα -καλό μεν- σύστημα και τέλος... so f**king what λένε μέσα τους όλοι... για αυτό κ σε έχουν πάρει στον ψιλό.

Δες τις υπόλοιπες παρουσιάσεις και με το καλό να δούμε μια -αληθινή- παρουσίαση από σένα :)

Φιλικά :flower:

Ούτε εγώ είμαι modder ( δέν το χω) αλλά το πιό απλό που θα έκανα είναι.

1) Βάψιμο μαυρίλα μέσα όπως αναφέρθηκε πάνω.

2) 2-3 τρυπούλες και κρύψιμο καλωδίων

3) προαιρετικά καμία λαμπίτσα ή ένα φτηνιάρικο plexiglass σε περίπτωση που δέν έχει ήδη και δέν θές να κοστήσει.

* no tragic at all.. Υπάρχουν χειρότερα.

H μόνη μου ένσταση είναι οτι θα έπρεπε να βάλεις το θέμα σου εδώ κατά τα τα άλλα μία χαρά είναι αν και για το σύστημά σου η 6970 είναι λίγο υπερβολή. Όσο για την εσωτερική εμφάνιση ...τι να πω , άμα θες το μηχάνημα να το δουλεύεις είσαι κομπλέ αλλά αμα θες να το χαζεύεις μάλλον πρέπει να αλλάξεις κουτί...

Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το "πρόβλημα" ορισμένων εδώ μέσα , το έχω δει και σε άλλα post... Eντάξει ο άνθρωπος μπορεί να έφτιαξε ένα σύστημα με τις οικονομίες που είχε και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του και τρώει κράξιμο λες και θα έπρεπε να είναι ο super modder η δε ξέρω τι...Χαλαρώστε λίγο ρεεεεεεεεεε...:suicide2:

Δε νομίζω οτι τον έκραξε κανείς, ούτε του είπε οτι θα έπρεπε να είναι super modder για να postάρει. Απλά είναι λίγο "περίεργο" το thread, μιας και δεν έχει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Να πω οτι ήθελε να ρωτήσει κάτι, τότε ΟΚ. Αλλά το "πως το βλέπετε το μηχάνημα" είναι πολύ γενικό.

Όπως και να έχει, καλοδούλευτο να είναι φίλε μου. Αν θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Φιλικά :)

Ρε guys το παιδί είναι ενθουσιασμένο με τον υπολογιστή του και θέλει να το δείξει σε ένα τεχνολογικό forum σαν το δικό μας με ολίγον ποιο ενθουσιώδης τρόπο. Που θέλατε να ποστάρει στο PimpMyRide.com ? :sarcastic:

Ρε παιδιά, τώρα ένα ξερό πως βλέπετε το μηχάνημά μου είναι λίγο κάπως.

Ας έγραφε καλησπέρα σας, καινούργιο μέλος κλπ... πως βλέπετε το μηχάνημά μου;

Όχι με bold και μεγάλα γράμματα ΠΩΣ ΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ.

Γιαυτό και το ψιλο δούλεμα. Ο καθένας ότι έχει είναι σεβαστό και πολύ ωραία. Ότι μπορεί ο καθένας κάνει και αγοράζει.

Καταρχήν γεια σε όλους είναι το πρώτο μηχάνημα που φτιάχνω μονός μου και ήθελα να το δείξω σε κάποιους έμπυρους και να μου πουν τα λάθη μου μόνο αυτό ήθελα θα πει κάποιος, γιατί δεν το έγραφες από την αρχή θα λεγάτε λάθος μου:sorry:

Καταρχήν γεια σε όλους είναι το πρώτο μηχάνημα που φτιάχνω μονός μου και ήθελα να το δείξω σε κάποιους έμπυρους και να μου πουν τα λάθη μου μόνο αυτό ήθελα θα πει κάποιος, γιατί δεν το έγραφες από την αρχή θα λεγάτε λάθος μου:sorry:

Τα λάθοι ανθρώπηνα είναι απλά μην παρεξηγήσεις και τα δικά μας σχόλια :D.

Δυστυχώς το κουτάκι σου δεν βοηθάει και πολύ.

Αν μπορείς να περάσεις τα καλώδια απο πίσω να μην φαίνονται φάτσα κάρτα μέσα στη μούρη θα ήταν πολύ καλύτερα και για θέμα airflow αλλά και οπτικό.

γιατι ν αλλαξει κουτι?

μπορει να το μονταρει λιγο.

εγω που το ειδα απο κοντα θελει αλλα 2 φουρφουρια τουλαχιστον να ριχνουν αερα μεσα και ενα πλαινο plexi.πιστευω οτι θα ειναι οκ!

και σεις,τον πηρατε σβαρνα λες και τον πατησε κανα leopard!!

leopard2_4.jpg

Γιώργο τα κομμάτια του υπολογιστή σου είναι μια χαρα! Για αρχή προσπάθησε να συγυρίσεις λίγο τα καλώδια με δεματικα, όπως έχεις κάνει με το καλώδιο που δίνει ρεύμα στον επεξεργαστή και πήγαινε το σε ένα βενζινάδικο, που έχουν συμπιεσμένο αέρα και φύσα το καλα να φύγει η σκόνη. Αργότερα μπορείς να πάρει ένα κουτάκι σαν αυτό: COOLERMASTER RC-922M-RWN2-GP HAF 922 RED - - CASES - E-SHOP.GR, που σου επιτρέπει να βάζεις τα καλώδια καλύτερα. Να ρωτάς ότι θες, τα παιδιά που σου απάντησαν πρώτα δεν είχαν κακή πρόσθεση απλά δεν καταλαβαν αυτό που ρωτούσες.

Γιώργο τα κομμάτια του υπολογιστή σου είναι μια χαρα! Για αρχή προσπάθησε να συγυρίσεις λίγο τα καλώδια με δεματικα, όπως έχεις κάνει με το καλώδιο που δίνει ρεύμα στον επεξεργαστή και πήγαινε το σε ένα βενζινάδικο, που έχουν συμπιεσμένο αέρα και φύσα το καλα να φύγει η σκόνη. Αργότερα μπορείς να πάρει ένα κουτάκι σαν αυτό: COOLERMASTER RC-922M-RWN2-GP HAF 922 RED - - CASES - E-SHOP.GR, που σου επιτρέπει να βάζεις τα καλώδια καλύτερα. Να ρωτάς ότι θες, τα παιδιά που σου απάντησαν πρώτα δεν είχαν κακή πρόσθεση απλά δεν καταλαβαν αυτό που ρωτούσες.

Γεια σου φιλε ευχαριστο για την προταση, ξερω οτι ο αερας στο βενζιναδικο ειναι πολυ υγροπιμενος δεν θα κανει ζημια?:meeting: .

george στο βενζινάδικο που θα πας να το φυσήξεις πάρε και έναν κολλητό σου με ένα κινητό να τραβάει τους τριγύρω να δούμε φάτσες. :sarcastic::sarcastic:

**Η πίεση του αέρα είναι μεγάλη, φίλος μου που το έχει φυσήξει σε βενζινάδικο του έμεινε πυκνωτής στο χέρι...:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.